Aslında uyuyordu tam 7:30 gibi babasi geldi havuza gidecekmis çantam nerde diyeUyku saati coktan gelmis
Aslinda uyuyordu gitmeden şap şap öpünce uyandı. Hadi geri uyuttum bu sefer de anahtan şıngirtisiAslında uyuyordu tam 7:30 gibi babasi geldi havuza gidecekmis çantam nerde diyeonun sesini duyunca uyandi kaçtı uykusu
Off en sinir olduğum sey kerem yapıyo her gün okuldan gelince sonrada ayy ömer uyuyo dimi diye özürler diliyo aksam ödevine yardım ediyodum oda kucağında ömeri uyutuyo gelmiş çocuk 9 kez sıçradı sessiz ol diyoAslinda uyuyordu gitmeden şap şap öpünce uyandı. Hadi geri uyuttum bu sefer de anahtan şıngirtisi
Iste eninde sonunda viyak ciyak bir bebis bizim kucagimizda kaliyor :-/ askim emecek galiba en büyük bahanemiz :)) dün sözde horon teptirirken kafa sallamayi ogrettim :) karsidan beri bana yurutturuyordu esim dibime geldi kafa sallamaya basladiOff en sinir olduğum sey kerem yapıyo her gün okuldan gelince sonrada ayy ömer uyuyo dimi diye özürler diliyo aksam ödevine yardım ediyodum oda kucağında ömeri uyutuyo gelmiş çocuk 9 kez sıçradı sessiz ol diyonasilmis dedim insan sinir oluyo dimi
O derece yaniBurdaki gerçekler bile hiç gerçekçi değil
Günaydın diyelim aydin olsunGünaydın genşşler
Hahaa yerimm onuu :) bizimki de sağa sola salliyo müzik duyunca babasida müzik kulagi çok iyi bu çocuğun yaw diye güberiyo :))Iste eninde sonunda viyak ciyak bir bebis bizim kucagimizda kaliyor :-/ askim emecek galiba en büyük bahanemiz :)) dün sözde horon teptirirken kafa sallamayi ogrettim :) karsidan beri bana yurutturuyordu esim dibime geldi kafa sallamaya basladi
Günaydın yavrum :))Günaydın genşşler
Yemek yerken her yeri batırdı diye etrafa gülümseyerek melül melül bakan birine rastlamadım henüzO derece yani
Aha yavrum dediGünaydın yavrum :))
Ne anasinin gözü onlar :) bugün burun durmuş görünüyor oh.Hahaa yerimm onuu :) bizimki de sağa sola salliyo müzik duyunca babasida müzik kulagi çok iyi bu çocuğun yaw diye güberiyo :))
Esim gidene kadar moladayim :) menü arastiracagim sadece :)bebeem nasil gidiyor calismalar:))
bir de kizlar oto koltugunu ne marka aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz??9 18 mi 9 36 mi?acil almamiz lazim da bizim. var mi alan merak ettim
Ogluuum! Ya daha yeni supurdum yerleri. Neyse sacim da dokuluyor zaten supururum yine napim.Yemek yerken her yeri batırdı diye etrafa gülümseyerek melül melül bakan birine rastlamadım henüzben sinirimi belli etmiyim diye dişlerimi sıkıp hadi oğlum hadi paşam hanimiş oğlumun ağzı diye konuşuyorum
Aha yavrum dediyetişin a dostlar
Freyza__ geldiysen masaya üç kere vur
Geldim ne oldu çok merak ettimYemek yerken her yeri batırdı diye etrafa gülümseyerek melül melül bakan birine rastlamadım henüzben sinirimi belli etmiyim diye dişlerimi sıkıp hadi oğlum hadi paşam hanimiş oğlumun ağzı diye konuşuyorum
Aha yavrum dediyetişin a dostlar
Freyza__ geldiysen masaya üç kere vur
Iste eninde sonunda viyak ciyak bir bebis bizim kucagimizda kaliyor :-/ askim emecek galiba en büyük bahanemiz :)) dün sözde horon teptirirken kafa sallamayi ogrettim :) karsidan beri bana yurutturuyordu esim dibime geldi kafa sallamaya basladi
Canım Kraft bizimki 9-18 ama oto koltuğunda 10 dk sakin 5 dk ağlayarak max 15 dk oturuyor yanibebeem nasil gidiyor calismalar:))
bir de kizlar oto koltugunu ne marka aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz??9 18 mi 9 36 mi?acil almamiz lazim da bizim. var mi alan merak ettim
E var bi damar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?