- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Geldim ne oldu çok merak ettim
15 sap maydanoz bir limonun suyu bir bardağa tamamlayana kadar su blendirla ic :)Hayatının teklifine hazır mısın? Şu maydonoz kürünü nası yapıyodun yaonu sorucaktım
Hayatının teklifine hazır mısın? Şu maydonoz kürünü nası yapıyodun yaonu sorucaktım
Anaa ne ucuzmusYa bende birşey oldu sandım Allah iyiliğini versin 10-15 tane maydonozu elimle ikiye 3 e bölüp rondoya koyuyorum yarım limon sıkıyorum evdeki en büyük bardakla su ekliyorum çekiyorum rondodan içiyorum..Dün 3 demeti 1 liraydı akşam pazarında bende aldım ama rondom bozulmuş tam parçalamıyor ya.
Damari tuttu uyumuyor :-/Hee bizde de var sarı damar
Ayy iki saati geçti uyuyor çok şükür şeytan kulağına kurşunDamari tuttu uyumuyor :-/
Aman masallah :) benimki uyanali 2 saat oldu aslinda ama uyumuyor. Aciktim ya uyusa da salata yapsam.Ayy iki saati geçti uyuyor çok şükür şeytan kulağına kurşun
Oyy açsın :/ biz kocayla keyif kahvesi bile içtik onu da uyuttum :))Aman masallah :) benimki uyanali 2 saat oldu aslinda ama uyumuyor. Aciktim ya uyusa da salata yapsam.
Ya bende birşey oldu sandım Allah iyiliğini versin 10-15 tane maydonozu elimle ikiye 3 e bölüp rondoya koyuyorum yarım limon sıkıyorum evdeki en büyük bardakla su ekliyorum çekiyorum rondodan içiyorum..Dün 3 demeti 1 liraydı akşam pazarında bende aldım ama rondom bozulmuş tam parçalamıyor ya.
15 sap maydanoz bir limonun suyu bir bardağa tamamlayana kadar su blendirla ic :)
Üzüldüm canımoglum yaklaşık 1 aydır emmiyor.ani bi kararla ben de makine kiraladım.denemesem içimde kalacaktı.sütüm yok gibi.ama uğraşıp oldurucam inşallah.bana destek ver tatlilavinya.seni seçtim.dua edin nolur
Komple koyuyorum benMaydonozu yaprağıyla ve sapıyla komple mi koyuyosunuz? Ben dün sadece sapını kullandım söylemesi ayıpama öyle yazıyodu nette
Ohhh... afiyet olsun :) iki mini galeta yedim sadece. Salata yapmam uzun suruyor benim bol malzemeli yapiyorum. Halbuki rejim yapmasam öyle mi? Bas tostu ye gitsin.Oyy açsın :/ biz kocayla keyif kahvesi bile içtik onu da uyuttum :))
buarada kargoyla gelecek yalovada yok kiralayan bi yer.markası spectra 2
Sutum yok deyip beyni sartlandirmamak lazmmis bak. Benim sutum azaldi mama veryecegim ama cocugum ac dedim durdum sadece bol bol sagdim emzirdim şükür artti. Insallah artar senin de gelir.oglum yaklaşık 1 aydır emmiyor.ani bi kararla ben de makine kiraladım.denemesem içimde kalacaktı.sütüm yok gibi.ama uğraşıp oldurucam inşallah.bana destek ver tatlilavinya.seni seçtim.dua edin nolur
Tost mu didinOhhh... afiyet olsun :) iki mini galeta yedim sadece. Salata yapmam uzun suruyor benim bol malzemeli yapiyorum. Halbuki rejim yapmasam öyle mi? Bas tostu ye gitsin.
Ohhh... afiyet olsun :) iki mini galeta yedim sadece. Salata yapmam uzun suruyor benim bol malzemeli yapiyorum. Halbuki rejim yapmasam öyle mi? Bas tostu ye gitsin.
Yedin dimi? Yaptin bunu :-/Tost mu didin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?