2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hayatının teklifine hazır mısın? Şu maydonoz kürünü nası yapıyodun ya onu sorucaktım
Ya bende birşey oldu sandım Allah iyiliğini versin10-15 tane maydonozu elimle ikiye 3 e bölüp rondoya koyuyorum yarım limon sıkıyorum evdeki en büyük bardakla su ekliyorum çekiyorum rondodan içiyorum..Dün 3 demeti 1 liraydı akşam pazarında bende aldım ama rondom bozulmuş tam parçalamıyor ya.

Anaa ne ucuzmus ben bir iki yaprak da nane ekledim cok güzel oldu

Maydonozu yaprağıyla ve sapıyla komple mi koyuyosunuz? Ben dün sadece sapını kullandım söylemesi ayıp ama öyle yazıyodu nette
15 sap maydanoz bir limonun suyu bir bardağa tamamlayana kadar su blendirla ic :)

oglum yaklaşık 1 aydır emmiyor.ani bi kararla ben de makine kiraladım.denemesem içimde kalacaktı.sütüm yok gibi.ama uğraşıp oldurucam inşallah.bana destek ver tatlilavinya.seni seçtim.dua edin nolur
Sutum yok deyip beyni sartlandirmamak lazmmis bak. Benim sutum azaldi mama veryecegim ama cocugum ac dedim durdum sadece bol bol sagdim emzirdim şükür artti. Insallah artar senin de gelir.

Ya bebeem girme bu kadar sıkıntıya, emziriyosun sen ye canının istediğini, çekinme canım benim tost dediğin kaç kalori sanki git ye hadi bakmıyoruz biz
Ohhh... afiyet olsun :) iki mini galeta yedim sadece. Salata yapmam uzun suruyor benim bol malzemeli yapiyorum. Halbuki rejim yapmasam öyle mi? Bas tostu ye gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…