Yoo şimdi yapcam hiç usenmem ben :)Yedin dimi? Yaptin bunu :-/
7 ay emzirdim de nereme emzirdim acep?Yabebeem girme bu kadar sıkıntıya, emziriyosun sen ye canının istediğini, çekinme canım benim tost dediğin kaç kalori sanki git ye hadi bakmıyoruz biz
Maydanazu kokuylen icsek anca ya bize neyseYoo şimdi yapcam hiç usenmem ben :)
Yumurta neresine?Yumurta domates ve Kaşarlı özel spesyalimi yapicim hemide
Ortasına :)Yumurta neresine?
Haşlanmış yumurtaOrtasına :)
Komple koyuyorum canımMaydonozu yaprağıyla ve sapıyla komple mi koyuyosunuz? Ben dün sadece sapını kullandım söylemesi ayıpama öyle yazıyodu nette
Can'ım uzun aradan sonra süt gelmesi bence çok güzel birşey, inş emeline kavuşursun.2.5 aydır filan sağmadım emmedi de. ama gögsumu sıktığımda süt geliyo diye denemeye karar verdim.damla süt hormonu salgılatıyo. sağdığım süt sapsarı koyu sanırım göguste beklemş süt.onu içirmedim bebeğime korktum
DenenebilirOrtasına :)
Ne kadar aktifsin çok takdir ediyorum seniBuna gidecegim yarin
Artık dur ,haddini bil bence , kimse seni burda dışlamadı kendi kendini dışladın sen..Mübarek cuma günü canımızı sıkma..Cennet mahallesindeki ki çingenlere benzettin bizi yine ses çıkarmadık küçüksün dedik alttan aldık sen de küçüklü ğünü bil saygılı ol, o kızın hiç bir artniyeti yoktu ,suçu sadece sana sevgi sözcüğü kullanmaktı .Özür dile kaldığın yerden devam et saygısızlığına devam edersen üzülen sen olursun..Beni bile gerdin burda çarpıntım başladı yayavrum muhabbeti nasil agir gelmisse bitiremedin gitdi galiba ben mecbur suan bunu yaziyorum yavrucum anacim lan lun hacim inegim kuzum tavugum bunlar bana abes geliyor soleyenede soletende umrumda degil ama sende hic olgunluk yok onu anladim yas var kilo var olgunluk sifir -YAVRUCUGUM_
Cok guzelmis :) öğren bize de öğretBuna gidecegim yarin
bana bak haddini sen bil buyuksen baskalarinin konusuna karisama kucukmuyum28 yasim var 5 senelik evliyim ,arkadas benim sana ihtiyacimmi var ozel hayatimda sen beni dislayasin bole dusman gibi de yaziyorsun mubarek cuma gununu baskalarinin isine burun sokmamayi ogren bence yasina uygun kibar davran,sen benden ozur dile hadsizliyinin derecesine bak ben ozel hayatimda arkadas kitligi yasamiyorum ki tanimadigim uc insana ihtiyac duyayim benim sozum sana degil sahibine bi bitiremedi bu konuyu her defa dalga geciyor ben herkese tesekkur etdim ciktim baktim yine uzuyor ayrica o konuda kayinvalide konusu gecmisdi o baska bir esimle iliskim hakkinda yorum yapmisti konu bitdi gitdi sana noluyo ecduanlamadimArtık dur ,haddini bil bence , kimse seni burda dışlamadı kendi kendini dışladın sen..Mübarek cuma günü canımızı sıkma..Cennet mahallesindeki ki çingenlere benzettin bizi yine ses çıkarmadık küçüksün dedik alttan aldık sen de küçüklü ğünü bil saygılı ol, o kızın hiç bir artniyeti yoktu sadece suçu sana sevgi sözcüğü kullanmaktı özür dile kaldığın yerden devam et saygısızlığına devam edersen üzülen sen olursun..Beni bile gerdin burda çarpıntım başladı ya
Yavrucum lafinda birsey yok ki neden alındığını hiçbirimiz anlamadik bile konunun uzamasi bundan aslinda. Iyi kotu taniyoruz birbirimizi burada. Kimse kimseye yaranma veya yerme pesinde değil ki dedigi bir kelimenin altinda kötülük arayalim. O da bir anne kilo varsa anneligin guzelliginden yas varsa o da gunlerin getirdiginden var. Onun adina ben bile kirildim su an. Ayrica madem ona yazdin etiketle veya alinti yap uzerimize alinmayalim.yavrum muhabbeti nasil agir gelmisse bitiremedin gitdi galiba ben mecbur suan bunu yaziyorum yavrucum anacim lan lun hacim inegim kuzum tavugum bunlar bana abes geliyor soleyenede soletende umrumda degil ama sende hic olgunluk yok onu anladim yas var kilo var olgunluk sifir -YAVRUCUGUM_arkamdan senle tartisip bitirdigimiz konuyu curuk sakiz gibi uzatdin yeter artik bi bitiremedin su curumus konuyu
Bak benim canımı sıkma burda ağzımı açarsam şoka girersin terbiyesizlik yapma sen burda bize hakaret edeceksin biz susacakmıyız izin vermiyorum kimseye hakaret etmene varmı haydi bakalım hodri meydan.bana bak haddini sen bil buyuksen baskalarinin konusuna karisama kucukmuyum28 yasim var 5 senelik evliyim ,arkadas benim sana ihtiyacimmi var ozel hayatimda sen beni dislayasin bole dusman gibi de yaziyorsun mubarek cuma gununu baskalarinin isine burun sokmamayi ogren bence yasina uygun kibar davran,sen benden ozur dile hadsizliyinin derecesine bak ben ozel hayatimda arkadas kitligi yasamiyorum ki tanimadigim uc insana ihtiyac duyayim benim sozum sana degil sahibine bi bitiremedi bu konuyu her defa dalga geciyor ben herkese tesekkur etdim ciktim baktim yine uzuyor ayrica o konuda kayinvalide konusu gecmisdi o baska bir esimle iliskim hakkinda yorum yapmisti konu bitdi gitdi sana noluyo ecduanlamadim
peki ya ben bebeem kibarca ciktim burdan arkamdan o konuyu bitiremedi 1 senedir tum dertlerimi paylasdik simdi melek oldu ben seytan ben sevmeyebilirim 100000 sayfa yazi mesaj yazdik kimseye saygisizligim olmadi bana saygisizlik yapyan kimseyede olamaz zaten mumkun degil onu etiketlememin sebebi bebeem o ilk basda bu konuya yorum yaparken beni etiketlememesi sizlik birsey yok ki ayrica o konuda zoruma giden ayni zamanda yatak mevzusu gecmisdi hatirlarsan sonra ben bole birsey yazmisdim esim kayinvalidem evdeyken yatak odamiza rahat giriyor esim fazla utanan birisi degil bosver iyikide bole aramizi berbat etmis yazdim aramizi berbat etmis yani kayinvalide konusunda bikac kez tartismisizdir okadar kari koca olarak sorunum var yazmadim ki ben direkt yavrucugum ne zamandir kocanin yaninda degilsin ves diye bi mesaj yazdi konu kocamla benim iliskim degildi ki bukadar ozele akil verir tarzda mesaj hic hos degildi bana goreYavrucum lafinda birsey yok ki neden alındığını hiçbirimiz anlamadik bile konunun uzamasi bundan aslinda. Iyi kotu taniyoruz birbirimizi burada. Kimse kimseye yaranma veya yerme pesinde değil ki dedigi bir kelimenin altinda kötülük arayalim. O da bir anne kilo varsa anneligin guzelliginden yas varsa o da gunlerin getirdiginden var. Onun adina ben bile kirildim su an. Ayrica madem ona yazdin etiketle veya alinti yap uzerimize alinmayalim.
slm kızlar.. uzun süredir yoktum.. umarım herkes ve bebişler iyidir..size bi sorum olck fikirlerinz yada tecrübeniz varsa paylaşırmsnz..
3 aydır bebeğim sütten kesilmiş durumda. emmedi zaten hiç.hep sağdım.6.aydan sonra hem ben pes ettim hem sütüm azaldı.bikaç gündür bukonuyu fazlasıyla takmş durumdaydm. galactago damla aldım onu kullanmaya başladım ve 2 gündür 3 saatte bi göguslerimi sağıyorum düzenli olarak. amacım sütümü tekrar getirtmek. ilk gün hiçbişey cıkmadı. bugun ise bi sağımda 50 cc sağdım. sizce mümkün mü bu? tekrar emzirmeye dönebilirmiyim..fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?