2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım uzun aradan sonra süt gelmesi bence çok güzel birşey, inş emeline kavuşursun.

yavrum muhabbeti nasil agir gelmisse bitiremedin gitdi galiba ben mecbur suan bunu yaziyorum yavrucum anacim lan lun hacim inegim kuzum tavugum bunlar bana abes geliyor soleyenede soletende umrumda degil ama sende hic olgunluk yok onu anladim yas var kilo var olgunluk sifir -YAVRUCUGUM_arkamdan senle tartisip bitirdigimiz konuyu curuk sakiz gibi uzatdin yeter artik bi bitiremedin su curumus konuyu

Artık dur ,haddini bil bence , kimse seni burda dışlamadı kendi kendini dışladın sen..Mübarek cuma günü canımızı sıkma..Cennet mahallesindeki ki çingenlere benzettin bizi yine ses çıkarmadık küçüksün dedik alttan aldık sen de küçüklü ğünü bil saygılı ol, o kızın hiç bir artniyeti yoktu ,suçu sadece sana sevgi sözcüğü kullanmaktı .Özür dile kaldığın yerden devam et saygısızlığına devam edersen üzülen sen olursun..Beni bile gerdin burda çarpıntım başladı ya

bana bak haddini sen bil buyuksen baskalarinin konusuna karisama kucukmuyum28 yasim var 5 senelik evliyim ,arkadas benim sana ihtiyacimmi var ozel hayatimda sen beni dislayasin bole dusman gibi de yaziyorsun mubarek cuma gununu baskalarinin isine burun sokmamayi ogren bence yasina uygun kibar davran,sen benden ozur dile hadsizliyinin derecesine bak ben ozel hayatimda arkadas kitligi yasamiyorum ki tanimadigim uc insana ihtiyac duyayim benim sozum sana degil sahibine bi bitiremedi bu konuyu her defa dalga geciyor ben herkese tesekkur etdim ciktim baktim yine uzuyor ayrica o konuda kayinvalide konusu gecmisdi o baska bir esimle iliskim hakkinda yorum yapmisti konu bitdi gitdi sana noluyo ecduanlamadim

Yavrucum lafinda birsey yok ki neden alındığını hiçbirimiz anlamadik bile konunun uzamasi bundan aslinda. Iyi kotu taniyoruz birbirimizi burada. Kimse kimseye yaranma veya yerme pesinde değil ki dedigi bir kelimenin altinda kötülük arayalim. O da bir anne kilo varsa anneligin guzelliginden yas varsa o da gunlerin getirdiginden var. Onun adina ben bile kirildim su an. Ayrica madem ona yazdin etiketle veya alinti yap uzerimize alinmayalim.

Bak benim canımı sıkma burda ağzımı açarsam şoka girersin terbiyesizlik yapma sen burda bize hakaret edeceksin biz susacakmıyız izin vermiyorum kimseye hakaret etmene varmı haydi bakalım hodri meydan.

peki ya ben bebeem kibarca ciktim burdan arkamdan o konuyu bitiremedi 1 senedir tum dertlerimi paylasdik simdi melek oldu ben seytan ben sevmeyebilirim 100000 sayfa yazi mesaj yazdik kimseye saygisizligim olmadi bana saygisizlik yapyan kimseyede olamaz zaten mumkun degil onu etiketlememin sebebi bebeem o ilk basda bu konuya yorum yaparken beni etiketlememesi sizlik birsey yok ki ayrica o konuda zoruma giden ayni zamanda yatak mevzusu gecmisdi hatirlarsan sonra ben bole birsey yazmisdim esim kayinvalidem evdeyken yatak odamiza rahat giriyor esim fazla utanan birisi degil bosver iyikide bole aramizi berbat etmis yazdim aramizi berbat etmis yani kayinvalide konusunda bikac kez tartismisizdir okadar kari koca olarak sorunum var yazmadim ki ben direkt yavrucugum ne zamandir kocanin yaninda degilsin ves diye bi mesaj yazdi konu kocamla benim iliskim degildi ki bukadar ozele akil verir tarzda mesaj hic hos degildi bana gore

Canim internette 'Tomris'in emzirme notlari' diye bi yazi dizisi var.. Orda yorumlari okursan aylarca emzirmeyip sonra sutu gelenler cok fazla. Baslarda mamadan kurtuulmak icin bu yazilari ve yorumlari defalarca okudum. Ama sana tavsiyem saat basi yada iki saatte bi sagman.. Ilk zamanlar icin. Surekli memeleri uyarman gerek. Simdi gelen sutu tabii ki verme.. Bi de bebeginle soyunup tene ten temas etmeyi cok oneriyolar.. Hormonlari harekete gecirmesi icin. Bebegin emmese bile soyunup gogsunde yatir, uyut.. Umarim basarirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…