ac agzini cingene gibi konusuyorsun bunu onayladigin bir mesaj,milletden pirim mi kazanmak istiyorsun sen kimsiin benim mesajlarimi bir uye olarak kisitlayasin ben senle konumadim seviyesizlik yap ama ben senin seviyene dusemem agzini acarsan yanitini alcaksin sorun degil ama seviyen bu iste seninBak benim canımı sıkma burda ağzımı açarsam şoka girersin terbiyesizlik yapma sen burda bize hakaret edeceksin biz susacakmıyız izin vermiyorum kimseye hakaret etmene varmı haydi bakalım hodri meydan.
Güle güle Ayka777ac agzini cingene gibi konusuyorsun bunu onayladigin bir mesaj,milletden pirim mi kazanmak istiyorsun sen kimsiin benim mesajlarimi bir uye olarak kisitlayasin ben senle konumadim seviyesizlik yap ama ben senin seviyene dusemem agzini acarsan yanitini alcaksin sorun degil ama seviyen bu iste senin
Komple koyuyorum canım
Artık dur ,haddini bil bence , kimse seni burda dışlamadı kendi kendini dışladın sen..Mübarek cuma günü canımızı sıkma..Cennet mahallesindeki ki çingenlere benzettin bizi yine ses çıkarmadık küçüksün dedik alttan aldık sen de küçüklü ğünü bil saygılı ol, o kızın hiç bir artniyeti yoktu ,suçu sadece sana sevgi sözcüğü kullanmaktı .Özür dile kaldığın yerden devam et saygısızlığına devam edersen üzülen sen olursun..Beni bile gerdin burda çarpıntım başladı ya
Güle güle Ayka777
sensin hakaret eden ecdu ah ah yasina gore davraydin keske azcikta seviyeli olabilsenGüle güle Ayka777
peki ya ben bebeem kibarca ciktim burdan arkamdan o konuyu bitiremedi 1 senedir tum dertlerimi paylasdik simdi melek oldu ben seytan ben sevmeyebilirim 100000 sayfa yazi mesaj yazdik kimseye saygisizligim olmadi bana saygisizlik yapyan kimseyede olamaz zaten mumkun degil onu etiketlememin sebebi bebeem o ilk basda bu konuya yorum yaparken beni etiketlememesi sizlik birsey yok ki ayrica o konuda zoruma giden ayni zamanda yatak mevzusu gecmisdi hatirlarsan sonra ben bole birsey yazmisdim esim kayinvalidem evdeyken yatak odamiza rahat giriyor esim fazla utanan birisi degil bosver iyikide bole aramizi berbat etmis yazdim aramizi berbat etmis yani kayinvalide konusunda bikac kez tartismisizdir okadar kari koca olarak sorunum var yazmadim ki ben direkt yavrucugum ne zamandir kocanin yaninda degilsin ves diye bi mesaj yazdi konu kocamla benim iliskim degildi ki bukadar ozele akil verir tarzda mesaj hic hos degildi bana gore
BendeKibarca cikmis halin buysa kibar olmasan neler solicektin merak ettim dogrusu..Freyza__ ya yazdigin gibi ozel hayatinda cok arkadasin oldugunu falan da dusunemiyorum nedense.. Oyle olsa 'yok bana bi yorumda soyle yazmisti, yok efendim boyle demisti' diye her detayi hatarlamazdin. Madem 10bin msj yazildi, 1.5 senedir konusuyoruz surda neden ufacik bi lafi uzatiyosun? Turkce anlamiyosan bu forumda isin ne? Herkes defalarca dedi kotu niyetli olmadigini.. Hala gelmis burda kilo falan sacmaliyosun. Tam cennet mahallesi dicem ama sen onu da anlamazsin.. Anlican dilde soyliim: soylediklerin cok seviyesizdi. Bence derhal ozur dilemelisin!
sade kahve seviyorum seni
Kibarca cikmis halin buysa kibar olmasan neler solicektin merak ettim dogrusu..Freyza__ ya yazdigin gibi ozel hayatinda cok arkadasin oldugunu falan da dusunemiyorum nedense.. Oyle olsa 'yok bana bi yorumda soyle yazmisti, yok efendim boyle demisti' diye her detayi hatarlamazdin. Madem 10bin msj yazildi, 1.5 senedir konusuyoruz surda neden ufacik bi lafi uzatiyosun? Turkce anlamiyosan bu forumda isin ne? Herkes defalarca dedi kotu niyetli olmadigini.. Hala gelmis burda kilo falan sacmaliyosun. Tam cennet mahallesi dicem ama sen onu da anlamazsin.. Anlican dilde soyliim: soylediklerin cok seviyesizdi. Bence derhal ozur dilemelisin!
5 senedir turkiyde yasiyorum tc vatandasiyim ilk defa mahalle sohbetlerinin ortasindayim turkce nasil anlamiyorum ki mastr yaptim millet ayriseckiligimi yapiyorsun ozur dile hemen bence cennet mahallesi uyesi ben demisdim ztn gec kaldin sacmalayan sensin kuzumKibarca cikmis halin buysa kibar olmasan neler solicektin merak ettim dogrusu..Freyza__ ya yazdigin gibi ozel hayatinda cok arkadasin oldugunu falan da dusunemiyorum nedense.. Oyle olsa 'yok bana bi yorumda soyle yazmisti, yok efendim boyle demisti' diye her detayi hatarlamazdin. Madem 10bin msj yazildi, 1.5 senedir konusuyoruz surda neden ufacik bi lafi uzatiyosun? Turkce anlamiyosan bu forumda isin ne? Herkes defalarca dedi kotu niyetli olmadigini.. Hala gelmis burda kilo falan sacmaliyosun. Tam cennet mahallesi dicem ama sen onu da anlamazsin.. Anlican dilde soyliim: soylediklerin cok seviyesizdi. Bence derhal ozur dilemelisin!
5 senedir turkiyde yasiyorum tc vatandasiyim ilk defa mahalle sohbetlerinin ortasindayim turkce nasil anlamiyorum ki mastr yaptim millet ayriseckiligimi yapiyorsun ozur dile hemen bence cennet mahallesi uyesi ben demisdim ztn gec kaldin sacmalayan sensin kuzum
Ya gülmiyim gülmiyim diyorum da
ya ben ne sebeple ozur diliycem yavrucum sormasi ayip hmm ozel hayatim yok mu diyorsun yani benim kuzum benim onu sana kim soledi hmmmAy pardon ya benim senin kadar olmasa da ozel hayatim oldugu icin 'cennet mahallesi'niFreyza__ yazdi sandim.. Butun postlarini boktasina virgulune inceleyemiyorum kusura bakma.
Senden mi ozur dilicem? Ne sebeple yavrucum?
Gulme gulmeevde de canim sikiliyodu ha.. Bana da eglence cikti
Ya sorma işten gelmişim ayaklarımı uzatıp sıkıcı sıkıcı kahvemi içicektim ki şenlik çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?