2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bak benim canımı sıkma burda ağzımı açarsam şoka girersin terbiyesizlik yapma sen burda bize hakaret edeceksin biz susacakmıyız izin vermiyorum kimseye hakaret etmene varmı haydi bakalım hodri meydan.
ac agzini cingene gibi konusuyorsun bunu onayladigin bir mesaj,milletden pirim mi kazanmak istiyorsun sen kimsiin benim mesajlarimi bir uye olarak kisitlayasin ben senle konumadim seviyesizlik yap ama ben senin seviyene dusemem agzini acarsan yanitini alcaksin sorun degil ama seviyen bu iste senin

Güle güle Ayka777

Noluyo yahu? Bırak kendi haline. Ağzına geleni söyleyen o sonra da hakaret etmedim diyen yine o. Vallahi canını sıktığına değmez ecdu yapma görmezden gel
Komple koyuyorum canım

Güle güle Ayka777

Kibarca cikmis halin buysa kibar olmasan neler solicektin merak ettim dogrusu.. Freyza__ ya yazdigin gibi ozel hayatinda cok arkadasin oldugunu falan da dusunemiyorum nedense.. Oyle olsa 'yok bana bi yorumda soyle yazmisti, yok efendim boyle demisti' diye her detayi hatarlamazdin. Madem 10bin msj yazildi, 1.5 senedir konusuyoruz surda neden ufacik bi lafi uzatiyosun? Turkce anlamiyosan bu forumda isin ne? Herkes defalarca dedi kotu niyetli olmadigini.. Hala gelmis burda kilo falan sacmaliyosun. Tam cennet mahallesi dicem ama sen onu da anlamazsin.. Anlican dilde soyliim: soylediklerin cok seviyesizdi. Bence derhal ozur dilemelisin!

sade kahve seviyorum seni

Bende

Duygulandım he bebeem Freyza__ phenyl boşverin ve gününüzü mahvetmeyin. Umursamıyorum ben artık. Hatun varolmayan 90-60-90 ölçüleriyle laf atmış ne dediğini kendi de bilmiyor

5 senedir turkiyde yasiyorum tc vatandasiyim ilk defa mahalle sohbetlerinin ortasindayim turkce nasil anlamiyorum ki mastr yaptim millet ayriseckiligimi yapiyorsun ozur dile hemen bence cennet mahallesi uyesi ben demisdim ztn gec kaldin sacmalayan sensin kuzum

Ay pardon ya benim senin kadar olmasa da ozel hayatim oldugu icin 'cennet mahallesi'ni Freyza__ yazdi sandim.. Butun postlarini noktasina virgulune inceleyemiyorum kusura bakma.

Senden mi ozur dilicem? Ne sebeple yavrucum?

Son düzenleme:
Ay pardon ya benim senin kadar olmasa da ozel hayatim oldugu icin 'cennet mahallesi'ni Freyza__ yazdi sandim.. Butun postlarini boktasina virgulune inceleyemiyorum kusura bakma.

Senden mi ozur dilicem? Ne sebeple yavrucum?
ya ben ne sebeple ozur diliycem yavrucum sormasi ayip hmm ozel hayatim yok mu diyorsun yani benim kuzum benim onu sana kim soledi hmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…