2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

haydiiin selametleee sizin dilinizden yazayim yavrucuklarim arkamdan konusmayi bitirin terbiyeli yazin millet konusu acayim demeyin sakin saygili olun umrunuzda olmuyim umrumdada degilsiniz olamazsiniz zaten

Duygulandım he bebeem Freyza__ phenyl boşverin ve gününüzü mahvetmeyin. Umursamıyorum ben artık. Hatun varolmayan 90-60-90 ölçüleriyle laf atmış ne dediğini kendi de bilmiyor
Günüm mahvoldu elim ayağım titriyor şoktayım hayatımda ilk defa biri bana hakaret etti ve ben ona elimi bile süremiyorum..Sanal ortamın kötülüğü bu sana istediğin laf söyleniyor sen oturduğun yerde çatladiğınla kalıyorsun. Ah o benim karşımda konuşacaktı bunları hey gidi hey..

Master yaparken ogretmediler galiba
yok kuzum ogretmediler yavrum benim sana mastrda nokta virgulmuy oretdiler bana hayir projelerle ilgilendik hep vallah noktasi virgulu umrumuzda olmadi dus yakamdan artik yavrucum yeter bak kuafore randevum var bye bye

Boşver canım allah aşkına, o kim oluyo ki ciddiye alıyosun. Masterını ortaokulda yapmış zannımca, geveliyo bişeyler. Hadi çık sakinleş üzülürüm valla sebep oldum diye.

sana sporcuyum ayni zamanda desem ah ah keske o dedigin olaydi ama el surmezdim merak etme cunki birsey yapamazdin sende neyse arkamdan konusma bak cikiyorum uslu ol konu sAna ait degildi sanada yazilmamisdi senbana hakaret etdin neyse bye byeee

Benim vücudum simsiki sen kilolusin senin yasin var. Mahalle agzi cingene vs... Bunlar nasil seyler ya? Ben köylüyüm bir digero romandir öbürünün eti porsümüştür digerinin yasi 45 olmustur. Kim kime neden ne sifatla üstünlük saglayabilir acaba? @ayka777 lütfen kuaforune gecikme. Sadece sana yavrucum dendi geri dönüş olarak topige etmedigin hakaret kalmadi. Biz türkler olarak muzurluk yapip küfür falan ogretiriz malum sana da oyle biri mi geldi nedir anlamadim.

Vay arkadas yarim saat girmedim neler kacirmisim.gerilmeyin arkadaslar yaa.

Aykaya kac kisi yazdi yanlis anladigini ama hala devam ediyor valla sasiriyorum artik.
Bi laf neler yaratti.ayrica aykacim okuyorsan kimse senin sahsiyetin, tipin, kilonla dalga gecmiyor. Bunu nerde cikardin ki? Ama sen resmen sade kahveye laf soyluyorsun kilon fln diye.bu oldu mu simdi sence? Burda resimlerimizi paylasiyoruz en ozellerimizi paylasiyoruz, ama gun gelip yuzumuze vurulsun diye degil.
Ayrica herkesin ozel hayatinda arkadaslari var, arkadasimiz olmadigindan burda degiliz yani.
Bunca kisi yaniliyor mu onu da anlamadim.

ya bebeem yazma benim senle sorunum yok vallah billah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…