kuzu ben zaten cikmistim burdan arkamdan kuzu sesleri geldi diye dondum yoksa bu vizirtilar olmasa tabiki cennet mahallesine donmezdimGider misin?
Ayka sana bi sır vereyim mi? Hani o çok iyi bildiğin dilimizde noktalama işaretleri de mevcut
vallah ben yaptim bile keyifle iciyorum turkiyede mahalle muhabbetleri konusunu isleyerek merak ediyordum gordum woowww muhtesemmisKahveyle iyi gidiyo diyosun yani.. Dur ben de yapiim bitane
kuzu ben zaten cikmistim burdan arkamdan kuzu sesleri geldi diye dondum yoksa bu vizirtilar olmasa tabiki cennet mahallesine donmezdim
Master yaparken ogretmediler galiba
Günüm mahvoldu elim ayağım titriyor şoktayım hayatımda ilk defa biri bana hakaret etti ve ben ona elimi bile süremiyorum..Sanal ortamın kötülüğü bu sana istediğin laf söyleniyor sen oturduğun yerde çatladiğınla kalıyorsun. Ah o benim karşımda konuşacaktı bunları hey gidi hey..
yok kuzum ogretmediler yavrum benim sana mastrda nokta virgulmuy oretdiler bana hayir projelerle ilgilendik hep vallah noktasi virgulu umrumuzda olmadi dus yakamdan artik yavrucum yeter bak kuafore randevum var bye byeMaster yaparken ogretmediler galiba
Günüm mahvoldu elim ayağım titriyor şoktayım hayatımda ilk defa biri bana hakaret etti ve ben ona elimi bile süremiyorum..Sanal ortamın kötülüğü bu sana istediğin laf söyleniyor sen oturduğun yerde çatladiğınla kalıyorsun. Ah o benim karşımda konuşacaktı bunları hey gidi hey..
sana sporcuyum ayni zamanda desem ah ah keske o dedigin olaydi ama el surmezdim merak etme cunki birsey yapamazdin sende neyse arkamdan konusma bak cikiyorum uslu ol konu sAna ait degildi sanada yazilmamisdi senbana hakaret etdin neyse bye byeeeGünüm mahvoldu elim ayağım titriyor şoktayım hayatımda ilk defa biri bana hakaret etti ve ben ona elimi bile süremiyorum..Sanal ortamın kötülüğü bu sana istediğin laf söyleniyor sen oturduğun yerde çatladiğınla kalıyorsun. Ah o benim karşımda konuşacaktı bunları hey gidi hey..
yok kuzum ogretmediler yavrum benim sana mastrda nokta virgulmuy oretdiler bana hayir projelerle ilgilendik hep vallah noktasi virgulu umrumuzda olmadi dus yakamdan artik yavrucum yeter bak kuafore randevum var bye bye
Yav türü git cuma saati küfrettirme beni..Hasta ruhlu şey.sana sporcuyum ayni zamanda desem ah ah keske o dedigin olaydi ama el surmezdim merak etme cunki birsey yapamazdin sende neyse arkamdan konusma bak cikiyorum uslu ol
ozele yorum yapma etik ol anla senin de bu cirkin esprilerine dayaniyosa heykel dik be3nceay tutamiycam artık kendimi, kocan ve kv sana katlanıyosa yat kalk dua et paçalarına yapış cidden çekilmezsin
bana bak psikopat psikopat yazma kufereden agzina sahip cik yazma bana dedim sana terbiyesiz yeter artikYav türü git cuma saati küfrettirme beni..Hasta ruhlu şey.
ya bebeem yazma benim senle sorunum yok vallah billahBenim vücudum simsiki sen kilolusin senin yasin var. Mahalle agzi cingene vs... Bunlar nasil seyler ya? Ben köylüyüm bir digero romandir öbürünün eti porsümüştür digerinin yasi 45 olmustur. Kim kime neden ne sifatla üstünlük saglayabilir acaba? @ayka777 lütfen kuaforune gecikme. Sadece sana yavrucum dendi geri dönüş olarak topige etmedigin hakaret kalmadi. Biz türkler olarak muzurluk yapip küfür falan ogretiriz malum sana da oyle biri mi geldi nedir anlamadim.
Kimsenin kimseyle problemi yok. Yoktu..ya bebeem yazma benim senle sorunum yok vallah billah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?