vallah benim senle sorunum yok bebeem bosver senKimsenin kimseyle problemi yok. Yoktu..
vallah benim senle sorunum yok bebeem bosver sen
yahu turklerle ne isin var senin ya hmm ben gule gule dedim ya NE CABUK UNUTDUN SEN HAFIZA SORUNU VAR GALIBA GULE GULE KAC DEFA SOLIYIM YAZMAYIN ARKADAS BITDI YAVUCUGUM ANLAMIYORSUNKI GULE GULE HAYDI ALLAH ALLAH AYRICA BENIM DE MILLETIM TURK TURK DEGIL TURKIYELILER HEPIMIZ TURKUZ BYE BYEDüşük profilli seviyesiz TÜRKLER sana haydi güle güle diyor
NEGATIF yorum yazmana ragmen cok ciddi soluyorum tesekkur ederim seviye dille yazmissin,evet meslektasiz ben yabanci oldugum icin cok fazla dil uzerinde durulmuyor dogal olarak yabancilar arasinda turkceyi kekeme gibi konusanlar okadar cokduki benimki onlarin yaninda cok cok iyi sayiliyor yazi hatalarim var evet ama normalde benle konusunca ayirt edemiyorlar esimin ailesi ilk defa ole demisdi mesela bide tabiki tartisma yeri degil burasi zaten oe olmus olsam suan senle niye tartismiyorum cunki dusunceni cok kibar belirtmissin negatif de olsa tesekkur ederim geri donmedim ki bakdim girgir samata ayni devam ben yokum benim konusup forumu terketdiyim bir konu uzerine ben yokken halen daha dalga geciliyor bukadarYa bu forumda hiç bir tartışmaya dahil olmamaya gayret ediyorum ama aykaa arkadaşım azeri olduğun için mi anlaşamadın? Anlamadığım yavrucum kelimesinin nesi abesti? Sen o konuşmadan yavrucum kelimesine takılıp bana yavrucum diyemezsin, mahalle ağzıyla konuşamazsın, seviseyiz vs dememişmiydin? Şimdi gelmiş teee geçmiş gitmiş konulara değinmişsin. Yok orda onu burda bunu demişti. Biz de yaran mı var da gocunuyosun derler, bilirmisin bunu? Geçmişte kalmış konuyu kapayamamışsın gelip burda milleti gerdin. Gittim dedin, kalkıp bana laf çarpıyosunuz diye geri döndün üstüne de benim size değil lafım sade kahveye diyorsun. Ne dediğin belli değil farkındamısın? Uzaktan uzağa okuyordum ama dayanamadım. Evet beni de ilgilendirmez ama burası herkese açık bir forum, paylaşım alanı. "Kavga" alanı değil ve maalesef sen nasıl görüyorsun bilmiyorum ama bu gerginliği sen çıkardın, sebep sensin.
Ayrıca mastr değil master. Meslektaşın olarak diyorum ki; Türkiyede master yapmış olman hiçbir şey ifade etmiyor. Kalkıp projelere baktık vs diyorsun ya, üzüldüm. Benim projelerimde de jürilerimde de dil kullanımı ve hakimiyeti önemliydi. Sen projelerinin detayına estetiğine gömülmüşken en önemlisini dilini gözden kaçırmışsın demek ki.. Hiç mi makale yazmadın ya da tez de mi yazmadın masterında? Tezde de dil kuralları önemlidir hani, dememişler galiba sana.
Canimm gecmis olsun ben ıhlamur kabuk tarcin ve kalın soyulmuş elma kabuklarını kaynatip hem kendim iciyorum hem oğluma içiriyorum kendin bir kac damla kekik yağı icebilirsin zencefil bal limon karışımı icebilirsin çabuk iyilesirsiniz insallah :/Neyse konuyu kenara bırakıyorum.
Sevgili anneler sizlere bir sorum var. Ben bronşit oldum.. İğne oluyorum ve işin kötüsü oğluma da soğuk algınlığı teşhisi kondu.. Burnu çok akıyor ve tıkanıyor. Haliyle emerken çok sıkıntı yaşıyor. Serum fizyolojik damlatıp otribebe kullanıyorum ama açıkcası çözmüyor sorunumuzu.. Burnunu elletmiyor zaten.. Bildiğiniz sümüklü böcek gibi geziyor oğlum evdeöksürüğü de var biraz. Çabuk iyileşmesi için bitkisel ne verebilirim oğluma? Tavsiyeniz var mı? Ayrıca kendim için de öneriniz varsa açığım..
Hayatının teklifine hazır mısın? Şu maydonoz kürünü nası yapıyodun yaonu sorucaktım
oglum yaklaşık 1 aydır emmiyor.ani bi kararla ben de makine kiraladım.denemesem içimde kalacaktı.sütüm yok gibi.ama uğraşıp oldurucam inşallah.bana destek ver tatlilavinya.seni seçtim.dua edin nolur
Ben hasta oldum ya hayatım da böyle saçmalık görmedim ..Kib ledim bende..Sanal ortamda elden başka şey gelmiyor..Off okuduklarımdan basım ağrıdı vallaPessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?