2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bu ise yariyo mu ya bende yapayim

Geçmiş olsun ikinize de, loveatsecondsight ın dediği gb buhar banyosu yaptır her gün, burnuna iyi gelecektir. Gece uykusundan önce yaparsan daha iyi olur, rahat uyur

Tamamdır saolasın Evde var hepsi, hemen yapayım.. Amin inşallah..

Hadi canım o kadar serumu ancak çekerim ben nefesimle yahu. Ben 3-5 damla damlatıyordum valla her deliğe.. Cimri davranmamdan dolayı etkili olmuyormuş o zaman Uyansın dediğin gibi yapayım, teşekkürler. Banyoda dediğin gibi yapıyorum ama ben gün aşırı banyo yaptırıyordum. E hasta olunca bu aralar arayı açtım.. Her gün yaptırmaya cesaret etsem baya etkili aslında ama..

Maşallahınız var bugün hâlâ okumadığım sayfalar var. Benim kız sürekli onunla ilgileneyim istiyor. Gerçi dönme, yürüteçte yürüme gibi aktiviteler hâlâ olmadığından haklı çocuk. Destekli oturmayı yeni yeni öğreniyor. 9-12 ay kıyafetler büyük geliyor. Baya geriden geliyoruz. Dün yine 4-5 aylık sanırım bebeğiniz dediler. Neyse nerden bilecekler. Bebeği kabız olanlar vardı. Kızım da felaket kabız son zamanlarda. Artık makatından kan geliyordu. Dün bamya, 3 tane badem ve hipp erik püresi yedi. Akşamdan beri 3 defa kaka yaptı ve kakası yumuşamıştı. Gerçi bol mukusluydu ama hiç mi bir şey vermeyecem çocuğa ya. Mukusu da görmeyevereyim. 6. Ayda kan değerleri baya iyiydi, üst sınırdaydı, o yüzden demir ilacı vermiyordum. Dün ilk defa ferromixin verdim. Hatta kendime kızdım, alerjik bebene ilk verdiğin şeyi niye akşam veriyorsun, ya kusarsa dedim. Birkaç kere kusmuğunda boğuluyordu. Aman allah korusun. Her seferinde fark edip ters çevirdim. Sabaha kadar sırtüstü uyuyor. Kendini çevirdiği de yok. Yenidoğan gibi nasıl bırakıyorsam öyle buluyorum. Neyse acaba ferromixin mi kakayı mukuslu yaptı ki? Neyse anlaşılır.

Bak oğlumdan tescilli; hippin şeftali püresi ve kayısı püresi de bağırsaklarını çalıştırıyor. Bir de önceden de yazmıştım. Ben poposuna zeytinyağı sürüyorum. Ama bolca. Yani çatlak falan olursa tedavi etsin düşüncesiyle hem de biraz yumuşatsın diye. Ne zaman zeytinyağıyla yağlasam kısa sürede tuvaletini yapıyor. Şu gratislerdeki seyahat şişeleri var ya, onların spreylilerinden aldım. Zeytinyağını ılıtıp soğutup içerisine koydum. Hemen altını değiştirirken yağa da bulaşmadan 2-3 fıs sıkıyorum. Dene istersen :)
Çook geçmiş olsun.. Milletin dediklerine bakma napcaz ayına uygun olup olmamasını, sağlıklı olsunlar yeter bize :) benim oğlumun toza ve birkaç besine alerjisi var. O bile zorluyor beni ama her seferinde sen aklıma geliyorsun.. Allah yardımcın olsun, inşallah geçecek..

Peki bir soru daha: kimler halen dişsiz? Tek mi kaldı oğlum yoksaa, göremedim son konuşmalarda garibim bulduğu herşeyi kemirip, geçtiği her yerde salyasını bırakıyor ama görünürde halen diş yok..
bizde de yok canim yaa. aynen anlattigin gibi bizimki de ne bulsa girc girc sesler gele gele kemiriyor. doktora sorduk. 13 aya kadar cikabilir dedi. insallah o kadar uzun surmez

İnşallah, teşekkür ederim. Umarım senin bebişş de atlatır. Hipp kayısı her sabah diyet mamasına ekliyorum zaten. Yoksa mamayı yemiyor. Zeytinyağını deneyeceğim

Peki bir soru daha: kimler halen dişsiz? Tek mi kaldı oğlum yoksaa, göremedim son konuşmalarda garibim bulduğu herşeyi kemirip, geçtiği her yerde salyasını bırakıyor ama görünürde halen diş yok..
bizde de diş yok hala.sütümun gelmesi için iyi dileklerde dualarda bulunanlara da teşekkür ederim.yarın makine gelirse görcez.gerçi 2 hafta boyunca 2.5 saatte bir sagacagim.hemen belli olmazmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…