Ya bende birşey oldu sandım Allah iyiliğini versin 10-15 tane maydonozu elimle ikiye 3 e bölüp rondoya koyuyorum yarım limon sıkıyorum evdeki en büyük bardakla su ekliyorum çekiyorum rondodan içiyorum..Dün 3 demeti 1 liraydı akşam pazarında bende aldım ama rondom bozulmuş tam parçalamıyor ya.
Neyse konuyu kenara bırakıyorum.
Sevgili anneler sizlere bir sorum var. Ben bronşit oldum.. İğne oluyorum ve işin kötüsü oğluma da soğuk algınlığı teşhisi kondu.. Burnu çok akıyor ve tıkanıyor. Haliyle emerken çok sıkıntı yaşıyor. Serum fizyolojik damlatıp otribebe kullanıyorum ama açıkcası çözmüyor sorunumuzu.. Burnunu elletmiyor zaten.. Bildiğiniz sümüklü böcek gibi geziyor oğlum evdeöksürüğü de var biraz. Çabuk iyileşmesi için bitkisel ne verebilirim oğluma? Tavsiyeniz var mı? Ayrıca kendim için de öneriniz varsa açığım..
Canimm gecmis olsun ben ıhlamur kabuk tarcin ve kalın soyulmuş elma kabuklarını kaynatip hem kendim iciyorum hem oğluma içiriyorum kendin bir kac damla kekik yağı icebilirsin zencefil bal limon karışımı icebilirsin çabuk iyilesirsiniz insallah :/
ayh neyse.
K kuzucuk87 gecmis olsun canim. burnu cok tikali oldugunda banyoyu bol buhar yapip sonra yıkıyorduk o buhar iyi geliyordu.bir de serum fizyolojıgin tum tupu bir kerede kullaniyorsun degil mi?yarisi tek delige yarisi digerine oyke faydasi oluyormus. insallah en yakin zamanda iyilesirsiniz.
Vay be sende diyete basliyon vuuu
Bütün ödemini atıyorsunuz canım çok iyi geliyor.Bu ise yariyo mu ya bende yapayim
Sessiz kalmak en güzel cevap canım böyle durumlarda görmezden gelinmek ve umursanmamak kadar baska hic bisey cildirtamaz insanıBen hasta oldum ya hayatım da böyle saçmalık görmedim ..Kib ledim bende..Sanal ortamda elden başka şey gelmiyor..
Bizde dissiziz canım :)Peki bir soru daha: kimler halen dişsiz? Tek mi kaldı oğlum yoksaa, göremedim son konuşmalardagaribim bulduğu herşeyi kemirip, geçtiği her yerde salyasını bırakıyor ama görünürde halen diş yok..
Maşallahınız var bugün hâlâ okumadığım sayfalar var. Benim kız sürekli onunla ilgileneyim istiyor. Gerçi dönme, yürüteçte yürüme gibi aktiviteler hâlâ olmadığından haklı çocuk. Destekli oturmayı yeni yeni öğreniyor. 9-12 ay kıyafetler büyük geliyor. Baya geriden geliyoruz. Dün yine 4-5 aylık sanırım bebeğiniz dediler. Neyse nerden bilecekler. Bebeği kabız olanlar vardı. Kızım da felaket kabız son zamanlarda. Artık makatından kan geliyordu. Dün bamya, 3 tane badem ve hipp erik püresi yedi. Akşamdan beri 3 defa kaka yaptı ve kakası yumuşamıştı. Gerçi bol mukusluydu ama hiç mi bir şey vermeyecem çocuğa ya. Mukusu da görmeyevereyim. 6. Ayda kan değerleri baya iyiydi, üst sınırdaydı, o yüzden demir ilacı vermiyordum. Dün ilk defa ferromixin verdim. Hatta kendime kızdım, alerjik bebene ilk verdiğin şeyi niye akşam veriyorsun, ya kusarsa dedim. Birkaç kere kusmuğunda boğuluyordu. Aman allah korusun. Her seferinde fark edip ters çevirdim. Sabaha kadar sırtüstü uyuyor. Kendini çevirdiği de yok. Yenidoğan gibi nasıl bırakıyorsam öyle buluyorum. Neyse acaba ferromixin mi kakayı mukuslu yaptı ki? Neyse anlaşılır.
bizde de yok canim yaa. aynen anlattigin gibi bizimki de ne bulsa girc girc sesler gele gele kemiriyor. doktora sorduk. 13 aya kadar cikabilir dedi. insallah o kadar uzun surmezPeki bir soru daha: kimler halen dişsiz? Tek mi kaldı oğlum yoksaa, göremedim son konuşmalardagaribim bulduğu herşeyi kemirip, geçtiği her yerde salyasını bırakıyor ama görünürde halen diş yok..
İnşallah, teşekkür ederim. Umarım senin bebişş de atlatır. Hipp kayısı her sabah diyet mamasına ekliyorum zaten. Yoksa mamayı yemiyor. Zeytinyağını deneyeceğimBak oğlumdan tescilli; hippin şeftali püresi ve kayısı püresi de bağırsaklarını çalıştırıyor. Bir de önceden de yazmıştım. Ben poposuna zeytinyağı sürüyorum. Ama bolca. Yani çatlak falan olursa tedavi etsin düşüncesiyle hem de biraz yumuşatsın diye. Ne zaman zeytinyağıyla yağlasam kısa sürede tuvaletini yapıyor. Şu gratislerdeki seyahat şişeleri var ya, onların spreylilerinden aldım. Zeytinyağını ılıtıp soğutup içerisine koydum. Hemen altını değiştirirken yağa da bulaşmadan 2-3 fıs sıkıyorum. Dene istersen :)
Çook geçmiş olsun.. Milletin dediklerine bakma napcaz ayına uygun olup olmamasını, sağlıklı olsunlar yeter bize :) benim oğlumun toza ve birkaç besine alerjisi var. O bile zorluyor beni ama her seferinde sen aklıma geliyorsun.. Allah yardımcın olsun, inşallah geçecek..
bizde de diş yok hala.sütümun gelmesi için iyi dileklerde dualarda bulunanlara da teşekkür ederim.yarın makine gelirse görcez.gerçi 2 hafta boyunca 2.5 saatte bir sagacagim.hemen belli olmazmis.Peki bir soru daha: kimler halen dişsiz? Tek mi kaldı oğlum yoksaa, göremedim son konuşmalardagaribim bulduğu herşeyi kemirip, geçtiği her yerde salyasını bırakıyor ama görünürde halen diş yok..
Bütün ödemini atıyorsunuz canım çok iyi geliyor.
Peki bir soru daha: kimler halen dişsiz? Tek mi kaldı oğlum yoksaa, göremedim son konuşmalardagaribim bulduğu herşeyi kemirip, geçtiği her yerde salyasını bırakıyor ama görünürde halen diş yok..
Peki bir soru daha: kimler halen dişsiz? Tek mi kaldı oğlum yoksaa, göremedim son konuşmalardagaribim bulduğu herşeyi kemirip, geçtiği her yerde salyasını bırakıyor ama görünürde halen diş yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?