2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Chucky (Çaki) burdamı bir bakayım dedim.Neyseki yok gideyim yemeğimi yapayım bari
kasiniyorsun a chucky senin etrafin dogusdan ismin terbiyesiz seni terbiye yoksunu kuduruk defol terbiyesiz laf atiyo 36 yasinda terbiyesiz sen busun bak defol dedim anlamadin sen kimsin sanal daolsa bana hakaret kufr ediyorsun terbiyesiz

kizlar uzun zamandir giremiyorum.okuyamiyorimda.iyisinizdir umatim.bebeklerde iyidir insallah.biz idare ederiz cok sukur bugunlerimize.6 disimiz oldu.acaba rekor bizde mi bilemiyorum:)
daha emeklemiyoruz.surunmuyoruzda sadece 360 derece donuyoruz.ustumuxu cok aciyoruz.oturuyortuz.alkis yapip el salliyoruz.sac yolmaya bayiliyoruz.
sut alerjimiz kesin sanirim.similac alimentum kakayi civiklastirdi.neocateye devam.
birde tarhana yiyemiyoruz malum alternatif ararken rasayana organik tarim bebekler icin tahilli sebze cirbasini gordum.tarhana gibi kuru toz halinde.yapilisi ayni.icinde yok yok.kuru kabak,kuru domates,kuru ispanak,yesil mercimek,kirmizi mercimek,tam bugday unu,pirinc,bulgur vs.yok yok yani:)bebeklere alternatif.
kizlar bu arada regl olmaysn var mi?ben daha olmadim.olsam vucut eski halini alacak.49 kilo olmama ragmen gomleklere azcik zor sigmiyorum

Yarari olur insallah. Ben buhar makinasi calistiriyodum ve serum fizyolojin yarini bi burnuna yarini diger burun deligine sikiyodum. Yarini sikarken dilerinden akinti geliyodu. Gun icinde de xelar fislatiyodum. Otribebeyle cekerdim. Gecen burnu aktiginda geceleri peditus vermistim. Doktorum iyi yapmissin demisti. Insallah en kisa surede atlatirsiniz.

Merhaba anneler ben geldim.
Sizler nasılsınız,bebişler nasıl?
İşe başlayınca yetişemez oldum.
10 mayısta oğlum 8 aylık oldu. Böbreğinden kum dökmesi olmuştu. Altından önemli bir hastalık çıkmadi. İlaç verildi taş oluşumunu engelleyen. Henüz dişi çıkmadı benim sıpanın.
kolları ve dizleri üstünde yükselip yaylaniyor. Neredeyse emekleyecek. Sizlerin bebekleri ne zaman emeklemeye başladı?

Hoşgeldin canım :) benim oğlumunda dişi yok emeklemiyo da yuvarlana yuvarlana gidiyor istediği yere sipa :)

oglum yaklaşık 1 aydır emmiyor.ani bi kararla ben de makine kiraladım.denemesem içimde kalacaktı.sütüm yok gibi.ama uğraşıp oldurucam inşallah.bana destek ver tatlilavinya.seni seçtim.dua edin nolur

Canim sen calisiyordun nasil makinan olmaz cix cix cix.
Bir ara benimki de emmiyordu, uyutup emziriyordum. Once derin uykuda, sonra yeni uyurken, yari uykulu derken simdi normal emmeye gectik.maasallah
Sutum de azalmadi boylelikle.
Bir ara yorgunluktan azalinca makina kiraladim. Ise yaradigini dusunuyorum, azalmadi yani

Senin bebegin de emer insallah canim sutun de artsin ins.makina ise yariyor yani

Duacinim

Hoşgeldin sevindim cnm başka bi problem olmadığına. Bizde emekleme yok komando gibi hızlı hızlı sürünüyo yatağında ayağa kalkıyo. Çok güzel bi his amaaaa uyku durumunu sıkıntıya soktu. 1 saat yatakta ayakta duruyo düşüyo falan zor uyuyo. Gece uyanmalarınız azaldı mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…