Utandım vallahi bu pzt de ben başlayim bariPazartesi o muazzam o çok keyifli o çok lezzetli diyet dünyasının kapısını aralamış bulunmaktayım
ben de gece tatlı yemelerimi bıraksam bişeylere başlayacam da nerdee.
10 gün falan, bırakıp ara veriyorsun bir hafta on gün sonra tekrar başlayabiliyorsun..Kac gun icmek lazim
ah o gece tatlilari........ben de gece tatlı yemelerimi bıraksam bişeylere başlayacam da nerdee.
kasiniyorsun a chucky senin etrafin dogusdan ismin terbiyesiz seni terbiye yoksunu kuduruk defol terbiyesiz laf atiyo 36 yasinda terbiyesiz sen busun bak defol dedim anlamadin sen kimsin sanal daolsa bana hakaret kufr ediyorsun terbiyesizChucky (Çaki) burdamı bir bakayım dedim.Neyseki yok gideyim yemeğimi yapayım bari
Neyse konuyu kenara bırakıyorum.
Sevgili anneler sizlere bir sorum var. Ben bronşit oldum.. İğne oluyorum ve işin kötüsü oğluma da soğuk algınlığı teşhisi kondu.. Burnu çok akıyor ve tıkanıyor. Haliyle emerken çok sıkıntı yaşıyor. Serum fizyolojik damlatıp otribebe kullanıyorum ama açıkcası çözmüyor sorunumuzu.. Burnunu elletmiyor zaten.. Bildiğiniz sümüklü böcek gibi geziyor oğlum evdeöksürüğü de var biraz. Çabuk iyileşmesi için bitkisel ne verebilirim oğluma? Tavsiyeniz var mı? Ayrıca kendim için de öneriniz varsa açığım..
Hoşgeldin canım :) benim oğlumunda dişi yok emeklemiyo daMerhaba annelerben geldim.
Sizler nasılsınız,bebişler nasıl?
İşe başlayınca yetişemez oldum.
10 mayısta oğlum 8 aylık oldu. Böbreğinden kum dökmesi olmuştu. Altından önemli bir hastalık çıkmadi. İlaç verildi taş oluşumunu engelleyen. Henüz dişi çıkmadı benim sıpanın.
kolları ve dizleri üstünde yükselip yaylaniyor. Neredeyse emekleyecek. Sizlerin bebekleri ne zaman emeklemeye başladı?
oglum yaklaşık 1 aydır emmiyor.ani bi kararla ben de makine kiraladım.denemesem içimde kalacaktı.sütüm yok gibi.ama uğraşıp oldurucam inşallah.bana destek ver tatlilavinya.seni seçtim.dua edin nolur
bizde de emekleme yok. ayakta dikilme meraklisi. oturuyor ama bazen dusuyor:))Hoşgeldin canım :) benim oğlumunda dişi yok emeklemiyo dayuvarlana yuvarlana gidiyor istediği yere sipa :)
HoşgeldinMerhaba annelerben geldim.
Sizler nasılsınız,bebişler nasıl?
İşe başlayınca yetişemez oldum.
10 mayısta oğlum 8 aylık oldu. Böbreğinden kum dökmesi olmuştu. Altından önemli bir hastalık çıkmadi. İlaç verildi taş oluşumunu engelleyen. Henüz dişi çıkmadı benim sıpanın.
kolları ve dizleri üstünde yükselip yaylaniyor. Neredeyse emekleyecek. Sizlerin bebekleri ne zaman emeklemeye başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?