Hoşgeldin canım:)kizlar uzun zamandir giremiyorum.okuyamiyorimda.iyisinizdir umatim.bebeklerde iyidir insallah.biz idare ederiz cok sukur bugunlerimize.6 disimiz oldu.acaba rekor bizde mi bilemiyorum:)
daha emeklemiyoruz.surunmuyoruzda sadece 360 derece donuyoruz.ustumuxu cok aciyoruz.oturuyortuz.alkis yapip el salliyoruz.sac yolmaya bayiliyoruz.
sut alerjimiz kesin sanirim.similac alimentum kakayi civiklastirdi.neocateye devam.
birde tarhana yiyemiyoruz malum alternatif ararken rasayana organik tarim bebekler icin tahilli sebze cirbasini gordum.tarhana gibi kuru toz halinde.yapilisi ayni.icinde yok yok.kuru kabak,kuru domates,kuru ispanak,yesil mercimek,kirmizi mercimek,tam bugday unu,pirinc,bulgur vs.yok yok yani:)bebeklere alternatif.
kizlar bu arada regl olmaysn var mi?ben daha olmadim.olsam vucut eski halini alacak.49 kilo olmama ragmen gomleklere azcik zor sigmiyorum
Canım hoşgeldin:)Merhaba annelerben geldim.
Sizler nasılsınız,bebişler nasıl?
İşe başlayınca yetişemez oldum.
10 mayısta oğlum 8 aylık oldu. Böbreğinden kum dökmesi olmuştu. Altından önemli bir hastalık çıkmadi. İlaç verildi taş oluşumunu engelleyen. Henüz dişi çıkmadı benim sıpanın.
kolları ve dizleri üstünde yükselip yaylaniyor. Neredeyse emekleyecek. Sizlerin bebekleri ne zaman emeklemeye başladı?
Çok cahilce gelebilir ama bilmiyorumOyyy baya dökülmüş topik4 ban...
Kakayı cıvıklaştırdı yazmışsın o yüzden dikkatimi çekti de. Kızım da kabızlık durumu vardı iyi gelir mi acabafiliz_ank evet canim.emziriyorum ama yogurt yemedigi icin meyvelerinebundan katiyorum kalsiyum takviye
pompam var gayet memnunum.gögüslerim sızlıyo yavaş yavaş.inş olucak.ama bebeğim emmiyo gögsumu ısırıyo agzına alıp asla emmiyo.onu napcam yaaaEvt canim donebilirsin, medela lactina kirala bence, sutu gelmeyenler kullaniyor, getiriyor.
Makinan iyidir belki gerci.
Bir de hic mantikli bulmasam da is arkadasim biten sutunu motiliumla getirmis.ama ilac sonucta
Canım ben duphalac kullanıyorum kakasini yumuşatsin diye yinede zorlanıyor biraz su içmiyor zorla icirmeye çalışıyorum çok sıkıyor kendini ağladığını oluyor ama çok şükür kan falan görmedim canım haftada bir yaptigida oluyorMaşallahınız var bugün hâlâ okumadığım sayfalar var. Benim kız sürekli onunla ilgileneyim istiyor. Gerçi dönme, yürüteçte yürüme gibi aktiviteler hâlâ olmadığından haklı çocuk. Destekli oturmayı yeni yeni öğreniyor. 9-12 ay kıyafetler büyük geliyor. Baya geriden geliyoruz. Dün yine 4-5 aylık sanırım bebeğiniz dediler. Neyse nerden bilecekler. Bebeği kabız olanlar vardı. Kızım da felaket kabız son zamanlarda. Artık makatından kan geliyordu. Dün bamya, 3 tane badem ve hipp erik püresi yedi. Akşamdan beri 3 defa kaka yaptı ve kakası yumuşamıştı. Gerçi bol mukusluydu ama hiç mi bir şey vermeyecem çocuğa ya. Mukusu da görmeyevereyim. 6. Ayda kan değerleri baya iyiydi, üst sınırdaydı, o yüzden demir ilacı vermiyordum. Dün ilk defa ferromixin verdim. Hatta kendime kızdım, alerjik bebene ilk verdiğin şeyi niye akşam veriyorsun, ya kusarsa dedim. Birkaç kere kusmuğunda boğuluyordu. Aman allah korusun. Her seferinde fark edip ters çevirdim. Sabaha kadar sırtüstü uyuyor. Kendini çevirdiği de yok. Yenidoğan gibi nasıl bırakıyorsam öyle buluyorum. Neyse acaba ferromixin mi kakayı mukuslu yaptı ki? Neyse anlaşılır.
Bende bamya yı denicem canimKakayı cıvıklaştırdı yazmışsın o yüzden dikkatimi çekti de. Kızım da kabızlık durumu vardı iyi gelir mi acaba
öncelikle kocaman maşallah sizeCanim sen calisiyordun nasil makinan olmaz cix cix cix.
Bir ara benimki de emmiyordu, uyutup emziriyordum. Once derin uykuda, sonra yeni uyurken, yari uykulu derken simdi normal emmeye gectik.maasallah
Sutum de azalmadi boylelikle.
Bir ara yorgunluktan azalinca makina kiraladim. Ise yaradigini dusunuyorum, azalmadi yani
Senin bebegin de emer insallah canim sutun de artsin ins.makina ise yariyor yani
Duacinim
8.5 ayligiz canım döne döne heryere gidiyor yeni yeni geri geri gitmeye başladı 2disimiz çıktı saç yolmaya bayılıyor alkış yapıyor an ne diyor de de diyor em me diyo ver diyo ağzı laf dolu maşallah 1 haftada oldu bunlar canım darısı seninkine insMerhaba annelerben geldim.
Sizler nasılsınız,bebişler nasıl?
İşe başlayınca yetişemez oldum.
10 mayısta oğlum 8 aylık oldu. Böbreğinden kum dökmesi olmuştu. Altından önemli bir hastalık çıkmadi. İlaç verildi taş oluşumunu engelleyen. Henüz dişi çıkmadı benim sıpanın.
kolları ve dizleri üstünde yükselip yaylaniyor. Neredeyse emekleyecek. Sizlerin bebekleri ne zaman emeklemeye başladı?
Estagfurullah canim. 2 gun ile basliyor diye biliyorum bende yani ilk ban oyle.. Siteye erisim saglanamiyor bu sure zarfinda hic.Çok cahilce gelebilir ama bilmiyorum
Kk de yeni sayılırım 5 aydır sadce burda yazışıyorum. Başıma da gelmedi. Hesap pasifken yazamıyolar mı cnm?? Belli mi pasifliğin süresi??
Ben de osmolak veriyorum canım. Benimki de su sevmeyen cinsten. Umarım en kısa zamanda düzelirler.Can
Canım ben duphalac kullanıyorum kakasini yumuşatsin diye yinede zorlanıyor biraz su içmiyor zorla icirmeye çalışıyorum çok sıkıyor kendini ağladığını oluyor ama çok şükür kan falan görmedim canım haftada bir yaptigida oluyor
Bi ara yumurta alerjisi vardı son 1 haftadır tekrar veriyorum yiyor bi sıkıntı kalmamış. Şu ana kadar yedirdiğim gıdalardan kabak alerji yaptı. Kızımın doğduğundan beri kaka sıkıntısı oluyor. Tam düzeldi derken tekrar oluyor. 2 günde bir yapardı 2 gündür çok katı sebebi muz diye tahmin ediyorum. Tavuklu Şehriye çorbası yedirin içine patates ve havuç ekledim onlar da etkili oldu sanırım
Muz kıZımda kabızlık yapıyor. Bayadır yedirmemiştim 3 gündür veriyordum sonuç kabızlık maalesefayrica bizim kizin bagirsagi pek bir calisiyor.muz,poirinc unu,demir damlasi banamisin dinlemiyor.gunde en az 3 kere yapiyor.keske az yapsada kilo alsa,tabi huzursuz etmeyecekse
Aynen kurtlu bizimki de kıpır kıpır bi 10-15 sn. oturuyo sonra devriliyo :)bizde de emekleme yok. ayakta dikilme meraklisi. oturuyor ama bazen dusuyor:))
Kızlar ban mi yemisEstagfurullah canim. 2 gun ile basliyor diye biliyorum bende yani ilk ban oyle.. Siteye erisim saglanamiyor bu sure zarfinda hic.
Bizim de uykuda hala cok uyanıyor. Bazen 5 bazen 10 kez uyanıyor. Eskiye oranla biraz daha iyiyiz. Yine çok uyaniyor. Ama ben alıştım. Hatta o uyanmadan ben uyanıyorum. Veya mızırdanınca hemen başında bitiyorum. Mama veya su veriyorum, beşikte yerini düzeltiyorum,emziğini ve uyurken oynadığı ağız bezlerini eline veriyorum tekrar, bir tane de başına koyuyorum tekrar uyuyor.Hoşgeldinsevindim cnm başka bi problem olmadığına. Bizde emekleme yok komando gibi hızlı hızlı sürünüyo yatağında ayağa kalkıyo. Çok güzel bi his amaaaa uyku durumunu sıkıntıya soktu. 1 saat yatakta ayakta duruyo düşüyo falan zor uyuyo. Gece uyanmalarınız azaldı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?