2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hoşgeldin canım:)
Bizim de 2 dişimiz var. Benim Kız da emeklemiyor çaba var ama :)) similac Alimentum dediğin mama mı? Kızım kabızdı dünden beri 5 kez çok katı yaptı çok şükür öğlen normal kaka yapabildi

Canım hoşgeldin:)
Ev-iş-bebiş zor gidiyordur. Kızımda pazar günü 8 aylık olacak
Çok sevindim bi hastalığın çıkmamasıns çok şükür
Bizim şimdilik 2 dişimiz var
Kızım henüz emeklemiyor ama çabası var bakalım ne zaman emekleyecek

@EcDU ayyy unuttum da taktırdın mı spiral??? Kaç dk sürdüü, acıdı mıı:/ tekrar tecrübe ettin nasıl bi his? Ona göre ben de taktırabilirm ama çok korkuyorum
Cesaretimi toplayıp belki önümüzdeki ay taktırabilirim cnm ama belki

Evt canim donebilirsin, medela lactina kirala bence, sutu gelmeyenler kullaniyor, getiriyor.
Makinan iyidir belki gerci.
Bir de hic mantikli bulmasam da is arkadasim biten sutunu motiliumla getirmis.ama ilac sonucta
pompam var gayet memnunum.gögüslerim sızlıyo yavaş yavaş.inş olucak.ama bebeğim emmiyo gögsumu ısırıyo agzına alıp asla emmiyo.onu napcam yaaa

Can
Canım ben duphalac kullanıyorum kakasini yumuşatsin diye yinede zorlanıyor biraz su içmiyor zorla icirmeye çalışıyorum çok sıkıyor kendini ağladığını oluyor ama çok şükür kan falan görmedim canım haftada bir yaptigida oluyor

öncelikle kocaman maşallah size
çok saol tatlım.söyle ki ben yarım gün çalışıyorumya.1 kere de arada gelip emziriyodum 11 gibi.emme isteğinde bi azalma olmasa öyle güzel gidiyoduk aslında.ama istemiyo işte.mama ölçüsünü ve ek gıdayi arttırdikca emmesi ve süt azaldı dolayısıyla.sonra da tamamen bıraktı.3 hafta oldu.suan göğüs ucumu sıktığim zaman az az geliyo.ama normal pompayla sagilacak kadar deil.oyüzden senden de ilham alarak karar verdim hemen bi yer buldum ve kiraladim.yarın gelecek bakalım.inşallah gelir ve az da olsa verebilirim.belki süt tam oluşursa emzirmeyi de denerim tekrar.şimdi çok süt olmadığı için soğutmak istemiyorum memeden.yanlış mi yapıyorum acaba denesem mi ki emzirmeyi

8.5 ayligiz canım döne döne heryere gidiyor yeni yeni geri geri gitmeye başladı 2disimiz çıktı saç yolmaya bayılıyor alkış yapıyor an ne diyor de de diyor em me diyo ver diyo ağzı laf dolu maşallah 1 haftada oldu bunlar canım darısı seninkine ins

Çok cahilce gelebilir ama bilmiyorum
Kk de yeni sayılırım 5 aydır sadce burda yazışıyorum. Başıma da gelmedi. Hesap pasifken yazamıyolar mı cnm?? Belli mi pasifliğin süresi??
Estagfurullah canim. 2 gun ile basliyor diye biliyorum bende yani ilk ban oyle.. Siteye erisim saglanamiyor bu sure zarfinda hic.

Ben de osmolak veriyorum canım. Benimki de su sevmeyen cinsten. Umarım en kısa zamanda düzelirler.

Bi ara yumurta alerjisi vardı son 1 haftadır tekrar veriyorum yiyor bi sıkıntı kalmamış. Şu ana kadar yedirdiğim gıdalardan kabak alerji yaptı. Kızımın doğduğundan beri kaka sıkıntısı oluyor. Tam düzeldi derken tekrar oluyor. 2 günde bir yapardı 2 gündür çok katı sebebi muz diye tahmin ediyorum. Tavuklu Şehriye çorbası yedirin içine patates ve havuç ekledim onlar da etkili oldu sanırım

ayrica bizim kizin bagirsagi pek bir calisiyor.muz,poirinc unu,demir damlasi banamisin dinlemiyor.gunde en az 3 kere yapiyor.keske az yapsada kilo alsa,tabi huzursuz etmeyecekse
Muz kıZımda kabızlık yapıyor. Bayadır yedirmemiştim 3 gündür veriyordum sonuç kabızlık maalesef

Bizim de uykuda hala cok uyanıyor. Bazen 5 bazen 10 kez uyanıyor. Eskiye oranla biraz daha iyiyiz. Yine çok uyaniyor. Ama ben alıştım. Hatta o uyanmadan ben uyanıyorum. Veya mızırdanınca hemen başında bitiyorum. Mama veya su veriyorum, beşikte yerini düzeltiyorum,emziğini ve uyurken oynadığı ağız bezlerini eline veriyorum tekrar, bir tane de başına koyuyorum tekrar uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…