2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sağolasın. Mevcut kristal ve taşı da inşallah büyümez,yenileri oluşmaz inşallah. Kum dökmesi çok zor oldu. Allahım bir daha o ağrıları çektirmesin oğluma ve tüm bebeklere sağlık versin.

Maaşallah kuzuya. Amin. Bakalım bugün nerdeyse emekliyor gibi . Bizimki de bu bubu ba ba ba ve ve ve diyor.uzun uzun sesli harfleritarzan gibi söylüyor. Aaaa eeeeee uuuu diyor.Allahım acılarını göstermesin.

Kakayı cıvıklaştırdı yazmışsın o yüzden dikkatimi çekti de. Kızım da kabızlık durumu vardı iyi gelir mi acaba
Cnm tam ne yazdığımı hatırlayamadım sana da badem yağı demiştim ya "tatlı badem yağı" yani. Yanlış yazmış olabilirim hatırlayamıyorm. Aklıma takılmıştı

Estagfurullah canim. 2 gun ile basliyor diye biliyorum bende yani ilk ban oyle.. Siteye erisim saglanamiyor bu sure zarfinda hic.
İnşllh en kısa sürede döner bizim kızlarr

İnşllh cnm bu kadarla kalsın

ayrica bizim kizin bagirsagi pek bir calisiyor.muz,poirinc unu,demir damlasi banamisin dinlemiyor.gunde en az 3 kere yapiyor.keske az yapsada kilo alsa,tabi huzursuz etmeyecekse
Az yapmak da çok iyi değil cnm oğlum 1 gün yapmayınca gecesi sürekli ağlıyo o da çok zor yani biz de ondan çekiyoruz. Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine inşllh

Hani sen diyodun ya "ben düz yatırıyorm o kayıyo, dönüyo. Sürekli düzeltiyorum" diye. Yaklaşık 1 aydır durum bu bizde ve aklıma da hep sen geliyosun :)) böyle bi yatış şekli yok. Kimi zaman toto havada. Hiç düz yatamadı 1 aydır :)) şimdi de başka bi benzerlik; oğlum da ağız mendiliyle oynayarak uyuyo o elinde olmadı mı çarşafı çekiyo gelmeyince ağlıyo :)

Yarin geliyorlar

pompam var gayet memnunum.gögüslerim sızlıyo yavaş yavaş.inş olucak.ama bebeğim emmiyo gögsumu ısırıyo agzına alıp asla emmiyo.onu napcam yaaa

Daha randimanli olmasi acisindan demistim.
Bir sure uyurken emziriyordum ben
Disleri olmasina ragmen cok isirmiyor, bilemedim valla, emmey i unutmustir, alisir insallah zamanla

Haklisin o zaman sana sagmaya zaman kalmiyor zaten :)
Ben olsam emzirmeyi denerdim, emdikce sut gelir diye. Ama sogur diyorsan deneme tabi,sen de degisik bir pozisyonda emziriyordun, ay cok nazli bunlar yaws.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…