- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Maaşallah.Hoşgeldin canım :) benim oğlumunda dişi yok emeklemiyo dayuvarlana yuvarlana gidiyor istediği yere sipa :)
Sağolasın. Mevcut kristal ve taşı da inşallah büyümez,yenileri oluşmaz inşallah. Kum dökmesi çok zor oldu. Allahım bir daha o ağrıları çektirmesin oğluma ve tüm bebeklere sağlık versin.Hoşgeldin canım:)
Bizim de 2 dişimiz var. Benim Kız da emeklemiyor çaba var ama :)) similac Alimentum dediğin mama mı? Kızım kabızdı dünden beri 5 kez çok katı yaptı çok şükür öğlen normal kaka yapabildi
Canım hoşgeldin:)
Ev-iş-bebiş zor gidiyordur. Kızımda pazar günü 8 aylık olacak
Çok sevindim bi hastalığın çıkmamasıns çok şükür
Bizim şimdilik 2 dişimiz var
Kızım henüz emeklemiyor ama çabası var bakalım ne zaman emekleyecek
Maaşallah kuzuya. Amin. Bakalım bugün nerdeyse emekliyor gibi . Bizimki de bu bubu ba ba ba ve ve ve diyor.uzun uzun sesli harfleritarzan gibi söylüyor. Aaaa eeeeee uuuu diyor.Allahım acılarını göstermesin.8.5 ayligiz canım döne döne heryere gidiyor yeni yeni geri geri gitmeye başladı 2disimiz çıktı saç yolmaya bayılıyor alkış yapıyor an ne diyor de de diyor em me diyo ver diyo ağzı laf dolu maşallah 1 haftada oldu bunlar canım darısı seninkine ins
Sağolasın. Mevcut kristal ve taşı da inşallah büyümez,yenileri oluşmaz inşallah. Kum dökmesi çok zor oldu. Allahım bir daha o ağrıları çektirmesin oğluma ve tüm bebeklere sağlık versin.
Amin canım inşallah Allah kötü günler göstermesinSağolasın. Mevcut kristal ve taşı da inşallah büyümez,yenileri oluşmaz inşallah. Kum dökmesi çok zor oldu. Allahım bir daha o ağrıları çektirmesin oğluma ve tüm bebeklere sağlık versin.
Yediler yaKızlar ban mi yemis
Yediler yaneyse ki uzun degilm bari.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ri-dogum-sonrasi-paylasimlar.852569/page-1974 olay böyle basladi :-/Kim banlandi kız noluyo burda ayy ne kacirdimbebeem
Tartisma uzamasin diye sanirim yarina kadar dondurmuslar.Bizimkilerin ne suçu vardı yaa çok sacma
Iste bizde gelemedik. Bi anlatamadik derdimizi.Tamam canım az önce tartışmayı gordum Hz.Ali'nin miydi çok bilindik bir sözü var cahille tartismayiniz zira ben hiç galip gelemedim diye ...
Cnm tam ne yazdığımı hatırlayamadım sana da badem yağı demiştim ya "tatlı badem yağı" yani. Yanlış yazmış olabilirim hatırlayamıyorm. Aklıma takılmıştıKakayı cıvıklaştırdı yazmışsın o yüzden dikkatimi çekti de. Kızım da kabızlık durumu vardı iyi gelir mi acaba
İnşllh en kısa sürede döner bizim kızlarrEstagfurullah canim. 2 gun ile basliyor diye biliyorum bende yani ilk ban oyle.. Siteye erisim saglanamiyor bu sure zarfinda hic.
İnşllh cnm bu kadarla kalsın
Az yapmak da çok iyi değil cnm oğlum 1 gün yapmayınca gecesi sürekli ağlıyo o da çok zor yaniayrica bizim kizin bagirsagi pek bir calisiyor.muz,poirinc unu,demir damlasi banamisin dinlemiyor.gunde en az 3 kere yapiyor.keske az yapsada kilo alsa,tabi huzursuz etmeyecekse
Hani sen diyodun ya "ben düz yatırıyorm o kayıyo, dönüyo. Sürekli düzeltiyorum" diye. Yaklaşık 1 aydır durum bu bizde ve aklıma da hep sen geliyosun :)) böyle bi yatış şekli yok. Kimi zaman toto havada. Hiç düz yatamadı 1 aydır :)) şimdi de başka bi benzerlik; oğlum da ağız mendiliyle oynayarak uyuyoBizim de uykuda hala cok uyanıyor. Bazen 5 bazen 10 kez uyanıyor. Eskiye oranla biraz daha iyiyiz. Yine çok uyaniyor. Ama ben alıştım. Hatta o uyanmadan ben uyanıyorum. Veya mızırdanınca hemen başında bitiyorum. Mama veya su veriyorum, beşikte yerini düzeltiyorum,emziğini ve uyurken oynadığı ağız bezlerini eline veriyorum tekrar, bir tane de başına koyuyorum tekrar uyuyor.
Yarin geliyorlarCnm tam ne yazdığımı hatırlayamadım sana da badem yağı demiştim ya "tatlı badem yağı" yani. Yanlış yazmış olabilirim hatırlayamıyorm. Aklıma takılmıştı
İnşllh en kısa sürede döner bizim kızlarr
İnşllh cnm bu kadarla kalsın
Az yapmak da çok iyi değil cnm oğlum 1 gün yapmayınca gecesi sürekli ağlıyo o da çok zor yanibiz de ondan çekiyoruz. Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine inşllh
Hani sen diyodun ya "ben düz yatırıyorm o kayıyo, dönüyo. Sürekli düzeltiyorum" diye. Yaklaşık 1 aydır durum bu bizde ve aklıma da hep sen geliyosun :)) böyle bi yatış şekli yok. Kimi zaman toto havada. Hiç düz yatamadı 1 aydır :)) şimdi de başka bi benzerlik; oğlum da ağız mendiliyle oynayarak uyuyoo elinde olmadı mı çarşafı çekiyo gelmeyince ağlıyo :)
pompam var gayet memnunum.gögüslerim sızlıyo yavaş yavaş.inş olucak.ama bebeğim emmiyo gögsumu ısırıyo agzına alıp asla emmiyo.onu napcam yaaa
öncelikle kocaman maşallah size
çok saol tatlım.söyle ki ben yarım gün çalışıyorumya.1 kere de arada gelip emziriyodum 11 gibi.emme isteğinde bi azalma olmasa öyle güzel gidiyoduk aslında.ama istemiyo işte.mama ölçüsünü ve ek gıdayi arttırdikca emmesi ve süt azaldı dolayısıyla.sonra da tamamen bıraktı.3 hafta oldu.suan göğüs ucumu sıktığim zaman az az geliyo.ama normal pompayla sagilacak kadar deil.oyüzden senden de ilham alarak karar verdim hemen bi yer buldum ve kiraladim.yarın gelecek bakalım.inşallah gelir ve az da olsa verebilirim.belki süt tam oluşursa emzirmeyi de denerim tekrar.şimdi çok süt olmadığı için soğutmak istemiyorum memeden.yanlış mi yapıyorum acaba denesem mi ki emzirmeyi
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?