İyi gecelerrriyi geceler kızlar
Tartisma uzamasin diye sanirim yarina kadar dondurmuslar.
KıyamamYa uyuduk beraber tontirikle, acayip terlemisiz, ustumuzu bile ortmememistim.
Koala bibi sarmisim.
Bugun zaten asiri sicakti.
Kıyamamya evet gündüz çok sıcak ama oğluş sağolsun uyurken üstünü devamlı açıyo o yüzden kısa kollu falan giydiremiyorm ama bir sürü şort t-shirt günlük ve gezmeklik takım aldık daha giydirmek nasip olmadı. Cıbıl cıbıl dolaşsın istiyorm artk ama öğlene kadar da ev serin oluyo :/
Ayyy aynı sıkıntı bizde de var. Önceden olsa bu havalarda çoktaaan klimayı açmıştık bile ne yapıcaz ben de bilemedim... Zararlı olmasa zaten açarım düşünmeden oğluş da alışsın bizim gibi diye de zararlı da bilmiyorm off :/Gunduz hep zibinla tuttum tek. ay evet cibil dolasinlar tek bezle
Yine dus alicam ya yoksa uyumak zor, yazin napcaz, bebekle klima nasil acicaz bilmiyorum
Kiblemistik ecdu ile ondan haberleri oldu. Arada yaslar da yandi...Tartisma oldunu nerden anliyorlar? Devamli okuyorlar mi ki?
Bir yaşından önce bindirmeyin oto koltuğuna diyorlar. Bebeğin yüzü arabanın önüne doğru baktığı için fren anında kafa öne arkaya çok hızlı gelip gidebiliyor ve omuzlara da çok basınç biniyor. O yüzden 1 yaşına kadar ana kucağında ters seyehat etmesi çok daha uygun. Biraz daha idare edin bence.bebeem nasil gidiyor calismalar:))
bir de kizlar oto koltugunu ne marka aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz??9 18 mi 9 36 mi?acil almamiz lazim da bizim. var mi alan merak ettim
Ihlamur,elma kalın soyulmuş kabuğu ve havucu bütün kabuklarıyla haşlıyorsun. İçiriyorsun. İçine yada ayva çekirdeklerini suya koyup jölesini içiyorsun. Ya da biraz karanfilli su yap o da antiseptiktir. Ya da sarımsağı fırınlayıp yedirebilirsin. Yemeklerinin içine sarımsak ve sirke koyabilirsin. Bunlar hep antiseptik şeyler. Ve öksürüğü keser :)Neyse konuyu kenara bırakıyorum.
Sevgili anneler sizlere bir sorum var. Ben bronşit oldum.. İğne oluyorum ve işin kötüsü oğluma da soğuk algınlığı teşhisi kondu.. Burnu çok akıyor ve tıkanıyor. Haliyle emerken çok sıkıntı yaşıyor. Serum fizyolojik damlatıp otribebe kullanıyorum ama açıkcası çözmüyor sorunumuzu.. Burnunu elletmiyor zaten.. Bildiğiniz sümüklü böcek gibi geziyor oğlum evdeöksürüğü de var biraz. Çabuk iyileşmesi için bitkisel ne verebilirim oğluma? Tavsiyeniz var mı? Ayrıca kendim için de öneriniz varsa açığım..
Onlar kurunun yaninda yandilar malesef ya. Kiblememe erken donemediler donselerdi bu kadar zaiyat olmazdi :-/bebeem herkesin banlanması kötü olmuş ama kızlarda bir suç yok... Bütün olayı başlatan ayka olmuş maalesef. Bir küçücük espri nerelere gitti ya :) Yavcuğum kelimesinin bu kadar kötü anlaşılması çok tuhafıma gitti. Biz okulda bile herkese böyle konuşuyoruz iyi niyet ve içtenlik göstergesi olarak. @EcDU sade kahve ve phenyl Erken gelmelerine sevindim. Yaşasınnn :)
Bizde de 3 gün su yok. Evde depoda yok. Allahtan biraz birşeyler yapmıştım. Elektrik de zor ama su daha da zor. Herşey kalıyor. Dökme suyla değirmen döndürmeye çalışıyorum işte. Bir de kız uyuyor. Hiç bu kadar uyumazdı. Sessiz sessiz bekliyorum uyansın diye. Yalnız benim cadı babasını bir kullanmaya başladı anlatamam. Taktı parmağa oynatıyor. Babanın evdeki adı kaldıraç :) Kız ne zaman babayı görse orangutan yavrusu gibi kollarını açıyor al beni yapıyor ya. Daha 8 aylık böyleyse ohooo... Bana yapmıyor ona yaptıklarını babasının dayanamayacağını çözdü şimdiden. Ben biraz daha otoriter duruyorum.Off ne bicim bi gun yaa :/ ne oturabildim nede yapılmış bi is var ortada anlamadım gitti yapmıyorum iste hic bisey oturcam
Katiliyorum. Bi de sıkıcı bir gun.Off ne bicim bi gun yaa :/ ne oturabildim nede yapılmış bi is var ortada anlamadım gitti yapmıyorum iste hic bisey oturcam
Havadan herhalde oturduğum yerde terliyorumKatiliyorum. Bi de sıkıcı bir gun.
Ayy sular olmayınca ben kendimi pis hissediyorum hic bisey temizlenmiyo sanki :/ iki yıldır kendi evimizdeyiz burda depo var Allah'tan kesilse bile haberimiz olmuyo. Ee kız cocukları babaya düşkün olur bunlara alış canım :)Bizde de 3 gün su yok. Evde depoda yok. Allahtan biraz birşeyler yapmıştım. Elektrik de zor ama su daha da zor. Herşey kalıyor. Dökme suyla değirmen döndürmeye çalışıyorum işte. Bir de kız uyuyor. Hiç bu kadar uyumazdı. Sessiz sessiz bekliyorum uyansın diye. Yalnız benim cadı babasını bir kullanmaya başladı anlatamam. Taktı parmağa oynatıyor. Babanın evdeki adı kaldıraç :) Kız ne zaman babayı görse orangutan yavrusu gibi kollarını açıyor al beni yapıyor ya. Daha 8 aylık böyleyse ohooo... Bana yapmıyor ona yaptıklarını babasının dayanamayacağını çözdü şimdiden. Ben biraz daha otoriter duruyorum.
Ayy sular olmayınca ben kendimi pis hissediyorum hic bisey temizlenmiyo sanki :/ iki yıldır kendi evimizdeyiz burda depo var Allah'tan kesilse bile haberimiz olmuyo. Ee kız cocukları babaya düşkün olur bunlara alış canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?