Sıkılmaktan gelip gidip bisey attım ağzıma en son bi baktım saralle kavanozu elimdeKatiliyorum. Bi de sıkıcı bir gun.
At çabuk elinden o bombayı :) Ye sarelle yi sonra bir tane daha yeğenimiz olsun demi ? Adamı çok özledin herhaldeSıkılmaktan gelip gidip bisey attım ağzıma en son bi baktım saralle kavanozu elimdeYapabilirsem eğer pzt 3 günlük bi detoks programı uygulayacağım sonra da diyet
Benim özlemim kardeşce östrojen yokki yeğen olsun :) adam isyanlarda :/At çabuk elinden o bombayı :) Ye sarelle yi sonra bir tane daha yeğenimiz olsun demi ? Adamı çok özledin herhalde
Bu kacinci yaf :-/Sıkılmaktan gelip gidip bisey attım ağzıma en son bi baktım saralle kavanozu elimdeYapabilirsem eğer pzt 3 günlük bi detoks programı uygulayacağım sonra da diyet
Oyyh ozur canım yanlis kalmis aklımda :/Yok canım ben öğretmenim. Meyvelerin hemen ardından su verin kızlar kabızlık için iyi geliyor.
Yok canım ne demekOyyh ozur canım yanlis kalmis aklımda :/
Coktandir bırakmıştımBu kacinci yaf :-/
denedim ama Hiç ağzını bile acmadi.sanırım bundan korktuğum için denememisim.bi de bu gece denemeyi düşünüyorum.makine henüz gelmedi.30 cc bile çıksa göbek atıcam valla.aha da buraya yazıyorum.Haklisin o zaman sana sagmaya zaman kalmiyor zaten :)
Ben olsam emzirmeyi denerdim, emdikce sut gelir diye. Ama sogur diyorsan deneme tabi,sen de degisik bir pozisyonda emziriyordun, ay cok nazli bunlar yaws.
Bastaki gazimiz kacti yahuCoktandir bırakmıştımBu sefer daha dikkatli olmak istiyorum bastan savma yapmicam baya bişeyler araştırdım ama çoğu emzirirken olmuyo :/ uygun bi yol bulcam
Sorma yaa nerde o 12000 adım attığım gunler havalar ısındı aksi gibi içtiğim su miktarı da azaldı yeniden bi düzen kurmam lazımBastaki gazimiz kacti yahuhizli giden atin b..u gibi oldu bizim iş
Evet su bende de azaldi. Ama bu ara yasam enerjim kaybolmus gibiSorma yaa nerde o 12000 adım attığım gunler havalar ısındı aksi gibi içtiğim su miktarı da azaldı yeniden bi düzen kurmam lazım
Hadi kızlar nerde kaldı azimBastaki gazimiz kacti yahuhizli giden atin b..u gibi oldu bizim iş
Seni çok beğendiğim için takip etmeye karar verdim seni sende ekleyebilirsin sana yavrucuğum diyeceğimTakip ne oluyo kız tedirgin oldumiyi biseymi ne ise yariyor @mukut31
Siyrilan son tabakta kaldiHadi kızlar nerde kaldı azim
Seni çok beğendiğim için takip etmeye karar verdim seni sende ekleyebilirsin sana yavrucuğum diyeceğim
Seni çok beğendiğim için takip etmeye karar verdim seni sende ekleyebilirsin sana yavrucuğum diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?