Bi tek g sini tutturmusum ben@gri86 eczaci canim
Bi tek g sini tutturmusum ben
Sukur iyi canım abisi hasta oldu şimdide sıraya koydu bizi hastalık bi babamiz sağlamBebis nasıl canim
Sukur iyi canım abisi hasta oldu şimdide sıraya koydu bizi hastalık bi babamiz sağlam
Kızım bana çekmiş bu kabızlık çok kötü bişey ya:/ bi de poposunda hafif çatlak var:/ bio Gaia gaz ilacı olan değil mi? Aldırayım hemen. Gün içinde ne kadar kullanıyorsun?filiz_ank bizde ne zamandır kabızız. Resmen tokoz gibi poposunun ağzında kalıyordu ve ıkınırken kıpkırmızı oluyordu. Doktor bio gaia verdi bir de "Magnesie Calcinee SABA toz verdi. Üstünde "Antiasid-Adsorban-Laksatif" yazıyor. Kardeşim bunu hamilelikte kabız olduğunda kullanmıştı. İçtikten sonra yumuşak kaka yaptırıyordı. İçinde küçük bir ölçek var. İlk çizgiye kadar toz alıp sulandırıp içiyorsun. Dene istersen ben daha vermedim bio gaia işimizi çözdü şimdilik ama kaka sertleşince vereceğim bende.
Of havadan heralde:/ sabah güneş vardı şimdi yağmur yağacak gibi burda kapalı:/Off ne bicim bi gun yaa :/ ne oturabildim nede yapılmış bi is var ortada anlamadım gitti yapmıyorum iste hic bisey oturcam
Benim kız da babacı. Akşamları kucağında inmiyorBizde de 3 gün su yok. Evde depoda yok. Allahtan biraz birşeyler yapmıştım. Elektrik de zor ama su daha da zor. Herşey kalıyor. Dökme suyla değirmen döndürmeye çalışıyorum işte. Bir de kız uyuyor. Hiç bu kadar uyumazdı. Sessiz sessiz bekliyorum uyansın diye. Yalnız benim cadı babasını bir kullanmaya başladı anlatamam. Taktı parmağa oynatıyor. Babanın evdeki adı kaldıraç :) Kız ne zaman babayı görse orangutan yavrusu gibi kollarını açıyor al beni yapıyor ya. Daha 8 aylık böyleyse ohooo... Bana yapmıyor ona yaptıklarını babasının dayanamayacağını çözdü şimdiden. Ben biraz daha otoriter duruyorum.
Zararlı ama o:/ sakin ol ve kavanozu yavaşça yere bIrakSıkılmaktan gelip gidip bisey attım ağzıma en son bi baktım saralle kavanozu elimdeYapabilirsem eğer pzt 3 günlük bi detoks programı uygulayacağım sonra da diyet
Sagol canım benim teog Haziran'da açıklanacak simdi son sınavlara hazırlanıyo proje yapıyo benide alet ediyo gecen gun inkılap ödevini bana yazdırdı öğretmeni de yan komşumuzun kızı anlayacakta kıyıda Köse'de sıkıştırıp soracak diye odum kopuyoGeçmiş olsun canım benim teog açıklandı mı. Ne durumda
Bıraktım bıraktım :) iki tatlı kasığı yedim fazla yiyemiyorum krem çikolataKızım bana çekmiş bu kabızlık çok kötü bişey ya:/ bi de poposunda hafif çatlak var:/ bio Gaia gaz ilacı olan değil mi? Aldırayım hemen. Gün içinde ne kadar kullanıyorsun?
Of havadan heralde:/ sabah güneş vardı şimdi yağmur yağacak gibi burda kapalı:/
Benim kız da babacı. Akşamları kucağında inmiyorbende sıcacık çayımı içebiliyorumm :)) babası sabah işe giderken kız uyanık oluyor genelde ve arkasından ağlamaya başladı büyüyünce daha da zor olacak
Zararlı ama o:/ sakin ol ve kavanozu yavaşça yere bIrak:)
Sagol canım benim teog Haziran'da açıklanacak simdi son sınavlara hazırlanıyo proje yapıyo benide alet ediyo gecen gun inkılap ödevini bana yazdırdı öğretmeni de yan komşumuzun kızı anlayacakta kıyıda Köse'de sıkıştırıp soracak diye odum kopuyoyalan da söyleyemem yazdım diyiveririm :)
Canım duphalac içiyor benim oğlum bir işe yaramıyor sanki ne yaptıysam olmuyor ya bugün ikina ıkına bir oldu ucuna kadar geliyor yapamiyor kulak çöpü işe yaramadı en son fitil verdim onunla bile hemen yapamadı 2 saat sonra kıyameti kopararak yaptı gaz damlasi kullanmıyorum onunlada alakali olabilirmi acaba gerçi kullanirkende zorlanıyordu çok katı dün salatalık rendeledim yedirdim kayısı falan işe yaramıyor öffff ya ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorumfiliz_ank bizde ne zamandır kabızız. Resmen tokoz gibi poposunun ağzında kalıyordu ve ıkınırken kıpkırmızı oluyordu. Doktor bio gaia verdi bir de "Magnesie Calcinee SABA toz verdi. Üstünde "Antiasid-Adsorban-Laksatif" yazıyor. Kardeşim bunu hamilelikte kabız olduğunda kullanmıştı. İçtikten sonra yumuşak kaka yaptırıyordı. İçinde küçük bir ölçek var. İlk çizgiye kadar toz alıp sulandırıp içiyorsun. Dene istersen ben daha vermedim bio gaia işimizi çözdü şimdilik ama kaka sertleşince vereceğim bende.
Su içmiyor benim oğlum tükürüyor zorla icirmeye çalışıyorum ob yüzden kabız sanırım suyu nasıl sevdirecem ben yaYok canım ben öğretmenim. Meyvelerin hemen ardından su verin kızlar kabızlık için iyi geliyor.
Ooooo hosgeldiniz efenim
Ozluyir tabi insan yahu :) senin acilinca baktim da bi sen bir deözlemişim heyazamayınca bi boşluk hissettim. kızlarınki kapalı mı ki hala
Bilmiyorum ki ya. Sanirim anca pazartesi.Yaaa niye kaç gün yok peki
Ozluyir tabi insan yahu :) senin acilinca baktim da bi sen bir dephenyl acilmis :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?