2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızım bana çekmiş bu kabızlık çok kötü bişey ya:/ bi de poposunda hafif çatlak var:/ bio Gaia gaz ilacı olan değil mi? Aldırayım hemen. Gün içinde ne kadar kullanıyorsun?

Off ne bicim bi gun yaa :/ ne oturabildim nede yapılmış bi is var ortada anlamadım gitti yapmıyorum iste hic bisey oturcam
Of havadan heralde:/ sabah güneş vardı şimdi yağmur yağacak gibi burda kapalı:/

Benim kız da babacı. Akşamları kucağında inmiyor bende sıcacık çayımı içebiliyorumm :)) babası sabah işe giderken kız uyanık oluyor genelde ve arkasından ağlamaya başladı büyüyünce daha da zor olacak

Sıkılmaktan gelip gidip bisey attım ağzıma en son bi baktım saralle kavanozu elimde Yapabilirsem eğer pzt 3 günlük bi detoks programı uygulayacağım sonra da diyet
Zararlı ama o:/ sakin ol ve kavanozu yavaşça yere bIrak :)

Geçmiş olsun canım benim teog açıklandı mı. Ne durumda
Sagol canım benim teog Haziran'da açıklanacak simdi son sınavlara hazırlanıyo proje yapıyo benide alet ediyo gecen gun inkılap ödevini bana yazdırdı öğretmeni de yan komşumuzun kızı anlayacakta kıyıda Köse'de sıkıştırıp soracak diye odum kopuyo yalan da söyleyemem yazdım diyiveririm :)

Bıraktım bıraktım :) iki tatlı kasığı yedim fazla yiyemiyorum krem çikolata

Ayy napsin çocuk o projeler çok zorluyo

loveatsecondsight biz 4 aydan fazla zamandır oto koltuğu kullanıyoruz. Maxi cosi axissfix aldık. İçerisine yenidoğan pedini de almıştım, başlarda onla kullandık ama artık onsuz oturuyor tabii. Çift yöne bakabiliyor olmasını, isofixli olmasını, bir de etrafı görmesi açısından biraz yüksek ve kenarlarının çok önde olmamasını istemiştik. Tabii bir de güvenlik testlerinden geçen bir model arıyorduk. Bu oto koltuğu istediklerimizi sağlıyordu. Şu an halen arkaya dönük olarak oturuyor koltuğunda. Belli bir boy ölçüsünden sonra arkaya dönük oturmaması gerektiği yazıyordu üzerinde ama şu an hatırlayamadım. Yolculuk esnasında emzireceğim zaman koltuğu kendime döndürüp oğlumu kucağıma rahat alabiliyorum. Tavsiye ederim yani oto koltuğumuzu, biz memnunuz.

Canım duphalac içiyor benim oğlum bir işe yaramıyor sanki ne yaptıysam olmuyor ya bugün ikina ıkına bir oldu ucuna kadar geliyor yapamiyor kulak çöpü işe yaramadı en son fitil verdim onunla bile hemen yapamadı 2 saat sonra kıyameti kopararak yaptı gaz damlasi kullanmıyorum onunlada alakali olabilirmi acaba gerçi kullanirkende zorlanıyordu çok katı dün salatalık rendeledim yedirdim kayısı falan işe yaramıyor öffff ya ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…