Olsun napalim. Ay nasil olsa bunu yedim rejim bozuldu diye devamini getirmeyelim yeter. Haftada 1 de olsa bi ödül lazim. Vücudu sasirtmak lazimmis arada.bugun busaate kadar yediklerim sosis yarim dilim ekmek yogurt bir tane elma 250 kalorilik dondurma.dondurma isi bozuyo dayanamadimmm
Saat 4den sonra vuruyor basima resmen birseyler yiyesim geliyor o ara içerim olmadi 1 bardak.
Sen napiyon hic sesin cikmiyor basladin mi rejime nettin? Bir tek tatliyi mi kestin yoksa? Ki sana o da yeter.
Yarısını mi ben Ömer'e bile 2 tane veriyorum :)Ben dün bi hurmanin yarisini yedim oyle geldiler de. Yarisini da alpere verdim.
Baya yiyiyormussun sen ama biraksalar bende yerim yani :-/Yazamiyorum ya pek yogunluktan. Tatliyi azalttim, kesmem mumkun degil simdilik :) gunde 3 tane falan cikolata, 3 porsiyon da sutlu serbetli tatli yiyordum yaa.iyice abartmistim. Sekerim cikacak diye korktum valla.
Dun de anneme geldik, rejim mumkun degil artik habire yediriyor.
Bu arada dugunler var diye gaza gelmistim, bir tanesi 10 gun sonra, 10 gunum var.
Sen gazda misin hala?
O kadar acimiyorum kendime düşün :))Yarısını mi ben Ömer'e bile 2 tane veriyorum :)
Yarısını mi ben Ömer'e bile 2 tane veriyorum :)
Hurma diye diye cektireceksiniz canimi heÖmer küçüğü mu gunlukmu 2 ben 3 günde bir bi tane veriyom çok para verdim bi tabağına yemiyom o yüzdenoglusum yesin
Su acve hurmasi dediklerinden
Hurma diye diye cektireceksiniz canimi he
Evet canım küçüğü Ömer buyuk Kerem :) kudüs hurması aldım bende canım bir gun arayla iki hurma ve iki gun kurusu kayısı yi muhallebisine ekliyorum Demir ilacı vermiyorum ikisinin de Demir oranı yüksek bide her gun bir cay kasığı keciboynuzu özü veriyorumÖmer küçüğü mu gunlukmu 2 ben 3 günde bir bi tane veriyom çok para verdim bi tabağına yemiyom o yüzdenoglusum yesin
Su acve hurmasi dediklerinden
Evet canım küçüğü Ömer buyuk Kerem :) kudüs hurması aldım bende canım bir gun arayla iki hurma ve iki gun kurusu kayısı yi muhallebisine ekliyorum Demir ilacı vermiyorum ikisinin de Demir oranı yüksek bide her gun bir cay kasığı keciboynuzu özü veriyorum
Ayy hadi insallah canım :) ben doğduğundan beri hep Dr olur insallah diye ninni söylüyorum :) duana tüm kalbimle âmin diyorumOmerler genelde doktor oluyo bizim sülalede öyle yani Rabbim hayırlı kolay rızık versin yavrularimiza
Dimi ya :)) bi de begenmesin beni9 ay hamilelikte 6 ayda emzirirken yedikte noldu sanki boşver yeme istediğimiz kiloya gelelim bikac gün bayram yaparız oglusum annem ne kadar güzel desin içten içe
Istedigin pantolonlara da merhaba diyeceksin ama :)Ve günü 2kasık kıyma yoğurt ve nar soslu kıvırcıkla Bıtırdım bu saatten sonra acıksam bıle portakal elma fln yerım Bıde su ıcıcem bugun kendımı degerlendırırsem pısbogazlılık etdım dondurma yedım Bıde Yarından Haşlama yıycem Herseyı sosısede elvedaaa
Insallah canım sağlıklı bı şeklide verelımde bu kılolarıIstedigin pantolonlara da merhaba diyeceksin ama :)
Bu saatteÇocuğun biskuvilerini yedim az kalmıştı çok oldu alalı bozulmusturlar zaten ayy onlar bile tatlıgeldi bana
yememeliydim ama yedim offf nolcak boyleBu saattebende bi isirim armut yedim
Bi daha yemeyecen :) bir daha tartildim yine 64Kız biz yeni yedik eşim 11 de geldi akşam yemeği hep bu saatlerde bizde
yememeliydim ama yedim offf nolcak boyle
Bi daha yemeyecen :) bir daha tartildim yine 64kuzum bi de sen bunyeyi küstürmüş olabilir misin hep az yiyiyorum diyorsun ya hani belki de ondan kilo alman kolaylasmistir. Bi diyetisyene gitsen super kilo verirsin diye bir his var icimde sabahtan beri bir yazamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?