2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Benimde aklıma o geldi aslında bisoru metabolizma bu yeme düzenine ve bu tempoya alıştığı için yerinde sayıyor olabilirsin o yüzden ya tempoyu çok artırmann gerekecek yada yeme düzenini değiştireceksin vücudunu şaşırtman lazım diyetisyenin biri diyet listeleri önce kilo aldırabilir ama vücudu o yeme düzenine sokmamız gerek sonra miktarlar azalınca kilo vermek kolaylaşacak demişti

Su zahide ye çıkan bitane var yedirerek zayıflatıyor ona gitsem keske
Git onu da soyle bence. Diyetisyen listesi ile kilo aliyorsan baya az yiyiyorsun gercekten

Kahvaltı
1 buçuk haşlanmış yumurta
5 zeytin
Kaşar peyniri ev yapımı
Çay devam ediyor demlik bitsinde nasipse

burda SAAT 11.22 BEN DAHA kahvalti yapmadim aciktiiiiimmm peynir yogurt yerim heralde yanindada su.grevdeyimmmmsisko olmuycaaaaaaaammmmm kilolarrr defoluuuuunnnnnnn

Dimi bana da öyle geldi. Ben rejimdeyken bile 1 dilim bile olsa beyaz ekmegi tatlisi yiyiyorum az. Çünkü devamli uzak kalirsam boyle seyden yiyince siserim diye düşündüm hep.

Acıkıyorummmmmm ama yemıyceeeeeeeemmmmmmmmmmmmm Salatalık yerım herhalde yogurtla bırazcıkta peynır cok acıkırsaammm açlık grevındeyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…