Git onu da soyle bence. Diyetisyen listesi ile kilo aliyorsan baya az yiyiyorsun gercektenBende öyle düşünüyorum ama diyetisyen bi liste verdiydi bundan 3 yıl önce 56 kilodan 60 çıktım 1 ayda
Benimde aklıma o geldi aslındaBi daha yemeyecen :) bir daha tartildim yine 64kuzum bi de sen bunyeyi küstürmüş olabilir misin hep az yiyiyorum diyorsun ya hani belki de ondan kilo alman kolaylasmistir. Bi diyetisyene gitsen super kilo verirsin diye bir his var icimde sabahtan beri bir yazamadim.
Git onu da soyle bence. Diyetisyen listesi ile kilo aliyorsan baya az yiyiyorsun gercekten
Benimde aklıma o geldi aslındabisoru metabolizma bu yeme düzenine ve bu tempoya alıştığı için yerinde sayıyor olabilirsin o yüzden ya tempoyu çok artırmann gerekecek yada yeme düzenini değiştireceksin vücudunu şaşırtman lazım diyetisyenin biri diyet listeleri önce kilo aldırabilir ama vücudu o yeme düzenine sokmamız gerek sonra miktarlar azalınca kilo vermek kolaylaşacak demişti
aa evet dr gürkan dı sanırım ama o çok yoğunmuş :/ bi çok hastasını intrnet üzerinden yönlendiriyormuşSu zahide ye çıkan bitane var yedirerek zayıflatıyor ona gitsem keske
Dimi bana da öyle geldi. Ben rejimdeyken bile 1 dilim bile olsa beyaz ekmegi tatlisi yiyiyorum az. Çünkü devamli uzak kalirsam boyle seyden yiyince siserim diye düşündüm hep.Benimde aklıma o geldi aslındabisoru metabolizma bu yeme düzenine ve bu tempoya alıştığı için yerinde sayıyor olabilirsin o yüzden ya tempoyu çok artırmann gerekecek yada yeme düzenini değiştireceksin vücudunu şaşırtman lazım diyetisyenin biri diyet listeleri önce kilo aldırabilir ama vücudu o yeme düzenine sokmamız gerek sonra miktarlar azalınca kilo vermek kolaylaşacak demişti
O da iyi yediriyor heSu zahide ye çıkan bitane var yedirerek zayıflatıyor ona gitsem keske
Form cay iciyorum bende. Oglen bakicizburda SAAT 11.22 BEN DAHA kahvalti yapmadim aciktiiiiimmm peynir yogurt yerim heralde yanindada su.grevdeyimmmmsisko olmuycaaaaaaaammmmm kilolarrr defoluuuuunnnnnnn
Kahvaltı YaptınmıForm cay iciyorum bende. Oglen bakiciz
bende çay yerine su içtim bu sabah iki kandil simidi peynir zeytin yedim aç karna da kahve içtim aslında oruç tutacaktım ama sıpada uyandı ben uyanınca emzirirken uyuyakalmışımForm cay iciyorum bende. Oglen bakiciz
Az önce yaptim. Soganli yumurta peynir salatalik domates tere 2 dilim diyet ekmek (sunta gibi kesmisler dilimi 1dilim yetmedi)Kahvaltı Yaptınmıbebeem
Bende istiyordum bugün tutmak ama gunleri unuttum karisti gittibende çay yerine su içtim bu sabah iki kandil simidi peynir zeytin yedim aç karna da kahve içtim aslında oruç tutacaktım ama sıpada uyandı ben uyanınca emzirirken uyuyakalmışımbi uyandım ezan okunuyo
Aldirmiyorm meyve pek sadece ogluma yetecek kadar. Firsat bulamiyorum ki zatenAra Ogün 1elma yedımmm.
aksın gitsin yağlarda12dkda 500 adim. Totomdan ter akti
bende acıktımmAcıkıyorummmmmm ama yemıyceeeeeeeemmmmmmmmmmmmm Salatalık yerım herhalde yogurtla bırazcıkta peynır cok acıkırsaammm açlık grevındeyımm
Amin :) 100er 100er arttirabilsem iyi olur aslinda ya :-/aksın gitsin yağlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?