2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Merhaba arkadaşla bende eylül de doğum yaptım. 165 boyum. Hamile kalmadan ince 65 kiloydum. Doğuma 87 kiloyla gittim. Şu an 68 bazen 67.5 geliyorum. Hedefim 58 olmak bende size sadece karninin şimdiki halini gondereyim

Eklentiler

• 20160406_220453.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba arkadaşla bende eylül de doğum yaptım. 165 boyum. Hamile kalmadan ince 65 kiloydum. Doğuma 87 kiloyla gittim. Şu an 68 bazen 67.5 geliyorum. Hedefim 58 olmak bende size sadece karninin şimdiki halini gondereyim
Sende de cok birsey yok :-/ bende 58 istiyorum evlendigim kilo. 60lardan bunaldim.

Sende de cok birsey yok :-/ bende 58 istiyorum evlendigim kilo. 60lardan bunaldim.
Benimde evlendiği kilo 52 ydi. Vereceğiz inşallah ya. Akşam 6 ya da 7 den sonra yemek yememeye çalışıyorum ama bazen kaçıyor. Yaptığınız özel birsey var mı diğer sayfaları okuyamadim

Benimde evlendiği kilo 52 ydi. Vereceğiz inşallah ya. Akşam 6 ya da 7 den sonra yemek yememeye çalışıyorum ama bazen kaçıyor. Yaptığınız özel birsey var mı diğer sayfaları okuyamadim
Kendime taviz vermiyorum hic. Canim birsey cektikce su iciyorum. Yemeklerimi ona gire ayarliyorum. Unonun çiya tohumlu ekmegini aldim ondan 1 dilim yiyiyorum da bu sabah 2 dilim yedim dilimleri cok fazla inceydi :-/ birde step aletinde yuruyus yapiyorum iste.

Kizlar hala evde tadilat devam ediyo bi de sabah kv- kp geldi tam cumbus yani

Hadi bana bol kv li gunlerrr

Bebis emiyor demi canım. Süt azalıyor mu az yiyince. Çocukta emine daha mı çabuk acikiyoruz ne.

Aaa senin alt kısmında birsey yokmus mu kii. Ben seni hamileyken daha kilolu hatırlıyorum galiba.
Alt pek yok evet bende gogus gobek simit aldi basini gitti. 78le dogum yaptim 64um dusun o zamanki halimi :)

Eklentiler

• 20150825_142639.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 65
Alt pek yok evet bende gogus gobek simit aldi basini gitti. 78le dogum yaptim 64um dusun o zamanki halimi :)
Anladım canım. Boyun kaç. Benim de basen var ya oar çok gösteriyor. Üst kısım yok bende göğüs filan.

Lokum yedim evet yaptim bunu

1 tabak patlican yemegi 1 dilim sunta ekmek az cacik

Lokum bozuyo isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…