mercimeği bekleyim en iyisi :/Bende açımyarim ekmek arasi sandvic yiyebilirim o derece. Ama aaa zayiflamismisin sen lafi daha tatmin edici
Sakııııııınnnn yapmaaabende acıktımmşeytan git tost yap kendine diyoo hemide bol malzemelii
Bende patlican yemeginimercimeği bekleyim en iyisi :/
yapmadım yarım elma aldım elimeSakııııııınnnn yapmaaakılo vermek zorundayızzzz
Elma beni aciktiyor yahu.yapmadım yarım elma aldım elime
Sende de cok birsey yok :-/ bende 58 istiyorum evlendigim kilo. 60lardan bunaldim.Merhaba arkadaşla bende eylül de doğum yaptım. 165 boyum. Hamile kalmadan ince 65 kiloydum. Doğuma 87 kiloyla gittim. Şu an 68 bazen 67.5 geliyorum. Hedefim 58 olmak bende size sadece karninin şimdiki halini gondereyim
Benimde evlendiği kilo 52 ydi. Vereceğiz inşallah ya. Akşam 6 ya da 7 den sonra yemek yememeye çalışıyorum ama bazen kaçıyor. Yaptığınız özel birsey var mı diğer sayfaları okuyamadimSende de cok birsey yok :-/ bende 58 istiyorum evlendigim kilo. 60lardan bunaldim.
Kendime taviz vermiyorum hic. Canim birsey cektikce su iciyorum. Yemeklerimi ona gire ayarliyorum. Unonun çiya tohumlu ekmegini aldim ondan 1 dilim yiyiyorum da bu sabah 2 dilim yedim dilimleri cok fazla inceydi :-/ birde step aletinde yuruyus yapiyorum iste.Benimde evlendiği kilo 52 ydi. Vereceğiz inşallah ya. Akşam 6 ya da 7 den sonra yemek yememeye çalışıyorum ama bazen kaçıyor. Yaptığınız özel birsey var mı diğer sayfaları okuyamadim
Ayyy tuh. Bendr kvye gidiyorum yarin gerci :-/Kizlar hala evde tadilat devam ediyobi de sabah kv- kp geldi tam cumbus yani
Hadi bana bol kv li gunlerrr
Bebis emiyor demi canım. Süt azalıyor mu az yiyince. Çocukta emine daha mı çabuk acikiyoruz ne.Kendime taviz vermiyorum hic. Canim birsey cektikce su iciyorum. Yemeklerimi ona gire ayarliyorum. Unonun çiya tohumlu ekmegini aldim ondan 1 dilim yiyiyorum da bu sabah 2 dilim yedim dilimleri cok fazla inceydi :-/ birde step aletinde yuruyus yapiyorum iste.
Aaa senin alt kısmında birsey yokmus mu kii. Ben seni hamileyken daha kilolu hatırlıyorum galiba.Guncellemekollarda temel reis gibi olamasa iyi de.
Emiyor evet :) acikiliyor gercekten ya dadandim suya bende napim.Bebis emiyor demi canım. Süt azalıyor mu az yiyince. Çocukta emine daha mı çabuk acikiyoruz ne.
Alt pek yok evet bende gogus gobek simit aldi basini gitti. 78le dogum yaptim 64um dusun o zamanki halimi :)Aaa senin alt kısmında birsey yokmus mu kii. Ben seni hamileyken daha kilolu hatırlıyorum galiba.
Anladım canım. Boyun kaç. Benim de basen var ya oar çok gösteriyor. Üst kısım yok bende göğüs filan.Alt pek yok evet bende gogus gobek simit aldi basini gitti. 78le dogum yaptim 64um dusun o zamanki halimi :)
1.60 benim boy. Basen nasil gider hic bi fikrim yok bende olmadigi icin. Ama gogus var onun gitme ihtimali yok onu biliyorum bak.Anladım canım. Boyun kaç. Benim de basen var ya oar çok gösteriyor. Üst kısım yok bende göğüs filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?