12dkda 500 adim. Totomdan ter akti
Merhaba arkadaşla bende eylül de doğum yaptım. 165 boyum. Hamile kalmadan ince 65 kiloydum. Doğuma 87 kiloyla gittim. Şu an 68 bazen 67.5 geliyorum. Hedefim 58 olmak bende size sadece karninin şimdiki halini gondereyim
10 kandil simidi akşam yemegim bugün kandilo yyüzden yoksa yemezdim sevaptır
Sag sol iki adimi tek adim sayan ve adim attigin an saniyesi baslayan amortisörü sert adamin carkina miçan bi step aletim var daAdımları nasıl saydin
resmen sesli güldüm. O zaman lokum da sevap adam almis getirmis simdi
Sag sol iki adimi tek adim sayan ve adim attigin an saniyesi baslayan amortisörü sert adamin carkina miçan bi step aletim var da
Çocuk yanımda uyuyodu korktu gulusume
At resim bakcem.Bu işte bir terslik var herkes zayıflamak istiyo ama zaten zayıf yani bi ben siskoyum
Insan insana bunu yapar mi dedim esime ya. Rejimdeyim diye inat ediyor sanki. Kiskandi benceLokummuuuuu ovvv en sevdiğim gerçi tatlı olan herşeyisseviyorum ama lokum offff
Bence de kiskandi hAt resim bakcem.
Lokum yedimevet yaptim bunu
1 tabak patlican yemegi 1 dilim sunta ekmek az cacik
Lokum bozuyo isi
De get eccük bişey var üstteGuncellemekollarda temel reis gibi olamasa iyi de.
Memisler gitmez kiDe get eccük bişey var üstteonu da verirsin zaten
Hey maşallah :)Memisler gitmez kibugun tartildim 63 demesin mi? Birkac kere baktim 63. Telefonu aldim gittim 64
Bence ödem falan vardi onlar gidiyor yoksa zor yani. Ya da gercekten emzirirken veriliyir de biz degerini bilememisiz :-/Hey maşallah :)
Kesinlikle verilir canım verenler boğazını tutarak verdi bence :)Bence ödem falan vardi onlar gidiyor yoksa zor yani. Ya da gercekten emzirirken veriliyir de biz degerini bilememisiz :-/
fena gaza galdim yalnizKesinlikle verilir canım verenler boğazını tutarak verdi bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?