2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

En son sabah saat 8gıbı fln yedım bı dılım ekmek yedım kahvalvaltıda Sımdı Acııımmmmm suan burda 14.15fln yoğurtla Salatalık yıycem acımmmmm,bı tanede haşlanmış yumurta yıycem

Son düzenleyen: Moderatör:
bebeem burdan devam edelim şekerim evledigimde 53 tüm zaten 53 en fazla 55 olurdum 67yi gordum doğumdan 5 ay sonra şimdide gitmiyor bu kilolar ama kararliyim. Her gün yürüyüş yapan inşallah yani öyle dusunuyom eskiden fındık vardı ne güzel verirdim artık o da yok

Evlendigimde 58-59dum ben :-/ cok cok da kilo almamissin sen hamileyken. Ben korkudan doktorun her verdigi ilaci kullandim onlar sisirdi beni :-/ ben kvlere findiga ilk sene yardim ettim 4 kilo mu ne gitti 9 günde. Ertesi sene gitmedi

Ben o demir ilacını bile kullanmadım hep bakardilar iyi çıkardı yine kullan derdiler tek folik asit kullandım ben
Evlendigimde 58-59dum ben :-/ cok cok da kilo almamissin sen hamileyken. Ben korkudan doktorun her verdigi ilaci kullandim onlar sisirdi beni :-/ ben kvlere findiga ilk sene yardim ettim 4 kilo mu ne gitti 9 günde. Ertesi sene gitmedi

Kızlar mercımek çorbasını nasıl yapıyorsunuz bebıslere bana da anlatın ne Sımdı pısırmek ıstıyorumm acılllll tahrif beklıyoruuuum kızlaaaaaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…