canim ben zayifladigimda goguslerimde zayifliyorMemisler gitmez kibugun tartildim 63 demesin mi? Birkac kere baktim 63. Telefonu aldim gittim 64
Bi ihtimal dedimdiyok artık
Benim ayni ya genelde cok bi degisiklik olmuyor. 85de 85. Gerci bu ara 90 daha rahat.canim ben zayifladigimda goguslerimde zayifliyor
önce bi şekersiz nescafe sonra iki kandil simidiKoca bir salata ve oglumdan kalan yumurta aksami bilmiyorum kvdeyiz :-/
yaban mersini ve tuzsuz badem uzun süre tok tutuyomuş ara öğün olarak yiyebiliriz :)En son sabah saat 8gıbı fln yedım bı dılım ekmek yedım kahvalvaltıda Sımdı Acııımmmmm suan burda 14.15fln yoğurtla Salatalık yıycem acımmmmm
Ohh :)) ben kvde kacirmam sanirim. Damak tadimiz uyusmuyor cok :-/önce bi şekersiz nescafe sonra iki kandil simidikoca bi bardak ayran 4 zeytin ömerin yumurtanın beyazı :) eşim oruç akşama yine döktürürüm ipin ucunu da arkasınıda kaçırırım :)
Oyleymis de yaban mersinini nerede bulayim. Anca kurusu.yaban mersini ve tuzsuz badem uzun süre tok tutuyomuş ara öğün olarak yiyebiliriz :)
olsun kurusuu olsun bizi de kurutsunOyleymis de yaban mersinini nerede bulayim. Anca kurusu.
Ay kurutsunolsun kurusuu olsun bizi de kurutsun
Ay kurutsuntuz doktum tezgaha kacisim yok temizleyeyim geleyim
kolay geleAy kurutsuntuz doktum tezgaha kacisim yok temizleyeyim geleyim
Bitti ivir zivir isler yerleri silip supurup toz alayim tamam. Kvden anneme gececegim gelince nasil bir ev bulacagimi bildigimden cok is birakmamaya çalışıyorum da :-/kolay geleömer uyudu kerem okuldan geldi bende mutfağa gireyim
Evlendigimde 58-59dum ben :-/ cok cok da kilo almamissin sen hamileyken. Ben korkudan doktorun her verdigi ilaci kullandim onlar sisirdi beni :-/ ben kvlere findiga ilk sene yardim ettim 4 kilo mu ne gitti 9 günde. Ertesi sene gitmedibebeem burdan devam edelim şekerim evledigimde 53 tüm zaten 53 en fazla 55 olurdum 67yi gordum doğumdan 5 ay sonra şimdide gitmiyor bu kilolar ama kararliyim. Her gün yürüyüş yapan inşallah yani öyle dusunuyom eskiden fındık vardı ne güzel verirdim artık o da yok
Evlendigimde 58-59dum ben :-/ cok cok da kilo almamissin sen hamileyken. Ben korkudan doktorun her verdigi ilaci kullandim onlar sisirdi beni :-/ ben kvlere findiga ilk sene yardim ettim 4 kilo mu ne gitti 9 günde. Ertesi sene gitmedi
Daha önce kaybedince korktum napimBen o demir ilacını bile kullanmadım hep bakardilar iyi çıkardı yine kullan derdiler tek folik asit kullandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?