Esime atiyorum hemen
At at bende atmıştım dun :)Esime atiyorum hemen
Mac var ya acaba ne ara görür beniAt at bende atmıştım dun :)
Amcanın karısı muhabbetine güldüm yavrucum
Hangi takimli ?fenerliyse hayatta görmez şampiyonluk gitti sayılır :)Mac var ya acaba ne ara görür beni
GsHangi takimli ?fenerliyse hayatta görmez şampiyonluk gitti sayılır :)
Hangi takimli ?fenerliyse hayatta görmez şampiyonluk gitti sayılır :)
Şimdilik bir buçuk kilo canım 69.1 dim ama hemen başlamamıştım diyete 3-4 gündür dikkat ediyorum birazda evde spor iste dun tartıldim 67.6 ciktimKilo verdin mi canim
Selamlar size azimli annisler
Ben kilo vermekten ziyade almaya basladim.baktin olmuyor bakmayacaksin felsefesine gore devam edip, saldim gitti.
Dun yedigim kizarmis mantinin tadi damagimda hatta
sade kahve sen naptin?
Benimki de ediyo ama artık ona uymuyorum bu Sabah'ta artık pasta börek yapmicam diyetteyim dedim yapta sen yemezsin diyoBen dikkat etmeye çalışıyorum da koca kişisi sabote ediyor hep onun yüzünden
Benimki de ediyo ama artık ona uymuyorum bu Sabah'ta artık pasta börek yapmicam diyetteyim dedim yapta sen yemezsin diyo
Heeh aynen yapmayinca alıp geliyo bide gece calisiyo sabah gelirken simit pogaca börek Allah ne verdiyse hic bisey bulamazsa benzinlikten kestane şekeri çikolata ne bulursa alıp geliyoOlldu deseydin. Akşama kurabiye istedi gündüzden, yapamam dedim elinde pastayla çıkageldi bi de servis yapmış getiriyo sen seversin diyerekcıvık babam afedersin
korse giyemedim ben sabah 7:30 evden çıkıyorum in bin iş git gel daraltıyo beni mekik çekiyim birde tatlıya ara vercemBugün de konustuk korse giyebilirsin :) terletir hem. Bir de mekik cekersen oh mis.
Bende dun 3 saat anca dayanabildim korseye :/ tatlıyı cok üzülerek bıraktımkorse giyemedim ben sabah 7:30 evden çıkıyorum in bin iş git gel daraltıyo beni mekik çekiyim birde tatlıya ara vercem
sıcak bide terleyince olmuyo evde olsam sorun değil ama işyerinde dayanamıyorum tatlıya veda zor olcakBende dun 3 saat anca dayanabildim korseye :/ tatlıyı cok üzülerek bıraktımcok canım isterse bi hurma yada kayısı atıyorum ağzıma
Onlar bile fayda eder mutlaka :)korse giyemedim ben sabah 7:30 evden çıkıyorum in bin iş git gel daraltıyo beni mekik çekiyim birde tatlıya ara vercem
Aman takma milleti bosver he de gec benim esim oyle söyleyen bi akrabasına evet Ömer abi oluyo dedi sonradan saka yaptım da demedi ablası aramış 3.mu geliyo diye :)sıcak bide terleyince olmuyo evde olsam sorun değil ama işyerinde dayanamıyorum tatlıya veda zor olcakkilom yok ama göbek sinir ediyo herkes ıkıncimi geliyo yoksa diyo daha 7 ay oldu doğum yapaalı millet gıcık ediyo
Aman takma milleti bosver he de gec benim esim oyle söyleyen bi akrabasına evet Ömer abi oluyo dedi sonradan saka yaptım da demedi ablası aramış 3.mu geliyo diye :)
sezeryanya ondan kaldı diyende var normal olsaydı kalmazmış aman ben kendim için vermek istiyorum ikıncıye hazırlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?