2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Selamlar size azimli annisler
Ben kilo vermekten ziyade almaya basladim.baktin olmuyor bakmayacaksin felsefesine gore devam edip, saldim gitti.
Dun yedigim kizarmis mantinin tadi damagimda hatta
sade kahve sen naptin?

Olldu deseydin. Akşama kurabiye istedi gündüzden, yapamam dedim elinde pastayla çıkageldi bi de servis yapmış getiriyo sen seversin diyerek cıvık babam afedersin
Benimki de ediyo ama artık ona uymuyorum bu Sabah'ta artık pasta börek yapmicam diyetteyim dedim yapta sen yemezsin diyo

Olldu deseydin. Akşama kurabiye istedi gündüzden, yapamam dedim elinde pastayla çıkageldi bi de servis yapmış getiriyo sen seversin diyerek cıvık babam afedersin
Heeh aynen yapmayinca alıp geliyo bide gece calisiyo sabah gelirken simit pogaca börek Allah ne verdiyse hic bisey bulamazsa benzinlikten kestane şekeri çikolata ne bulursa alıp geliyo

korse giyemedim ben sabah 7:30 evden çıkıyorum in bin iş git gel daraltıyo beni mekik çekiyim birde tatlıya ara vercem
Bende dun 3 saat anca dayanabildim korseye :/ tatlıyı cok üzülerek bıraktım cok canım isterse bi hurma yada kayısı atıyorum ağzıma

Bende dun 3 saat anca dayanabildim korseye :/ tatlıyı cok üzülerek bıraktım cok canım isterse bi hurma yada kayısı atıyorum ağzıma
sıcak bide terleyince olmuyo evde olsam sorun değil ama işyerinde dayanamıyorum tatlıya veda zor olcak kilom yok ama göbek sinir ediyo herkes ıkıncimi geliyo yoksa diyo daha 7 ay oldu doğum yapaalı millet gıcık ediyo

Aman takma milleti bosver he de gec benim esim oyle söyleyen bi akrabasına evet Ömer abi oluyo dedi sonradan saka yaptım da demedi ablası aramış 3.mu geliyo diye :)

Aman takma milleti bosver he de gec benim esim oyle söyleyen bi akrabasına evet Ömer abi oluyo dedi sonradan saka yaptım da demedi ablası aramış 3.mu geliyo diye :)
sezeryanya ondan kaldı diyende var normal olsaydı kalmazmış aman ben kendim için vermek istiyorum ikıncıye hazırlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…