arayı çok uzatmadan istiyorum yoksa bidaha yapmam annemde ben bakarken yap yoksa sonra bakmam diyo aradan çıksın mademİkinci miiiiönünde saygıyla eğiliyorum
Ohh miss afiyet olsun :)1 dilim kepek ekmek roka azkicik peynir bi dünya erik. Kocaman olmuslar :))
Teşekkür ederim :) alpere de verdim az.Ohh miss afiyet olsun :)
Oooh afiyet olsun kalbin temiz iste :) bizimkiler de bu kadar ya en fazla iri misket büyüklüğünde :)Eki Görüntüle 1814298
Bu kadar olur keremde okuldan gelirken arkadaşıyla bahçelerinden toplamışlar getirdi Ömer'e de verelim anne organik diyo :) ama bizimkiler minnak minnak :)
Hamileliğin ilk ayları geldi aklıma erik görünce:) bi erik bide elma yiyebiliyodum midem bulanmadanOooh afiyet olsun kalbin temiz iste :) bizimkiler de bu kadar ya en fazla iri misket büyüklüğünde :)
Ay karpuzHamileliğin ilk ayları geldi aklıma erik görünce:) bi erik bide elma yiyebiliyodum midem bulanmadan
Şimdilik bir buçuk kilo canım 69.1 dim ama hemen başlamamıştım diyete 3-4 gündür dikkat ediyorum birazda evde spor iste dun tartıldim 67.6 ciktimama durmak yok yola devam :)
Ben dikkat etmeye çalışıyorum da koca kişisi sabote ediyor hep onun yüzünden
Hamileliğin ilk ayları geldi aklıma erik görünce:) bi erik bide elma yiyebiliyodum midem bulanmadan
Hmm tabii oyledir, yoksa hic istahin olmadigina eminim :)
Ben azalma hissetmedim ama cok su iciyorum protein de alıyorum sadece karbonhidrattan zayıf besleniyorum ekmek hic yemiyorumSuper hadi bakalim devam et.kizlar diyette sutunuz azalmiyor mu?
Bi günde gelir mi ki bisey olmaz :/ kac gun kaldı ? Off yarın asi var acayip gerildim bi arkadasımdan kotu bi haber aldım iyice moralim bozulduEve gitmek istiyorum cozuttum costum of. Frenlesem de kaciyorverdigim kilo geri gelecek bu gidisle ya
Eve gitmek istiyorum cozuttum costum of. Frenlesem de kaciyorverdigim kilo geri gelecek bu gidisle ya
Bi günde gelir mi ki bisey olmaz :/ kac gun kaldı ? Off yarın asi var acayip gerildim bi arkadasımdan kotu bi haber aldım iyice moralim bozuldu
Insallah canım aşıda onun kollarını bacaklarını tutup oyalamaya çalışırken vicdan azabı çekiyorum sonrasında gözlerimin icine bakip ağliyo kandırdın beni der gibi :/Şimdiden geçmiş olsun panik yapma biz ateşsiz atlattık sizinki de öyle olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?