2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Şimdilik bir buçuk kilo canım 69.1 dim ama hemen başlamamıştım diyete 3-4 gündür dikkat ediyorum birazda evde spor iste dun tartıldim 67.6 ciktim ama durmak yok yola devam :)

Super hadi bakalim devam et.kizlar diyette sutunuz azalmiyor mu?

Eve gitmek istiyorum cozuttum costum of. Frenlesem de kaciyor verdigim kilo geri gelecek bu gidisle ya
Bi günde gelir mi ki bisey olmaz :/ kac gun kaldı ? Off yarın asi var acayip gerildim bi arkadasımdan kotu bi haber aldım iyice moralim bozuldu

Demek cozuttun? Bişey olmaz canıııımmm her gün mü ordasın sanki, hem zaten altı üstü simit hatta bence sen simitleri eritcem diye uğraşma biraz daha yiyip hafif basen yap simitlerin kaybolur nası fikir ama
Eve gitmek istiyorum cozuttum costum of. Frenlesem de kaciyor verdigim kilo geri gelecek bu gidisle ya

Şimdiden geçmiş olsun panik yapma biz ateşsiz atlattık sizinki de öyle olsun inşallah
Insallah canım aşıda onun kollarını bacaklarını tutup oyalamaya çalışırken vicdan azabı çekiyorum sonrasında gözlerimin icine bakip ağliyo kandırdın beni der gibi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…