2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

62 olmuşum kaldı 4
Ohh ne alâ valla supersin benim kahvem bitmiş bugun iştah tavan durduramiyorum kendimi bir an önce çıkıp almam lazim bu arada bu sabah maydanoz kürüne başladık eşcagazimla maydanozun sutu azaltma olayı da soyleymis malum bitki ödem söktürücü olduğu için vücuttaki su oranı azalıyormus sivi kaybindan sut azalıyormus ama yeterince su icersek sıkıntı olmazmis

Pek de dikkat etmiyorum bu ara aslinda ama esimin evde 5 gün tek kaldiginda bana cikardigi isler yetti saniyorum maydaniz kuru 1 haftaya falan gosterir mi etki acep? Benim esim icmez sanirim bu arada

Ooo ne öyle Allah askina vudu büyüsü gibi benim annem de Angiedare in annesi gibi olacak yakinda huysuzlukta birebir bizim intihanimizda bu daha da fazla zorlamayin bizlerde birer anneyiz bugün lerin yarinlari da olucak.

bebeem -----boy 1.60-başlangıç 65-güncel 62-verilen 3-hedef:58

phenyl -----boy 1.70-başlangiç 70-güncel?-verilen?-hedef:60

nenuya ----boy 1.65-başlangıç 68.5-güncel67.3-verilen 1.2-hedef:58

sade kahve ---boy?-başlangıç?-güncel?-verilen 1.9-hedef:?

Angiedare ---boy 1.62-başlangıç 69.1-güncel67.6 -verilen 1.5-hedef:60/55

bisoru -------boy 1.61-başlangıç 67-güncel 66-verilen1 -hedef:55-53

M Mtmtk-m ---boy 1.75-başlangıç 78-güncel 76.2-verilen1.8-hedef:68

carnat ------boy 1.65-başlangıç 84-güncel 1.5-verilen 82.5-hedef:60

@ayka777-----boy 1.67-başlangıç?-güncel?-verilen?-hedef:65

Yvzbt ----boy 1.70- başlangıç 70-güncel 68.5-verilen1.5-hedef:59.9

ranapinar ----boy 1.62- başlangıç 60-güncel?-verilen?-hedef:54

loveatsecondsight ----boy?-başlangıç 63-güncel?-verilen?-hedef:59

perilice_ada ----boy 1.60-başlangıç 60.5-güncel?-verilen?-hedef:52

ferideei ---boy?-baslangıç 83-güncel?-verilen?-hedef:?

Y ysmn1096 ----boy 1.70-başlangıç 70-güncel?verilen?-hedef:60

filiz_ank -----boy 1.60-başlangıç55-güncel?verilen?-hedef:48

@EcDU---boy 1.68-başlangıç 76.6-güncel 75.6-verilen 1.0-hedef:64

@tatlilavinya---boy 1.60-başlangıç 54.2-güncel 53.7-verilen 0.5-hedef:48

GAD2015 ---boy 1.65-başlangıç 59-güncel 56-verilen 3-hedef 50

Her pazartesi güncellenecek listemiz güzel anneler

[="Carmen_el, post: 46153522, member: 696987"]Göbeği bi sekilde kamufle edersin canım olmadı biraz daha zaman geçsin mekik çekersin hem gayet hos duruyosun gordum son fotonu bu arada yeni gordum oglusuna gelmis gecmis olsun :/
Noldu bebegine canim @tatlilavinya[/QUOTE]

yere düşürdüm canım sert şekilde düşmedi de duvara sürttü

Ana kucaginin sapi arkada kalmis farketmemisim.yerden kaldiriken sapindan tuttum ama bu sefer one dogru devrildi, bebegim icinden duvara surterek dustu.surterek oldugunu dusunuyorum cunku carpsa ses gelirdi heralde.
Biraz agladi sonra normale dondu.
Hastaneye gidecektim ama once saglik ocagina gideyim dedim.cok yakin.ordaki doktor bakti gozlerine, kafasina bakti, kaldirma hareketleri fln yapti.bir sey yok oraya lasonil surebilirsin soguk kompres yapabilirsin dedi.cikinca kendi dr.mu aradim takip et kusma ve uyku hali varsa getir dedi

bişe olmadı neyseki :)

Çok geçmiş olsun canım bu aralar bebeği düşünenler arttı dikkatli olmak lazım Allah korusun vebislerimizi

yere düşürdüm canım sert şekilde düşmedi de duvara sürttü

Ana kucaginin sapi arkada kalmis farketmemisim.yerden kaldiriken sapindan tuttum ama bu sefer one dogru devrildi, bebegim icinden duvara surterek dustu.surterek oldugunu dusunuyorum cunku carpsa ses gelirdi heralde.
Biraz agladi sonra normale dondu.
Hastaneye gidecektim ama once saglik ocagina gideyim dedim.cok yakin.ordaki doktor bakti gozlerine, kafasina bakti, kaldirma hareketleri fln yapti.bir sey yok oraya lasonil surebilirsin soguk kompres yapabilirsin dedi.cikinca kendi dr.mu aradim takip et kusma ve uyku hali varsa getir dedi

bişe olmadı neyseki :)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…