Ayy vallahi heeO kadar dua ettik hayırlısıyla kurtulun şu kadından diye, kabul olucak mı ne
Ohh ne alâ valla supersin62 olmuşumkaldı 4
Pek de dikkat etmiyorum bu ara aslindaOhh ne alâ valla supersinbenim kahvem bitmiş bugun iştah tavan durduramiyorum kendimi bir an önce çıkıp almam lazim bu arada bu sabah maydanoz kürüne başladık eşcagazimla maydanozun sutu azaltma olayı da soyleymis malum bitki ödem söktürücü olduğu için vücuttaki su oranı azalıyormus sivi kaybindan sut azalıyormus ama yeterince su icersek sıkıntı olmazmis
Bırak nereye gönderirse göndersin. Yazık ya. Anne anne de bir yere kadar eğer bu kadar terbiyesizse ya hasta yada kıskançlığından yapıyor. Allah ıslah etsin. Annem derdi İstemediğin biri olursa 3 ihlas 1 fatiha oku bez bebeğe iğne batır. "Rabbim hayırlısıyla sen defet. Huzursuz olup gitsin" de derdi. Dene istersen
Vay kilo vermissin :) bugün kv de gidiyoGuncel 82,5 hedef 60
Noldu bebegine canim @tatlilavinya[/QUOTE][="Carmen_el, post: 46153522, member: 696987"]Göbeği bi sekilde kamufle edersin canım olmadı biraz daha zaman geçsin mekik çekersin hem gayet hos duruyosun gordum son fotonubu arada yeni gordum oglusuna gelmis gecmis olsun :/
okudum yaptıklarını. tedavi olsa keşke, normal değil yaBenim kv canım son bombasını oğluna saldirip tirmalayarak patlattı
masallah subhanallah hadi darısı bizim tembellereEmekliyoooorruuuzz
Enee masallahEmekliyoooorruuuzz
masallah subhanallah hadi darısı bizim tembellere
Enee masallah
HeeeBi saattir kendimi takip ediyorum da, cık! Başım göğe ermedi yahuaksine wc ye giderken iki kere düşünüyorum artık
Noldu bebegine canim @tatlilavinya
Bende 66 olmuşum. Pazartesiye kadar yazmicaktim dayanamadım
Yine gor insallah amiiiinEn son lisede görmüştüm bu rakamıbravo bebeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?