2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

bebeem -----boy 1.60-başlangıç 65-güncel 62-verilen 3-hedef:58

phenyl -----boy 1.70-başlangiç 70-güncel?-verilen?-hedef:60

nenuya ----boy 1.65-başlangıç 68.5-güncel 66-verilen 2.5-hedef:58

sade kahve ---boy?-başlangıç?-güncel?-verilen 1.9-hedef:?

Angiedare ---boy 1.62-başlangıç 69.1-güncel67.6 -verilen 1.5-hedef:60/55

bisoru -------boy 1.61-başlangıç 67-güncel 66-verilen1 -hedef:55-53

M Mtmtk-m ---boy 1.75-başlangıç 78-güncel 76.2-verilen1.8-hedef:68

carnat ------boy 1.65-başlangıç 84-güncel 1.5-verilen 82.5-hedef:60

@ayka777-----boy 1.67-başlangıç?-güncel?-verilen?-hedef:65

Yvzbt ----boy 1.70- başlangıç 70-güncel 68.5-verilen1.5-hedef:59.9

ranapinar ----boy 1.62- başlangıç 60-güncel?-verilen?-hedef:54

loveatsecondsight ----boy?-başlangıç 63-güncel?-verilen?-hedef:59

perilice_ada ----boy 1.60-başlangıç 60.5-güncel?-verilen?-hedef:52

ferideei ---boy?-baslangıç 83-güncel?-verilen?-hedef:?

Y ysmn1096 ----boy 1.70-başlangıç 70-güncel?verilen?-hedef:60

filiz_ank -----boy 1.60-başlangıç55-güncel?verilen?-hedef:48

Freyza__ ---boy 1.68-başlangıç 76.6-güncel 75.6-verilen 1.0-hedef:64

@tatlilavinya---boy 1.60-başlangıç 54.2-güncel 53.7-verilen 0.5-hedef:48

@ayselcsb---boy 1.65-başlangıç 59-güncel 56-verilen 3-hedef 50

Her pazartesi güncellenecek listemiz güzel anneler

Vay kilo vermissin :) bugün kv de gidiyo

Gitti ama ilk defa üzüldüm gidisine annemden daha cok yardımcı oldu bana daha az sinir etti torununu çok sevdi oyunlar oynadi oğlum mutlu oldu bilemedim 2 hafta kaldi dimi bir kere dedim eşime hadi ne zaman gidiyor diye o kadar yemek yapti ev islerinde yardim etti bana tv de abuk subuk seyler acmadi her zaman böyle olsaya..
Üzüldüm İzmir de onu oglu gelini dogacak bir torun daha bekliyor olsada hiç gitmek istemez gibiydi. Mutlu degil orda ayni evde yasamak kolay degil neyse Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ve evet kilo vermeye basliyorum yyuuuppppiiii

En azindan kiymetini anlamis gibi buna da şükür. Benimki onceki gidisimde sorun cikarmadi sonrakinde cikardi acisini...

Neyse gitsin hadi kilolar :)

Kücük oglu benim eşim ilk o evlendi ilk ondantorunu oldu bana yerin baska gibi bişey ler dedi giderken gec yinede 15 sene laf soktu durdu kiymetim torun sayesinde ortaya cikti

Annem beni gömmüş ya komsu kilo verdi mi göbeği kaldi mi demis. Annemde 1 kilo verdim demisti gecenlerde göbek kalmaz mi kaldi biraz demis bende bekliyorum ki az bi kilosu kaldi dedi herhalde.

Kücük oglu benim eşim ilk o evlendi ilk ondantorunu oldu bana yerin baska gibi bişey ler dedi giderken gec yinede 15 sene laf soktu durdu kiymetim torun sayesinde ortaya cikti
15 sene ya dile kolay... insan bikar yahu kotu olmaktan zaten. Sinirlerimiz harap oldu diyoruz olmasin da nolsun? Neyse buna şükür.

Bende 58 e düştümMm sonra yedim yedim yiyerek zayıflıyorum diye dalga geçtim soranlara bi baktım 3 hafta sonra 60.5 olmuşum üç gündür ekmekle küsüz Bakalım nolcaz
Daha önce birlikte çalıştığımız kadın norolog kilo almak tamamen psikolojik kilo alicam diye korkarsan zaten alırsın derdi hic umursamazdi 3 kişilik yerdi doymak bilmezdi ve kupkuru bişeydi

Tabi kesin öyledir metabolizma hızıyla aktiviteyle kaloriyle ilgisi yoktur ve bunu diyenler de ne hikmetse hep zayıftır
Daha önce birlikte çalıştığımız kadın norolog kilo almak tamamen psikolojik kilo alicam diye korkarsan zaten alırsın derdi hic umursamazdi 3 kişilik yerdi doymak bilmezdi ve kupkuru bişeydi

Tabi kesin öyledir metabolizma hızıyla aktiviteyle kaloriyle ilgisi yoktur ve bunu diyenler de ne hikmetse hep zayıftır
Daha tiroidler insulin direnci uykuda nefes durmasına kadar bi ton sey var kilo vermeyi engelleyen hatta almaya sebep olan amann o çatlağın tekiydi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…