- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Daha tiroidler insulin direnci uykuda nefes durmasına kadar bi ton sey var kilo vermeyi engelleyen hatta almaya sebep olan amann o çatlağın tekiydi zaten
Ben 3 gündür kendime hakim olamıyorumyalan oldu yine benim diyet
Evlenebilip cocuk yapabilseydi kesin şişmanlardıİnşallah çok şişmanlar
Bn de annemlere geldim diyet falan hak getirebi de utanmadan konu aciyorum zayifliyoruz diye
Evlenebilip cocuk yapabilseydi kesin şişmanlardı
Hep senin yüzünden zatenkonuyu açan ortadan kaybolup böyle yaparsa cemaat ne yapmaz
Acilan konu nasi kapatiliyo ya
Yaa ben tartildim ama 1 kilo almış gozukuyorum i yüzden bu hafta bende kilomu yazdirmayayim. Ya da sistim mi acabaBugün tartı günüydü ama tartılamadım. Tartı yok. Onu da yedimtartıya çıkmaya yüzüm yoktu
Yaa ben tartildim ama 1 kilo almış gozukuyorum i yüzden bu hafta bende kilomu yazdirmayayim. Ya da sistim mi acaba)
Evet öyle oldu. Ne güzel 2.5 kilo gitmişti. Neyse toparlarim hemen. İki gündür kekleri biraz fazla abarttim galiba.
Bende :-/aha aynı ben
Uyurken de yakiyormusuz ama o daha kolaysabah kerem bu kardio antrenmanını yaptırdı tam anlamıyla becerememiş olmama rağmen bacaklarım tutmuyo her yerim ağrıyo yağlarım mi parçalandı ne
O şemsiye açılmaz artık hacıAcilan konu nasi kapatiliyo ya
Çok iyi Çok iyi.:)))Forum defterdari olarak bu pazartesi tartilma isini askiya aliyorum. Haftaya affetmem
Çok iyi Çok iyi.:)))
Hmmm sende de var kaçak desene; ))Bende de yarim kilo oynadi da ondanama bagirsaklar tirtladi ondan da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?