aslinda kacak var diyecek birseyim de yok. Bir yediysem 10 erittim bu haftasonu ama bi sisligim var anlamadim. En basiti 3 saat sadece yürüyüş yaptim cumartesi günü.Hmmm sende de var kaçak desene; ))
Bende de şişlik var galiba ya. Neyse biraz sporla iple gideraslinda kacak var diyecek birseyim de yok. Bir yediysem 10 erittim bu haftasonu ama bi sisligim var anlamadim. En basiti 3 saat sadece yürüyüş yaptim cumartesi günü.
Ev isiyle gider. Seytan diyo git cadirda yasa.Bende de şişlik var galiba ya. Neyse biraz sporla iple gider
Kaç kilo verdin peki şu anda kaç kilosunoncelikle zayıflama yolunda hepinize basarilar diliyorum ben 3 ay once yani oglum 4 aylikken basladim diyete. Anneye sutum azalırsa bırakacagima dair soz vererek 2.5 ayda 8 kilo verdim.doguma 92 ile girmis ama ilk 3 ayda 84e dusmustum ama sonra bi de baktim ki iştah fena ve sut yapicam derken 86 olmusum.farkettim ki ben sut olayini kendime bahane olarak kullanip abartmisim.oncelikle ekmek seker un ve yagi kestim bol sebze ve protein yedim tek abur cuburum kuruyemişti ondan da her gun 1 cay bardağı yemisimdir sabahlari cig domates biberle insan doymuyor ben teflon tavaya domates biber sogan dograyip hic yag koymadan kisik ateşte pisirip ustune bi yumurta kirarak menemen yaptim her sabah hic yag olmasa da gayet lezzetliydi yanına 1 haslanmis yumurta biraz yesil zeytin ve ekmek niyetine de menemene marul banip yedim:) oglen ve aksam icin yine sebzelerimi hic yağ koymadan pisirdim mesela ispanagi sogan ve salcali suyla karıştırip yağsız ve pirincsiz pisirdim bol sarımsaklı yogurtla gayet lezzetli oluyordu tavuk etini bol sogan domates kekikle karistirip yine yagsiz sekilde firin posetinde pisirdim yemeklerimi doyana hatta patlayana kadar yedim ama yag un seker olmadigindan hizla kilo vermeye başladım tatli krizlerim oldu ozellikle yemegin üstüne iste bu anlarda da yogurta bimden aldigim meyveli citir musliden 1-2 çorba kaşığı dokup yedim hem doyurucuydu hem de tatli ihtiyacimi gideriyordu iste boyleeee:)
E çok az kalmış 5 kilocuk ne var ki verirsin. Benim de boy 165 67 66 arası gidip geliyorum. Hedefim 58. Doğumda 87 kiloydum. 7.5 ay oldu doğum yapalım.Boyum 1.70 ve kemiklerim cok kalin 73 olsam bana yetiyor aslında zayif duruyorum
Allah iyiligini versingünaydınn hafta sonu diyet kalmadı bugünde simit yedim ohhh iyi yaptım gelsin kilolar
canım çok çekmişdi pişmanım şimdiAllah iyiligini versin
Öyle oluyor o ya :-/ ben daha yeni kahvalti yaptim. Simit alayim mi dedi eşim yok dedimcanım çok çekmişdi pişmanım şimdi
evde olsam belki daha iyi yaparım sabah erken kalkıyorum acıkıyorum millet simitleri alıyo can yahu yemeyim olmuyo şimdi öğlen yemeğinden geldim tatlı vardıÖyle oluyor o ya :-/ ben daha yeni kahvalti yaptim. Simit alayim mi dedi eşim yok dedim
Ay evet isyerinde oburlar varsa zor :-/ benim esim ondan beter. Şunu da yapalim bununda yapalim. Canim celki aldim şuncacıktan ne olacakevde olsam belki daha iyi yaparım sabah erken kalkıyorum acıkıyorum millet simitleri alıyo can yahu yemeyim olmuyo şimdi öğlen yemeğinden geldim tatlı vardıyemedim ama yanıma aldım
biz eşimle her akşam diyete yeniden başlıyoruz ben yine doğum yaptım göbek gitti o 9 aylık geziyoAy evet isyerinde oburlar varsa zor :-/ benim esim ondan beter. Şunu da yapalim bununda yapalim. Canim celki aldim şuncacıktan ne olacak
Benimki de öyle :)) ama bu yaz versin artik zorluyor göbek onu.biz eşimle her akşam diyete yeniden başlıyoruz ben yine doğum yaptım göbek gitti o 9 aylık geziyo
Tok tutan birsey yok kardeşimYumurtanın tok tuttuğu yalanını ilk kim attı acaba ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?