Her pazartesi yeniden basliyoruz nolacak bu işin sonuAllah sonumu hayır etsin çok fena yiyorum yineperşembe misafir var onu aradan çıkarayım da ölüm orucuna başlıyayım artık. O paklar beni anca
Bizde cozuttuk hafta sonundan beri cocuk hasta aman bisey yapamadım hadi bisey söyleyelim hastaneye diye çıkıyoruz dönüşte acıkıyoruz simdi evde kim yemek yapacak vakitte yok hadi surda yiyelim derken ipin ucu kacti zaten arada arada vazgeçiyorum halimden memnunum ben yahu hem yemeyi de seviyorum diyorumAllah sonumu hayır etsin çok fena yiyorum yineperşembe misafir var onu aradan çıkarayım da ölüm orucuna başlıyayım artık. O paklar beni anca
Her pazartesi yeniden basliyoruz nolacak bu işin sonu
Bizde cozuttuk hafta sonundan beri cocuk hasta aman bisey yapamadım hadi bisey söyleyelim hastaneye diye çıkıyoruz dönüşte acıkıyoruz simdi evde kim yemek yapacak vakitte yok hadi surda yiyelim derken ipin ucu kacti zaten arada arada vazgeçiyorum halimden memnunum ben yahu hem yemeyi de seviyorum diyorumhastanede bizim kızları gorunce yerin dibine girmedim degil tabi en kilolusu 38 beden :/ Allah'tan en yskin arkadasımda benim gibi ayy carmen biz ne guzel duruyoruz boyle yan yana valla cok güzelizz kilo verme sakin diye beni yanına çekmeye calisiyo :)
Yumurtanın tok tuttuğu yalanını ilk kim attı acaba ortaya
Yok anamm beni uzun süre hiç bisey tok tutmuyo :/ haslanmis yumurtayla bi guzel salata yaptım sabah bol yesillikli, yemeye başladım yarı oldu dedim bunla doymam bi dilim ekmek alayım derken o iki dilim oldu aradan iki saat gecti geçmedi sen hangi ara yaptın o makarnayı bi baktım kucağımda koca tabak makarnaGerçi düşündüm de ekmek arası yiyince tok tutuyo bi süre
Yok anamm beni uzun süre hiç bisey tok tutmuyo :/ haslanmis yumurtayla bi guzel salata yaptım sabah bol yesillikli, yemeye başladım yarı oldu dedim bunla doymam bi dilim ekmek alayım derken o iki dilim oldu aradan iki saat gecti geçmedi sen hangi ara yaptın o makarnayı bi baktım kucağımda koca tabak makarna
Şimdi bide 7 ay sonra ilk defa regl oldumya onun şerefine bi tatlı neyin mı patlatsak diyorumAy resmen dış mihrakların oyunu bu
Kilonda fark olacak mi diye merak ediyorum ama dengeliyorsun anacim. Bu arada o rengarenk feraceler 30tl tozluda. Elbise niyetine aldimŞimdi bide 7 ay sonra ilk defa regl oldumya onun şerefine bi tatlı neyin mı patlatsak diyorum
Ayy gitti benim 45 lira o zaman :)Kilonda fark olacak mi diye merak ediyorum ama dengeliyorsun anacim. Bu arada o rengarenk feraceler 30tl tozluda. Elbise niyetine aldim
Degisik seyler de var bi bakin bence :) bende alacaktim sefamerveden rengine karar verene kadar tozluya bakmis bulundum :) standart standart aliver ben gibi rahat olur :)Ayy gitti benim 45 lira o zaman :)
Standart alıyorum zaten anca oluyo bana :) sana bol olur ama sanki. Tozluya da bakim bu aradaDegisik seyler de var bi bakin bence :) bende alacaktim sefamerveden rengine karar verene kadar tozluya bakmis bulundum :) standart standart aliver ben gibi rahat olur :)
Olmaz olmaz cicişler kaldirirStandart alıyorum zaten anca oluyo bana :) sana bol olur ama sanki. Tozluya da bakim bu arada
Tam akşam yemegimi yedim erken yiyorum ben. Bu resimi sen gondermissin. :))))
Degisik seyler de var bi bakin bence :) bende alacaktim sefamerveden rengine karar verene kadar tozluya bakmis bulundum :) standart standart aliver ben gibi rahat olur :)
Yeme anneemTam akşam yemegimi yedim erken yiyorum ben. Bu resimi sen gondermissin. :))))
Baya uygun ya disaridan denemeye bakmaya degmez. 4 parca farkli farkli aldim. Bugün yarin gelir sanirim.Bu iyi oldu alışveriş yapcaktim yarın bende
Tam akşam yemegimi yedim erken yiyorum ben. Bu resimi sen gondermissin. :))))
Başka yemeyecenmimasallah sana ayy yesemde 66 yemesemde pazar yine mangalin dibine vurdum surekli acim esim lokumlsr cikolatalar sanki market soydu yemeyimmi simdi nasil yemeyim benim yememem icin aksama kadar fildir fildir magaza gezmem elbise denemem lazim
Hımm ben bu ay iki kilo verdim o zaman normal. Zaten bayrama kadar iki kilo versem 58 oluyorumYeme anneemya gecen bi yazi okudum emziren anneler ayda 2 kilodan fazla vermesinler diye. 3 kilo verdim pek bi degisiklik yok ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?