2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Allah sonumu hayır etsin çok fena yiyorum yine perşembe misafir var onu aradan çıkarayım da ölüm orucuna başlıyayım artık. O paklar beni anca
Bizde cozuttuk hafta sonundan beri cocuk hasta aman bisey yapamadım hadi bisey söyleyelim hastaneye diye çıkıyoruz dönüşte acıkıyoruz simdi evde kim yemek yapacak vakitte yok hadi surda yiyelim derken ipin ucu kacti zaten arada arada vazgeçiyorum halimden memnunum ben yahu hem yemeyi de seviyorum diyorum hastanede bizim kızları gorunce yerin dibine girmedim degil tabi en kilolusu 38 beden :/ Allah'tan en yskin arkadasımda benim gibi ayy carmen biz ne guzel duruyoruz boyle yan yana valla cok güzelizz kilo verme sakin diye beni yanına çekmeye calisiyo :)

Yok yok pazartesiye bırakmam bu defa. Pazar başlarım
Her pazartesi yeniden basliyoruz nolacak bu işin sonu

Gerçi düşündüm de ekmek arası yiyince tok tutuyo bi süre
Yok anamm beni uzun süre hiç bisey tok tutmuyo :/ haslanmis yumurtayla bi guzel salata yaptım sabah bol yesillikli, yemeye başladım yarı oldu dedim bunla doymam bi dilim ekmek alayım derken o iki dilim oldu aradan iki saat gecti geçmedi sen hangi ara yaptın o makarnayı bi baktım kucağımda koca tabak makarna

Ay resmen dış mihrakların oyunu bu

Degisik seyler de var bi bakin bence :) bende alacaktim sefamerveden rengine karar verene kadar tozluya bakmis bulundum :) standart standart aliver ben gibi rahat olur :)
Standart alıyorum zaten anca oluyo bana :) sana bol olur ama sanki. Tozluya da bakim bu arada

Başka yemeyecenmi masallah sana ayy yesemde 66 yemesemde pazar yine mangalin dibine vurdum surekli acim esim lokumlsr cikolatalar sanki market soydu yemeyimmi simdi nasil yemeyim benim yememem icin aksama kadar fildir fildir magaza gezmem elbise denemem lazim
Tam akşam yemegimi yedim erken yiyorum ben. Bu resimi sen gondermissin. :))))

Aynı ben yaa her alışverişe çıktığımda bu sefer kesin zayıflıycam diyorum iki gün sonra foss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…