Yemicem valla artık. 6 ya da 7 den sonra birsey yememeye çalışıyorum bol bol su içiyorum. Böyle yapınca daha hızlı sonuç veriyor kilo vermek. Ben eve abur cubur almıyorum bilerek olunca sabahtan aksama evde tekim kesin hepsini ben yerim. Gerçi bu aksam alışverişe gitcez kek e Hayır diyemiyorum alamamaya çalışıcam bakalımBaşka yemeyecenmimasallah sana ayy yesemde 66 yemesemde pazar yine mangalin dibine vurdum surekli acim esim lokumlsr cikolatalar sanki market soydu yemeyimmi simdi nasil yemeyim benim yememem icin aksama kadar fildir fildir magaza gezmem elbise denemem lazim
4 kilo var iste onu verdimmi tamam benim de bakalim verilir ya. (Versek de yesem artik)Hımm ben bu ay iki kilo verdim o zaman normal. Zaten bayrama kadar iki kilo versem 58 oluyorum
Benim esim alir gelir hep ya aburcubur cekmecemiz var mahalle bakkali gibi.Yemicem valla artık. 6 ya da 7 den sonra birsey yememeye çalışıyorum bol bol su içiyorum. Böyle yapınca daha hızlı sonuç veriyor kilo vermek. Ben eve abur cubur almıyorum bilerek olunca sabahtan aksama evde tekim kesin hepsini ben yerim. Gerçi bu aksam alışverişe gitcez kek e Hayır diyemiyorum alamamaya çalışıcam bakalım
Peki 4bkiloyu verince karnin 8nmis olacak mı. Benim derdim göbeği indirmek4 kilo var iste onu verdimmi tamam benim de bakalim verilir ya. (Versek de yesem artik)
Bende pek göbek kalmadi aslinda yanlarda simit var onlar da zayifladikca azaldi. Senin de öyle cok bi gobegin yokkiPeki 4bkiloyu verince karnin 8nmis olacak mı. Benim derdim göbeği indirmek
Ya ne bileyim ben fazla abartiyorum galiba. Ama 58 olursam hicbirsey kalmaz diye düşünüyorumBende pek göbek kalmadi aslinda yanlarda simit var onlar da zayifladikca azaldi. Senin de öyle cok bi gobegin yokki
Olunur aslinda ya. Bebisler hareketleniyir yaz ramazan derken gider elbet. Az dikkat etmekle 3 kilo gitti. Bi de yaz sicagi olsa mis gibi giderYa ne bileyim ben fazla abartiyorum galiba. Ama 58 olursam hicbirsey kalmaz diye düşünüyorum
Evet evet bende öyle düşünüyorum.Olunur aslinda ya. Bebisler hareketleniyir yaz ramazan derken gider elbet. Az dikkat etmekle 3 kilo gitti. Bi de yaz sicagi olsa mis gibi gider
Açım şu an yalnızEvet evet bende öyle düşünüyorum.
Benim de yavaştan midem kazinmaya başladı ama su içiyorum ha bire. Sen demiştin bi ara acıktım kalkim su iceyim diye benim de aklıma o geliyor kalkıp su içiyorumAçım şu an yalnız
Sabaha kadar su ile duramam ki ben yaBenim de yavaştan midem kazinmaya başladı ama su içiyorum ha bire. Sen demiştin bi ara acıktım kalkim su iceyim diye benim de aklıma o geliyor kalkıp su içiyorum
Napim durmaya çalışıyorum. Kolay değil 8 kilo verecem daha.Sabaha kadar su ile duramam ki ben yaadamin kolunu kemiririm uyurken
Sabaha kadar su ile duramam ki ben yaadamin kolunu kemiririm uyurken
Bisküvi istiyor canim. Tek basina cay gitmiyoooorKemir Kemir herif kafası yemek kilo yapmıyodu kolu da yapmaz
Ohooo ben neler yedimm ayıptır söylemesi :/ pişman miyim bi bakim cık degilim karnım tok sırtım pek yatıyorum :)Bisküvi istiyor canim. Tek basina cay gitmiyoooor
Ohooo ben neler yedimm ayıptır söylemesi :/ pişman miyim bi bakim cık degilim karnım tok sırtım pek yatıyorum :)
Kurcala tadimlik bi lokma ye ağzını kapat :)bi benim ev bakkalini kurcalasammi napsam
Köşedeki mindere bi kuruldum burada sabahlayabilirim galiba. Miskinligi ozledim bee...Kurcala tadimlik bi lokma ye ağzını kapat :)
Bende bugün esime dedim boş boş oturup hiç bişey yapmamayı özledimKöşedeki mindere bi kuruldum burada sabahlayabilirim galiba. Miskinligi ozledim bee...
Alper yokken sıkılıyordum cokBende bugün esime dedim boş boş oturup hiç bişey yapmamayı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?