2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Uzaktan komik demi? Gelsene
Bende büyük ihtimalle insülin direnci oluştuı. Ben kendimi bildim bileli hep diyet yapmaya çalışıyorum yada yapıyorum. Vucut aza o kadar çok alıştı ki, daha da azaltmam lazım yiyecekleri bu seferde iyice halsiz kalıyorum. O yüzden önce bir dahiliyeye gidip ölçümleri yaptırmam gerekli. Yoksa ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum. 200 yukarı 400gr aşağı oluyor aylardır...

Dogrudur. Bende o yüzden hicbirsey yemeyeyim ekmegi birakayim aman tatli yemeyeyim yapmıyorum. Yemeyerek zayiflayinca yediginde aliyorsun çünkü. Vücut tembellesiyor.

Dogrudur. Bende o yüzden hicbirsey yemeyeyim ekmegi birakayim aman tatli yemeyeyim yapmıyorum. Yemeyerek zayiflayinca yediginde aliyorsun çünkü. Vücut tembellesiyor.
Bende yıllardır cok az yiyordum surekli kahve sigara iştahsızlık yapiyodu mide de küçüldü tabi ortalama 48 kiloydum 45 e kadar düştüğüm de olmuştur sonra sigarayı bi bıraktım 6-7 kilo aldım üzerine bide hamile kaldım bi 18 de ordan oldummu X small dan xxx large simdi mide hangar gibi yiyorum yiyorum dolmuyo

ya ama ben onu istemiyorum ki. Yiyip yiyip doymamak degil yiyip yiyip kilo almamak ıstiyorum aksam probis yedim 2 3 tane al sunlari onumden ya dedim icim parcalanarak

ya ama ben onu istemiyorum ki. Yiyip yiyip doymamak degil yiyip yiyip kilo almamak ıstiyorum aksam probis yedim 2 3 tane al sunlari onumden ya dedim icim parcalanarak
Bisey olmaz iki uç taneden :) ya ben az yiyince hic dermanım kalmiyo butun gun Ayaktayim isim gücüm hic bitmiyo bide ac ac hic cekilmiyo agresif oluyorum iyice :/

Diyorum ki su kv bi gitsin inşallah daha huzurlu daha konsantre olabilirim bide yaz geliyo sıcakta iştahım azalır diye umut ediyorum ramazanda geliyo veririz gibime geliyo
Bana da öyle geliyor. O yuzden en azindan şu anki kilomu koruyayim diyorum. Kv ne durumda ne zaman gidecek ki?

Kızlar ramazan borcunuz varmı benim 13 gün var
Diyorum ki su kv bi gitsin inşallah daha huzurlu daha konsantre olabilirim bide yaz geliyo sıcakta iştahım azalır diye umut ediyorum ramazanda geliyo veririz gibime geliyo

Bana da öyle geliyor. O yuzden en azindan şu anki kilomu koruyayim diyorum. Kv ne durumda ne zaman gidecek ki?

Üstüme yük olmuştu resmen ya anlayabiliyorum seni. Gecen sene hic tutamadim bu sene full cekecegim sanirim :)
Ayy bende hic tutamadım daha dogrusu Dr um izin vermedi idrar yolu enfeksiyonu vardı 4 lt su icmem gerekiyordu aslında yinr tutacaktım da esim yemin etti tutarsan hakkımı helal etmem diye :/ yavastan başlasam bende tutmaya anca biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…