Ama senin sıkıntın varmiş :-/ ufaktan basla birdi ikiydi derken bitiyor :)Ayy bende hic tutamadımdaha dogrusu Dr um izin vermedi idrar yolu enfeksiyonu vardı 4 lt su icmem gerekiyordu aslında yinr tutacaktım da esim yemin etti tutarsan hakkımı helal etmem diye :/ yavastan başlasam bende tutmaya anca biter
Olursam yandik zaten 9 ayin birikimi bi lohusalik daha gecirecegim galibaBelli olmaz belki tam ortasında adet olursun :))
Yok ya o kadar çok olmaz önceden nasılsa yine öyle olur bence. Belki ilk ay leke gelir sadece hormonların eski haline dönmesi uzun surebilirOlursam yandik zaten 9 ayin birikimi bi lohusalik daha gecirecegim galiba
Ah o hormonlar bi normale dönse :-/Yok ya o kadar çok olmaz önceden nasılsa yine öyle olur bence. Belki ilk ay leke gelir sadece hormonların eski haline dönmesi uzun surebilir
Ayy bende hic tutamadımdaha dogrusu Dr um izin vermedi idrar yolu enfeksiyonu vardı 4 lt su icmem gerekiyordu aslında yinr tutacaktım da esim yemin etti tutarsan hakkımı helal etmem diye :/ yavastan başlasam bende tutmaya anca biter
Yok ya o kadar çok olmaz önceden nasılsa yine öyle olur bence. Belki ilk ay leke gelir sadece hormonların eski haline dönmesi uzun surebilir
Benim de 5 gün ken artık 6 gün sürüyor ve cok yogun geçiyor sadece son gün azalıyorHamilelik öncesi adetim 3 gündü 4 ve 5inci gün çok az gelirdi hasta olacağım gün anlardim bugün olcam derdim şimdi ise 25inciggün olacam hesaplara göreama ne ara oldum bilmiyom ve 7 ggün suruyo sanki yeni doğum yapmiscasina fazla geliyor acaba bu durum kansızlık yaparmiki korkiyomda ama her hastaligimda karnım iniyo seviniyom yine hamile değilim diye
27 yaşındayım 171 boyum var 70 le falan hamile kaldım 100 ile doğuma gittim1 aydır diyetteyim suan 84 kiloyum.
Hedefim 75
Bende fotoyu gündüz ekleyecegim
Ne güzel için temizleniyor işte. Çok gelmesinin böyle bir avantajı var ama kansızlık da yapabilir belki çünkü ben evlenmeden önce adetin çok olurdu 10 gün surerdi ve kansızlık vardı ondan miydi bilmiyorum. Şimdi 6 gün sürüyor ve cok sukur kansizligim kalmadı diye biliyorum.Hamilelik öncesi adetim 3 gündü 4 ve 5inci gün çok az gelirdi hasta olacağım gün anlardim bugün olcam derdim şimdi ise 25inciggün olacam hesaplara göreama ne ara oldum bilmiyom ve 7 ggün suruyo sanki yeni doğum yapmiscasina fazla geliyor acaba bu durum kansızlık yaparmiki korkiyomda ama her hastaligimda karnım iniyo seviniyom yine hamile değilim diye
Bende oyle olur zannettim ama eskiden de 3 gun surerdi yine 3.gun sonunda kesildi tamamenOlursam yandik zaten 9 ayin birikimi bi lohusalik daha gecirecegim galiba
Ahh bi bilsem nasıl hesap verecek oyle bi bağırdı ki boşluğuma geldi sıçradım birden sütüm kesilse o korkuyla hakkımı helal edermiydim acaba onaKaynananla konuşmak isterdim karnın tok sırtın pek ne istiyon güzel güzelhizmetinde yapılıyor ne bu cirkeflik yaa ne geçecek eline az sonra Azrail gelse ne yüzle helallik isteyecen diye
Ben meraklardayim nolacak diye benim damlasi sürümcemesi 10.gün bitmis oluyor.Bende oyle olur zannettim ama eskiden de 3 gun surerdi yine 3.gun sonunda kesildi tamamen
Oo uzun sürüyormuş :/Ben meraklardayim nolacak diye benim damlasi sürümcemesi 10.gün bitmis oluyor.
Düzenli olmuyor 40 günde 35 günde bir ondan öyle. Bakalim belki düzene girer artik.Oo uzun sürüyormuş :/
Hadi inşallah 3 günde olsa ben rahatladım sanki göbekte indi biraz en önemlisi yeniden östrojene kavuştumDüzenli olmuyor 40 günde 35 günde bir ondan öyle. Bakalim belki düzene girer artik.
Östrojen -5 bendeHadi inşallah 3 günde olsa ben rahatladım sanki göbekte indi biraz en önemlisi yeniden östrojene kavuştumAzıcık kadın oldugumu hissettim yahu :)
Eşim bana yanımda erkek arkadasım var gibi hissediyorum diyoduÖstrojen -5 bende
2 hafta olduEşim bana yanımda erkek arkadasım var gibi hissediyorum diyoduBende seni kızlardan ayırt etmiyorum diyodum Ayy gerçi östrojen olsa nolcak sanki yan yana gelebiliyoruz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?