Ben de istiyorummmyaklaşık 18 19 aydır bebek istiyoruz hep eylül ayında bir kızım olsun isterdim niyeyse. bu yıl gerçekleşsin istiyorum yeni yıl ugur getirsin meleğim gelsin....
yaklaşık 18 19 aydır bebek istiyoruz hep eylül ayında bir kızım olsun isterdim niyeyse. bu yıl gerçekleşsin istiyorum yeni yıl ugur getirsin meleğim gelsin....
Sizin bat ne zaman kızlar? Muhabbete başlayalım di mi ama :)hayırlısıyla bana da nasip olsun.
Peki durumun nedir genel olarak yani ne zamadr evlisin ne zamandır bebiş istiyorsun?benim aşağı yukarı bir hafta var. ama bu ay bebek beklentim yok. çok gecikmeden gelecek aylara inşallah.
Maşallah bebişiniz varmış zaten hem de kocaman olmuş ben akıl veremiycembenim sekiz yaşında oğlum var. 10 aydır ikinci çocukla ilgili bir düşüncemiz var ama çok planlı hareket edemedik. yaşımda 37. geçen ay doktora gittim. bir sorun yok dedi. olmazsa birkaç ay içinde tedaviye başlarız dedi. benim tekrar anne olmak konusunda kaygılarım biraz yüksek. o yüzden hep erteledik. hayırlısı olsun artık.
yaklaşık 18 19 aydır bebek istiyoruz hep eylül ayında bir kızım olsun isterdim niyeyse. bu yıl gerçekleşsin istiyorum yeni yıl ugur getirsin meleğim gelsin....
Ümitsizlik yoookkktopiğin hayırlı olsun canm
ben de bebek istiyorum ama ümitsizim yine rabbim ol de hayırlısıyla evlatalarımıza kavuştur bizi allahım..
aminnnnnnnn
teşekkür ederim. haklısınız, iyi düşünelim, iyi olsun. eylül ayı... yeni bir mevsim ve yeni bir başlangıçMaşallah bebişiniz varmış zaten hem de kocaman olmuş ben akıl veremiycem:) ama stres böyle durumların baş düşmanıdır sadece ona dikkat etsenz yeter.. Zaten doktor bişey yok demiş bi de sorun olsa ilk çocuk ta olmazdı yani topluca olumlu düşünüyoruz :)
İnşallah canım :)bendeeee varımmmm bendee istiyorummmmmmmmmmmm
Teşekkr ederim canım amin diyorum duana çok istiyorum içim gidiyor bebek görünce....topiğin hayırlı olsun canm
ben de bebek istiyorum ama ümitsizim yine rabbim ol de hayırlısıyla evlatalarımıza kavuştur bizi allahım..
aminnnnnnnn
aminnnnnnnn...Ben de istiyorummmGelsin tatlım gelsinn hepimizinki inşallah
aminnnnnnnnnnnn....hayırlısıyla bana da nasip olsun.
benm bat 13 aralık kızlar... benm 18 ay oldu asker bekle gibi bekliyorum siz ne zamandır istiyorsunuz? ben eylül annesi olmak istiyorummmmm...:)))) nasipSizin bat ne zaman kızlar? Muhabbete başlayalım di mi ama :)
bende bu 2 aydır rahatım canım 1 kez aşılama oldum kendimi ve eşimi çok yıprattığımı farkedip bıraktım hrşeyi. şuan rahatlama sürecindeyim hiç birrşey takip etmiyoruz.. pko var bende o yüzen şuan tek istediğim adetimin düzenli olması gecikince insan çok ümitleniyor çünkü...topiğin hayırlı olsun canm
aminnnnnnnn
rabbim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah bu duyguyubendeeee varımmmm bendee istiyorummmmmmmmmmmm
Hayırlısı olsun inşallah :) Tiroit ile ilgili problemn ne canım? Bi de nasıl anlaşıldı hangi ilacı kullanıyosn?slmlar bende varım.bende bebek istiyorum ama şuan tiroit için ilaç kullanıyorum daha 1 ay kullanıcam bakalım sonrasında aksilik olmaz inş :)
Canım ya inşallah tez zamanda olurartık kafanı yormadan düşünmeden... Ya bu arada bu kadar beklmenin sebebi pko mu? Yani pko ile ilgili hangi belirtileri taşıyorsun?Teşekkr ederim canım amin diyorum duana çok istiyorum içim gidiyor bebek görünce....
aminnnnnnnn...
aminnnnnnnnnnnn....
benm bat 13 aralık kızlar... benm 18 ay oldu asker bekle gibi bekliyorum siz ne zamandır istiyorsunuz? ben eylül annesi olmak istiyorummmmm...:)))) nasip
bende bu 2 aydır rahatım canım 1 kez aşılama oldum kendimi ve eşimi çok yıprattığımı farkedip bıraktım hrşeyi. şuan rahatlama sürecindeyim hiç birrşey takip etmiyoruz.. pko var bende o yüzen şuan tek istediğim adetimin düzenli olması gecikince insan çok ümitleniyor çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?