2015 eylül de anne olmak istiyorummmmm...

Hayırlısı olsun inşallah :) Tiroit ile ilgili problemn ne canım? Bi de nasıl anlaşıldı hangi ilacı kullanıyosn?
Canım ben hamilelik düşündüğüm için kadın doğum uzmanına gittim muayne falan oldum söyledim doktora çocuk istiyorum diye oda benden kan tesleri istedi folik verdi 3 ay kullan sonra çocuk düşün dedi doğrusu böyleymiş hamilelik öncesinde başlamak gerekiyormuş.kan tesleri sonucunda tsh yüksek çıktı beni endokrinolojiye gönderdiler troit filmi çekildi sonra doktor ilaca başlıcaz dedi 2 ay kullanıp tekrar gidicem bakıcaklar normale döndümu diye şimdilik korun dedi ve hamileliktede kullanıcakmışım bu ilacı yani anlayacağın tamamen tesadüf üzere çıktı iyiki gitmişim hamilelik öncesi

Canım inşallah herşey yolunda gider ve hemen kavuşursun bebişine :) canım bende se tiroid problemi olabilir sanırım biraz az çalışıyor... Ama doktorum beni endokronolojiye gndermeden ilaç verdi ve aylardr kullanıyorum :S bilmem yanlış mı yapıyorum

Kadın doğum uzmanımı verdi hangi ilacı kullanıyosun bide tsh kaç çıktı

Canım euterox kullanıyorum 50 mg... Kuklanmadan önceki tsh 4.02
evet bende aynı ilacı kullanıyorum ben 75 mg. kullanıyorum benim tsh 13 dü oyuzden daha yüksek mg kullanıyorum..bide troit ultrasonu çektiler bana

Ben de çwktirsem mi bilemedim yaa doktorum gerek yok diyor off... Bilmiyorum bu değer kötü mü
çok basit bir şey aslında benden direk kendileri istedi nodül varmı diye bakıyorlar bende nodül çıktı ama küçükmüş bu ilacı kullandığında kendi kaybolacak dedi.için rahat edecekse çektir 10 saniyelik bir işlem ultrasonu biliyorsun jel sürüp bakıyorlar hepsi bu

Ankarada yaşıyorum, burada iyi bir yer bulup gideyim en iyisi... Çok çok teşekkür ederim :)

Canım ya inşallah tez zamanda olurartık kafanı yormadan düşünmeden... Ya bu arada bu kadar beklmenin sebebi pko mu? Yani pko ile ilgili hangi belirtileri taşıyorsun?
aslında pko le ilgili sadece ayda 2 3 gün gecikme var o kaar onun dışında bir sıkıntım yok benm. eşimde de sorun yok. bilmiyorum neden nasip değil sanırım

bende varımmmmmmmmmmmmmm :) aşılamanın 3.günündeyim Rabbim bu sefer nasip eder inşallahh çok umutluydum ama bi ümitsizlik çöktü üzerime...Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahh

adet oldum kızlar 3. günümdeyim eylül için hazırlığa başladım bu ay hamile kalıcam eylül dede doğum yapıcam :))))kız olursada eylül koycam adını. 3 ay izin kullanıp bütün yıl ücretsiz izin alıcam tüm planları yaptım 18 19 aydr yapamadım ama bu ay yapıcam hayaldi gerçek oldu dicem :))))) inanmak başarmanın yarısıdır derler :))) rabbim nasip eder inşallah da bu yazım gerçek olur :) bu ay olacaaaakkkkkk :)))))

Planlarına ortak olabilir miyim

okulda birnin daha bebeği oldu birinin eşi hamile (( oy oyyy içime fenalıklar çöküyor benm yne. rabbim duy sesimizi...

10 aydır deniyoruz bende pkoluyum. 37 gündede olsa düzenli olurdum son 2 aydır 52 ye çıktı döngüm. İnş sağlıkla gelir bebeklerimiz. Umutsuz olmaya başladım artık pozitif yorumlarınıza ihtiyacım var. Allah hepimize nasip etsin inş

amin canım doktoruna glukophage yyi danış bende gecikme yaşıyordum 1 aydır ilacı kullanıyrum bu ay 33ç gün de oldum normalde 35 36 da olmaya başlamıştı. hem yumurtayı kaliteli hale getiriyor hem hormonları kontrol altına alıyor bende hemen etkisini gösterdi. bizim 20 ay oldu hala ümitle bekliyorz moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…