2015 eylül de anne olmak istiyorummmmm...

Bende yeni kullanmaya başladım o metformin i. Bunun yanında sabah adaçayı akşam hayıt. İnş faydasını görürüm. Allah hepimize nasip etsin inş

Bende yeni kullanmaya başladım o metformin i. Bunun yanında sabah adaçayı akşam hayıt. İnş faydasını görürüm. Allah hepimize nasip etsin inş
amin canım o ilaç hemen etkisini gösteriyor merak etme. sende belki 2 3 ay sürer ama düzene girer adetin. adaçayı ve hayıtta çok etkili ama benm adetim onları kullanırken düzenli oluyordu kullanmayı bırakınca eski hale geliyordu

Bebek olana kadar kullanacağım mecbur başka şansım yok döngüm uzun her adetin ilk 10 günü içicen nasılsa. 28 günde adet görenlere imrenir oldum

Bebek olana kadar kullanacağım mecbur başka şansım yok döngüm uzun her adetin ilk 10 günü içicen nasılsa. 28 günde adet görenlere imrenir oldum
aynı durumdayım canım hem şansları çok fazla hamileleik için daha sık yumurtluyorlar bizden 2 kat şanslılar. birşeyler kullanmaktan da çok yoruldum da rabbim hayırlısını verir inşallah bir an önce.

İnş cnm benim inş güzel gelişmeleri paylaşalım. Metformin çoğu kişide ilk ay işe yaradı bakalım bende ne olacak. Senden güzel haberler bekliyorum inş dualarım seninle. Allah bşze de nasip etsin. ..

İnş cnm benim inş güzel gelişmeleri paylaşalım. Metformin çoğu kişide ilk ay işe yaradı bakalım bende ne olacak. Senden güzel haberler bekliyorum inş dualarım seninle. Allah bşze de nasip etsin. ..
aminnn canım çok zor öyle kuzu gibi imrenerek bakmak eltim bu hafta doğum yapıyor düşünsene. haftaya gidince aynı stres aynı kabus. nasıl olacak bilmiyorum .Allah ım boş bırakmasın kucağımızı. şuanlık adetm düzelsin yeter. öğretmenim şu aylardan itibaren hamile kalmak çok işime geliyor doğum izni açısından. geçen yıl da bu sıralar çok bekledim de olmadı inşallah bu defa olur.

Anladım bende atama bekliyorum inş bende atanırım. Bebeğe bakarken dua et inş olacak umutsuz olma napalım bizim imtihanda burdan çıktı. Benim eltim de ilk gece hamile kalmış şaşırıyorum böyle örneklere. Ne yumurtlamadan haberi var ne gün hesaplamadan. Ben bahsedince uzaylı görmüş gibi bakıyor hayırlısıyla bizim de gelecek bebeklerimiz inş daha fazla beklemeden. üzülmek yok. Bende yeni toparlandım insan bazen desteğe ihtiyaç duyuyor.

inşallah canım inşallah eltim 3 aylık bebeği varken hamile kaldı ben tam bebek olayı bitti stres bitti derken yine hamile kaldı. hemde istemeden hiç adet gününde. düşünsene ya tamamen nasip bu işler. yani hesaplamak falan hep bahane bence. rabbim zamanı gelince ol dicek olacak.

Çok doğru söylüyorsun canım nasip inş bize de nasip olacak.

Kızlar inş hepimiz güzel haberlerle yazarız buraya. Ben de 15 aylık evliyim ve Eylülde kalbi durduğu için kızımı kaybettim. Hem de bugün beklenen doğum tarihiydi. O kadar zor ki, Allah kimseye yaşatmasın. Hemen çocuğum olsun istiyorum, Bu cumartesi sat ama dayanamayıp bugün test yaptım, negatif.. İnş sat gelmeden yaptığım içindir..İnş hepimizin sağlıklı bebekleri olur..

Başın sağolsun canım, inşallah sağlıkla hamile kalırsın çabucak. daha varmış sata cumartesi veya pazar reglin gelmezse tekrar yaparsın

başın sağolsun canım öylesi çok daha zor şüphesiz. ama tek bir şey var o da hamile kalabildiğini biliyorsun en azından.ben 18 19 aydır 1 kez bile yaşamadım o hissi. hiç te kalamayacakmışım gibi hissediyorum çoğu zaman

Ben şu an adetliyim 2aydır düzensiz bakalım Hayıt ne gösterecek. Günleri iyi değerlendir cnm
caanım başladık bu hafta artık devam edicez 2 güne bir ama strese girmek te istemiyorum açıkçası. canım ne zaman isterse ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…