2015 eylül de anne olmak istiyorummmmm...

caanım başladık bu hafta artık devam edicez 2 güne bir ama strese girmek te istemiyorum açıkçası. canım ne zaman isterse ne yapayım

Ne güzel gün aşırı çalışma imkanı varsa iyi benim eşimin işi çok yoğun o yüzden genelde haftada bir oluyo zorlayınca 3 Güne Bir strese girme işim zevkini çıkar çünkü çok önemli spremler senin kasılmalarınla daha ileri gidiyomuş anlatabildim mi

anladım canım :))) ama malesef bazen şartlar bizi mahvediyor 2 ay önce vazgeçtim zaten bunu görev haline getirmekten. evliliğimin en güzel zamanlarını katlettiğimi farkettim bu yüzden çocuk için değil kendimiz birlikte olmaya başladık ama o da bir işe yaramadı umarım zamanla bir işe yarar. bu işte zaman öyle bir şey ki. insan ilk yıl daha umutlu oluyor bu ay olablir dyor her an ama zaman geçtikçe ümit azalıyr hiç olmayacakmış gibi gelmeye başlıyor. sanki hep 2 kişilik bir aile olarak kalıcakmışız gibi. çevreye bakıyorum zaman o kadar hızlı geçiyor ki benden sonra evlenenler hamile kalıyor bebekleri doğuyor büyüyor... insan çok kötü oluyorrr...

Yarın yakın komşum doğuruyor, bugün benden 2 ay sonra evlenen akrabanın hamile olduğunu öğrendşm kız 5 aylıkmış çevremden teker teker hamile haberleri geliyor... seni çok iyi anlıyorum. .. dua edicez başka çaremiz var mı?

günaydın hanımlar benim 4 yaşında bi kızım var eylül annesiyim kısmet olursa tekrar aylül annesi olacağım sat 18 aralık.. hakkımızda hayırlısı..

benden sonra evlenmiş olan herkes hamile zaten eltimle aynı zamanda istedik o ikinci yi doğurdu Rabbim dayanma gücü versin bize. zor cidden.

merhabalar, bende geldim :) henuz bizde birşey yok ama niyetine girdik allahın izniyle, tutarsa eylul annesi olacağım inşallah :) rabbim isteyen herkese gönlüne göre hayırlı evlatlar versin.
32 yaşımdayım ve 3 yaşında bir kızım var. üzerinden çok zaman geçmiş gibi geliyor unutmuşum herseyi sat neydi bat neydi :)
inşallah 2 hafta sonra hamileyim diye yazarım bende buraya

ben eylül annesi olamayacağım sanırım. bugün sabah test yaptım. çift çizgi çok sonradan çıktı. negatif yani ne yapalım, sağlık olsun

selam kızlar bende varım benim bat 8 ocak sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama emin olamadım cuma doktora gitcem tahlil yaptırayım eylül annesi olurum inş kısmetse

hadi bakalım inşallah, rabbim isteyen herkese nasip etsin.

regl gününe kaç gün kala testle çıkyor en erken? regli gününden önce öğrenebilir miyiz evde yapılan testlerle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…