Benimkide16ekım aynısı canım elini yumruk yapıyor ve dakıkalarca izliyor.şu sıralar göğsümü damağıyla sündürüyor.birde eli sureklı agızda emiyor.cenemi verıyorum acaba dişmi dıye ama çenemide emmeye çalışıyo acaba. Doymuyormu sadece anne sutu alıyor.Kizlar birşey merak ettim ben ya benim oğlum 15 ekim doğumlu ama yaklaşık iki haftadir sağ elini havada yumruk yapip onu takip ediyo ama sadece sağ eli hala sol elinin takip etmiyo eli normalde sag acip kapar parmak tutar simsiki kolu harketliyken eli acil kapiyo ama hava sağ elini görünce simsiki yumruk yapiyo sizde de böyle birşey var mi nette bi yerde bi yorum okudum hic iyi şey değildi kafam çok karisti
Ayy içimi rahatlattin canim o bayan öyle yazmis bi siteye okuyunca korktum. El meselesi bizde de var canim sürekli emmek istiyo emziği atip elini emiyo agzinin deydigi yeri yalamaya calisiyo emme refleksinden canim kilo alimi iyiyse doyuyodur. Dişi ise salya akitiyo mu kafa arkasi ateşli oluyo muBenimkide16ekım aynısı canım elini yumruk yapıyor ve dakıkalarca izliyor.şu sıralar göğsümü damağıyla sündürüyor.birde eli sureklı agızda emiyor.cenemi verıyorum acaba dişmi dıye ama çenemide emmeye çalışıyo acaba. Doymuyormu sadece anne sutu alıyor.
Dediklerinin hepsı benim afacandada var meraklanma elini ve agzını tanıdıgını söyledi dr gayet normalmiş.benimkini bugun uyutana kadar mahvıldumgunduz yeterınce uyumadıgı zamanlarda akşamda uyumuyor o kadar gerildim ki 3saatın sonunda anca uyuduAyy içimi rahatlattin canim o bayan öyle yazmis bi siteye okuyunca korktum. El meselesi bizde de var canim sürekli emmek istiyo emziği atip elini emiyo agzinin deydigi yeri yalamaya calisiyo emme refleksinden canim kilo alimi iyiyse doyuyodur. Dişi ise salya akitiyo mu kafa arkasi ateşli oluyo mu
Evet kesinlikle yapılmalı bence de.. Bebekler bir çok sebepten isal olur..rota aşısını olduk bi daha isal olmıycak bebeğim diyemeyiz. Burada aşının amacı zehirli isalle,rota virüsüyle savaşmak.. Biz hafif bi grip atlattık, grip geçecek diye beklerken kızım birde isal oldu.. Kendi doktorumuza gidemeyince burda başka bi doktora gittik, direk zehirli isal olabilir bi test yapalım dedi. Ben de aşımız var deyince oh iyi o zaman önemli bişey değildir dedi.. Demek ki görülebiliyo bebişlerde. O yüzden yaptırmalı mutlaka.. Ne olur ne olmaz..Aynen herkes diyo ki asiyi yaptiranlar da isal ölü yormuş bi faydasi yokmuş faydasi olmaz olur mu zaten kesin isal olmaz denmiyor ama hafif atlatilmasini sagliyor sonradan pişman olmaktansa neden yapilmasin zarari olan birşey değil sadece fiyati biraz yüksek ama bebislerden önemli değil
Maşallah Allah bağışlasın.. tombiş bir bebek galiba :)Kızlar selam bizde 05.10.15 doğumluyuz haftaya kısmetse 4 aylık olucaz. Bakalım ne kadar büyüdük ufaldık görücez. 3.ayımızda 7.580 gr boyumuzda 65 cm di. Bu arada bebeğim erkek.
Dokulmek ne kelime resmen birisi saclarimi çekmişcesine tutam tutam sac atiyorum her taramamdaKızlar sizin de saçlarınız dökülüyor mu?
Maşallah çok tatli allah esirgesinKızlar selam bizde 05.10.15 doğumluyuz haftaya kısmetse 4 aylık olucaz. Bakalım ne kadar büyüdük ufaldık görücez. 3.ayımızda 7.580 gr boyumuzda 65 cm di. Bu arada bebeğim erkek.
birazcık cnm evet emmeyi çok seviyo kuzucukMaşallah Allah bağışlasın.. tombiş bir bebek galiba :)
Çok şükür ben ne hamileliğimde ne de doğumdan sonra saç dökülmesi yaşamadım. Herhalde birazda yapısal bir durum herkeste olmayabiliyor cnmDokulmek ne kelime resmen birisi saclarimi çekmişcesine tutam tutam sac atiyorum her taramamda
Dokulmek ne kelime resmen birisi saclarimi çekmişcesine tutam tutam sac atiyorum her taramamda
Ayy aynen ya benimde oyle annem cocuk seni tanidikca sacin dökülür diyor eskilerin tabiri ne kadar dogru bilmem de bizimkinin beni cok da tanidigi yok sanki bi acikinca aklina düşüyorum maşallah herkese mavi boncuk dağıtıyo beni arama gibi bi durum yokBenimde aynı şekilde yaa, bi de aşırı kaşınıyo dipleri
Ay maşallah keske bizde de olmasa keratin bakim bile yaptirdim yok banamisin demedi hala cok dökülüyoÇok şükür ben ne hamileliğimde ne de doğumdan sonra saç dökülmesi yaşamadım. Herhalde birazda yapısal bir durum herkeste olmayabiliyor cnm
Hahaha tanımaz mı annesi yaaa.. Benim kızda aynen ama ağladığı anda herkes kucağıma veriyo :) kayınvalidem de çocuk yüzüne güldükçe dökülür demişti.. Demek ki çeşitli rivayetler var :) bence hep hormonların suçuAyy aynen ya benimde oyle annem cocuk seni tanidikca sacin dökülür diyor eskilerin tabiri ne kadar dogru bilmem de bizimkinin beni cok da tanidigi yok sanki bi acikinca aklina düşüyorum maşallah herkese mavi boncuk dağıtıyo beni arama gibi bi durum yok
Vinalac,imom kullanıyorum ben de.. Bi eksiklik yoktu ama doktorum hamilelikte başlamıştı ve emzirme dönemimde de devam etmemi istemişti. demirim düşüktü ama ilaçla o da düZeldi ben hala devam ediyorum demir ilacına da.Vücudumuzdaki demir eksikliğinden olabilir mi kızlar ben 19 ekimde doğum yaptım dr um ilk 6 ay imom devam etmmemi söyledi çok şükür bi sorun yaşamadım. Siz içiyor musunuz vitaminlerinizi
Bende ikisini kullandım.hamileyken çok parlak canlıydu saçlarım :-(benim kızımda gaz sorunu var kendime hiç bakamıyorum. Saçlarda bakım istiyor sen de doğumdan öncesş gb bakamıyorsan. Karışımlardan kür hazırlayıp kullanmak lazım.emzirdiğimiz için sağlıklu besleniyoruz zaten.Vinalac,imom kullanıyorum ben de.. Bi eksiklik yoktu ama doktorum hamilelikte başlamıştı ve emzirme dönemimde de devam etmemi istemişti. demirim düşüktü ama ilaçla o da düZeldi ben hala devam ediyorum demir ilacına da.
Benim kız da uyumuyor. 45 dakika bir uyku süresi ve günde 3 kere anca uyuyor. Gece de 2 de yatıyoruz. O yüzden bırak saç kürünü yemeğimi zor yiyorum :) senin kızının gazı,benimkinin uykusu, diğerinin emmemesi.. ohoooo her annenin ayrı bi sorunu var işte.. Acaba bebişler bizim için ne düşünüyolardır?.. " Off bu kadında başımda ne konuşuyo acaba, lütfen ninni söylemeyi bırak uyuyamıyorum ya da çekiyom çekiyom 1 saattir süt gelmiyo aloooo" felan diyolar mıdır?Bende ikisini kullandım.hamileyken çok parlak canlıydu saçlarım :-(benim kızımda gaz sorunu var kendime hiç bakamıyorum. Saçlarda bakım istiyor sen de doğumdan öncesş gb bakamıyorsan. Karışımlardan kür hazırlayıp kullanmak lazım.emzirdiğimiz için sağlıklu besleniyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?