- Konu Sahibi LaDespedida
-
Öyle yapamıyorum. Konusmadım daannenle konuş canım sen kızısın önce seninkine bakması lazım, gelininizin annesi yokmu hayatta o baksın ilk doğduğunda seninki palazlanınca annen amerikaya gider yine bakmaya diğer torununada... ay ben olsam susmam valla ağlama konuşşşşşşşşş lütfen.
peki annenin kafasındaki plan nedir seninle ilgili? kaynanan var diye mi güveniyor acaba?Öyle yapamıyorum. Konusmadım dazaten kardesim söyledi böyle bişi oldugunu. Bi basıma kalcam annem de gitcek çok üzgünüm
Konusmadım ki ben abimi kayıracagını düşünüyorum canımpeki annenin kafasındaki plan nedir seninle ilgili? kaynanan var diye mi güveniyor acaba?
ama böyle olmazki o senin en yakının annen annenle konuşamazsan kimle konuşursun hayatta içindekileri..? kendin için deil bebeğin için yüzsüzlüğü ele al gerekirse ve sor ben karnımdaki bebek için neler yapıyorum bilemezsin bu yaşıma kadar kimseye el avuç açmadım şu an hrşey farklı ama... herşey kızım için :) lütfen sende onun için konuşacaksın kendin için deil.Konusmadım ki ben abimi kayıracagını düşünüyorum canım( şimdiden sıkıtı yaptım halbuki ne şen şakrak geciyodu hamileliğim ( ben kıxıma hiç böye yapmıcam ona hep yanında oldugumu hissettirvem
Canımm destegin için cok tesekkürlerr. Bakalım konusabilirim bu dediklerinden sonraa. Baska kimsem kalmıcak zaten giderse.ama böyle olmazki o senin en yakının annen annenle konuşamazsan kimle konuşursun hayatta içindekileri..? kendin için deil bebeğin için yüzsüzlüğü ele al gerekirse ve sor ben karnımdaki bebek için neler yapıyorum bilemezsin bu yaşıma kadar kimseye el avuç açmadım şu an hrşey farklı ama... herşey kızım için :) lütfen sende onun için konuşacaksın kendin için deil.
Allah kolaylik versin cnmCanımm destegin için cok tesekkürlerr. Bakalım konusabilirim bu dediklerinden sonraa. Baska kimsem kalmıcak zaten giderse.
Konus annesi bebisin icin banada haber vermeyi unutma :)Canımm destegin için cok tesekkürlerr. Bakalım konusabilirim bu dediklerinden sonraa. Baska kimsem kalmıcak zaten giderse.
Ya bizde bi türlü karar verenedik alternatifler
Zeynep nil
nil ada
Ezgi nil
Rüya nil
Eylül nil
Melis nil
Nil sabit kesin olacak ama tek başına kısa diye yanına yukarıda ki isimleri düşünüyoruz sizce hangisi güzel uyumlu
nili başa da alabilirsin canım.Ya bizde bi türlü karar verenedik alternatifler
Zeynep nil
nil ada
Ezgi nil
Rüya nil
Eylül nil
Melis nil
Nil sabit kesin olacak ama tek başına kısa diye yanına yukarıda ki isimleri düşünüyoruz sizce hangisi güzel uyumlu
Aslında çok severim zeynep ismini ama kv adı zeynep bi soğudum isimden :)) eşim istiyor Bakalım çok zormuş isim seçmek siz ne güzel belirlemişsinizBen zeynep nil koycam sen de dusun cok uyumlu ve guzel :)
Evet olabilir aslında bi bulsak 2. İsmi kombinleriz bulamadık ki bi türlü sİ belirledinizminili başa da alabilirsin canım.
nil sena
niz azra
nil rüya gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?