2015 Eylül Kız Bebek Anneleri

Öyle yapamıyorum. Konusmadım da zaten kardesim söyledi böyle bişi oldugunu. Bi basıma kalcam annem de gitcek çok üzgünüm

peki annenin kafasındaki plan nedir seninle ilgili? kaynanan var diye mi güveniyor acaba?
Konusmadım ki ben abimi kayıracagını düşünüyorum canım( şimdiden sıkıtı yaptım halbuki ne şen şakrak geciyodu hamileliğim( ben kıxıma hiç böye yapmıcam ona hep yanında oldugumu hissettirvem

ama böyle olmazki o senin en yakının annen annenle konuşamazsan kimle konuşursun hayatta içindekileri..? kendin için deil bebeğin için yüzsüzlüğü ele al gerekirse ve sor ben karnımdaki bebek için neler yapıyorum bilemezsin bu yaşıma kadar kimseye el avuç açmadım şu an hrşey farklı ama... herşey kızım için :) lütfen sende onun için konuşacaksın kendin için deil.

Canımm destegin için cok tesekkürlerr. Bakalım konusabilirim bu dediklerinden sonraa. Baska kimsem kalmıcak zaten giderse.

Selam hanimlar benim de kizim olacak insallah:) Allah herkese saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah ilk cocugum oldugu icin cok heyecanliyim. Kizimin ismi ise Zeynep Nil olacak ins :))

Merhaba hanımlar benimde ilk bebegim kız olucak inş bir aydan beri de detaylı ultrasonda cd almaya calışıyordum fakat bebişim kendini göstermiyor dr bundan sonra daha bakılamayacagını söyledi artık dogum kanalına girecek gözükmez daha hiç dedi bide çOk bakmanım zararlı olacagını söyledi

merhaba hanımlar sağlıklı kolay doğumlar olsun inşallah benimde ilk ve kızım olacak ismi Eylül Gülnaz olacak inşallah

arkadaşlar merhaba ben de eylül annesi olacağım inşallah. kızımızın adını İpek koyacağız zaman geçtikçe çok heyecanlanıyorum ya sizde durumlar nasıl. ilk olduğu için bir de her şeyde tetikte oluyorum acaba normal mi diye, kendimi dinlemekten yoruldum ama hamilelik çok keyifli bir dönemmiş ne çabuk geçti hiç anlamadım inşallah bebeklerimizi de kucağımıza kolay bir şekilde alırız.

Ya bizde bi türlü karar verenedik alternatifler
Zeynep nil
nil ada
Ezgi nil
Rüya nil
Eylül nil
Melis nil
Nil sabit kesin olacak ama tek başına kısa diye yanına yukarıda ki isimleri düşünüyoruz sizce hangisi güzel uyumlu

Ben zeynep nil koycam sen de dusun cok uyumlu ve guzel :)

nili başa da alabilirsin canım.
nil sena
niz azra
nil rüya gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…