2015 Eylül Kız Bebek Anneleri

Merhabalarr:) benim kizimdan yana bi sikintim yok şükür hamileligim rahat geciyor. Tek derdim bebegimle saga sola donup uyuyamamam malum sicaklarda fazla :) sen nasilsin bebis nasil :)

Kızlaarrr. Bebiş dogum pozisyonuna dogru ilerliyoo :)) öperim hepinizi ve bebişleri :) günaydın bu aradaaaa

Benimkide dogum pozisyonunda ins bi aksilik cikmaz :)) cok sabirsizlaniyorum cokkk:) yatip kalkma zorlugundan baska bi sorun yok bnde şükür. Ama bu son zamanlar gecmiyormus ya

Aynen canim bi an once kavusmak istiyorum :) masallah en guzelini yapmissin bn daha hazirlamadim:/ yapmam gerekiyor ama evde sicaktan surekli yatip duruyorum bisey yapabildigim yok

Ben çalışıyorum Cnm nE zaman ne olur bilemiyorum hazır dursun dedim belki ağırlaştırım yapamam diye de korktum.bebeğimin tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim odası henüz hazr değil oda gelince inşallah hazırlıklar bitmiş olucak .yanımda kimsede yok ailem uzak kayınvalidem tatilde hersey bana kaldı ama kendim yaptığım için aslında mutluyum

Ben de 35 e girdim hala calısıyorum son iki haftam. Oda almadık ama dolap şifoniyer vardı onları sabunlu suyla sildim tüm esyaları yıladım ütüledim ay ay yerlestirdim. Dün sağma mak. Gögus ucu kremi aldım mutlaka baslamak lazımmış şimdiden. Bıgun basladım. StrelizSyon aleti ates ölçer bebek bezi ıslak mendil herseyini aldık. Çok şükür. Haftada bi gün izinliyim yarın da arkadaslarımın gece hafta baby showerde getrdikleri cicişlerini ütülivem. rtık sonrada dinlencem. Hiç
Dinlenemedim resmen yaaa:)

Valla benim adet agrisi gibi agri var bacaklarimda. Oyle kasigimda belimde filan agri olmadigindan cok takmadim ama kayinvalidem ve arkadasim gobegimin dustugunu soyledi. Ishalde var erken gelecek galiba benim kiz :/

Günaydın arkadaşlar hemen hemen hazırlıklar bitti ama bebeğim odası bayram sonuna geleçek inşallah yetişir.ishal bende de var o erken doğum belirtisinibelirtisini

Günaydın kızlarrr bebeğimin odası kıyafetler ve bavulumuz hazır sonunda
sadece şeker hamurundan kurabiyemiz ve bebek şekerimiz kaldı onlara da bir el atıp başlarsam herşey hazır inşAllah .. Geçen hafta hastaneye yatırıldık celestone diye bi iğne yapıldı bebişim geride kalmış akciğer gelişimi içinmiş inşAllah iyidir bebeğim kontrole az kaldı sonuçları yazarım

V
Günaydın arkadaşlar hemen hemen hazırlıklar bitti ama bebeğim odası bayram sonuna geleçek inşallah yetişir.ishal bende de var o erken doğum belirtisinibelirtisini

Valla canim nstye girdim guzel cikti. Hersey yolunda gozukuyor. Artik yerlesiyor dedi. Zaten doktorlar bi tuhaf hic bisey soylemiyor hemen kendi bakio olcumleri soyleyip geciyor

Kızlar bavulunuza ne koydunuz. Ben de hazırlıyorum da. Arkadasım lohusa slipleri var onları önerdi. Ebebekten aldım. Normal kulotta koydum. Sutyen bedenini bulaöıyorum nasıl bulcamm. Neler koycam??

Meraba güzel anneler
Biz nst ye girdik (bebek cok hareket etmio du ) 2 kere küçük kasilmalarim çıktıdoktor fazla beklemez dedi ((benimle ayni durumda olan varmi?

Bende de ufak 2 3 tane cikti ama malum devlet oyle ayrintili yorum yapmiyor. Umursamadi gayet ii dedi gecti. Ama hissediyorum kizim cok beklemeyecek :)

Daha cok erken geliyo bana ( insallah beklerler açılma yok dedi ama sancilar ayakta durdukca yogunlasio ..37
Haftayi bi bulsalar:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…