- Konu Sahibi _oceanshine_
-
Cnm ben estrofem kullaniyorum sirtimda oyle cok siivlce ciktiki sende de boyle oldumu merak ettim dr yine de devam et ilaca dedi ilk gun agridan yatamadim sicilve cikacakmis onun agrisiymis meger simdi daha iyi yavas yavas kuculduler
Ah amin cnm insallah hepimiz kavusalim bebeklerimize en kisa zamandaAnladım canım inşallah geride kalmıştır sıkıntılı günler.Senin pozitif biri olduğunu düşünüyorum ve yürekten inanıyorum bebeğin seninle
Aminnn canım..Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahkan testı daha kesın sonuc verıyor arkadasım. ınsallah pozıtıf sonuc alırsın.hakkında hayırlısı.
Ne güzel rüya görüşün canım allah hayırlara vesile etsin inşallah. Bni de 14.günü çağırdı niye öyle farklı acaba bnde estrofeme basladm ins tutunur bebeklerimizBende adet oldum bugün 2. Günü estrofeme başladım. Adetimin 11. Günü gibi Dr a gidecem sonra transfer inşallah olur bekleyen herkese nasip etsin Allahım... Bu sabah rüyama girdi gene kız bebeğim vardı. Öpüyorum kokluyorum emziriyorum nasıl mutluyum nasıl mutlu bir bebek anlatamam Allahım hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah
Üzülme canım hakkında böylesi hayırliymis olupta daha kötüde olabilir bunları düşün bn hep böyle rahatlatıyom içimiIlkti bu.Bir başarısız aşılama birde başarısız tüp bebek deneyimim oldu bugün itibariyle
Sağol canım amin inşallah. Neden farklı bende bilemedim canım belki kontrol günleri çok önemli değildir transfer tarihimiz aynı gün olabilir eğer seninde 2. Gününse. Beraber beklicez inşallahNe güzel rüya görüşün canım allah hayırlara vesile etsin inşallah. Bni de 14.günü çağırdı niye öyle farklı acaba bnde estrofeme basladm ins tutunur bebeklerimiz
İnş güzel haberler veririz birbirimize bn 14 üne gitcem ins rahim kalinligi yeterli olursa büyük ihtimal 5.gün embriyosu diye 19 una transfer yapar yinede belli olmaxSağol canım amin inşallah. Neden farklı bende bilemedim canım belki kontrol günleri çok önemli değildir transfer tarihimiz aynı gün olabilir eğer seninde 2. Gününse. Beraber beklicez inşallah
Mrb canim estrofwme yo neden kullaniyorsun ben de dondurulmusla devam edicem ilac kullanacak miyim dedim hayir hic ilac yok dedi oncesi ve sonrasinda beni biraz bilgilendirebilir misin alicaginiz yol icin.. simdidwb sagol..Slm kizlar bnde donmuslarla deneyecem bu ay estrofeme basladm 14 ünde transfer tarihi belli olcak buyuk ihtimal soorun cikmazsa 19 u olur.rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin ins
bu cumartesı transferım ılkı karnımda öldü ınşallah bu sefer olurMerhaba herkese.çok az kişi var sanırım eylülde.bayrama denk geldi diye herhalde.
Benimde eylül ün son günü transferim yapıldı.sonucumu bekliyorum büyük bi heyecanla.
Bebek mağazalarını gezdim bugün.minik minik ne güzel şeyler vardı.
Kız Bebek için alışveriş yapmak ne keyifli olur.:)
Burda olan , bu mesajları okuyan, hayal eden , isteyen herkes hayırlısıyla kavuşur bebeğine inşallah
Canim adetim 2.günü gittim hemen estrofeme başlattı genelde bütün Dr veriyo rahim kalinlaşmasi ni sağlamak için 14. Günü kontrole çağırdı rahim kalinligina bakıp ona göre transfer yapıp yapmayacağım karar vermek rahim kalınlığı iyiyse transferden 5 gün önce hibor gobekten vurulan iğne kan sulandirici bu. Ve crinone vajinal jel bebeğin tutulması için ve progestan kalçadan vurulacak iğne buda bebeğin tutunmasi için gerekliymis ve estrofeme sürekli devam ediyoruz.rahimin kalın olmasi önemliymis.bunlara transferden 5gun önce başlıyoruz sonuç alana kadar.bnm ki 5gun embriyosu oldu için 5gun önce . 3.gun embriyosu olursa 3.gun önce :))) karışık olmadı insallahCani
Mrb canim estrofwme yo neden kullaniyorsun ben de dondurulmusla devam edicem ilac kullanacak miyim dedim hayir hic ilac yok dedi oncesi ve sonrasinda beni biraz bilgilendirebilir misin alicaginiz yol icin.. simdidwb sagol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?