ıspanak çok severimbulgur ekliyorum içine pişerken. üzerine sarımsaklı yoğurt
şimdiden afiyet olsunn
iyi yaptın canım meyve çok aşırı olmadığı sürece zararı yok kilo anlamında. günde 4 porsiyona kadar yiyin diyor doktorlar. yani 2 elma 2 portakal gibi. veya 1 küçük muz 2 mandalina 1 elma gibi. herkes kendi zevkine göre ayarlama yapmalı.Evet canım ben nomrlade her abah ceviz yiyordum ama bu sabah kırmayı unutmuşum ana bygün meyveye baya ağırlık verdim ne yazıkkii grib olduğumdn
ben de eskiden pirinç koyardım ama bulgurda folik asit oldugunu öğrendikten sonra bulgur koymaya başladımbende biraz pirinç katıyorum bol yoğurtla nam nam nam.
aynen ben de yarın yapayımyarında bı ıspanak ben patlatayım canım cektı
veya 1 kase yoğurt içine 1 portakal dilimleyebilirsin. veya az şekerle muhallebi yapıp içine fındık ceviz kırığı ekleyebilirsincanım benim sağol çok moral verdininşallah bebeğim iyidir kilo almıştırda moralim daha da yerine gelir. sütü akşam içiyorum doktorum en fazla iki bardak dedi fazlası kansızlık yapıyormus. ama düşündümde yanına badem fındık ekleyebilirim aslında
sen de benim gibi yumurtacısın canımcıflı yumurta kırdım
zeytın
peynır
4 kasık kecıboynuzu pekmezı yedım
araogundede 2 kayısı kurusu bır mandalına yedım
karnım cok tok oglen yemıcem ara ogunle telafı edıcem bacılar
21 haftalık hamıleyım 2 kılo aldım sadece bebegımın kılosu 30 gram onde masallah
yogurttan ıyıce sogudum canım nadiren yiyebiliyorum. ette yiyemıyorum. anca köfte. oda haftada en fazla 3 kere. ama yaptıgım yemeklerin çoğuna kıyma koyuyorum. birde bakliyat tüketiyorum haftada 2-3 kere. bu arada yemeklerimi çok az tuzlu yapıyorum. tuz yerine baharatlarla tat vermeyi çalışıyorum.veya 1 kase yoğurt içine 1 portakal dilimleyebilirsin. veya az şekerle muhallebi yapıp içine fındık ceviz kırığı ekleyebilirsin
ah canım bende yumurtaya bayılırım. her gün 2 tane yiyordum. ama doktorum yeme dedi kolestrolü arttırıyormus. hamilelikte kolestrolümüz zaten yükseliyormuş. yersende birinin beyazını ye dedi. şimdi bir tane yiyorum.sen de benim gibi yumurtacısın canımgenelde hergün 2 haşlanmış yumurta yerim. bugün simit yediğim için 1 tane yedim.
günde 1 litreden az olsa da bulantım çok kötü olduğunda ben de kola içiyorum canım.çünkü kusmalarım başladığında ya kola kesiyo ya iğne veya serum, ee sağlık ocağında her zaman gidemiyorum serum için maalesefolsun canım benim dengelersin. herşeyden kendimizi mahrum etmeyelim. bu sefer stres oluruz. benim karşı komşum bugün yarın doğurcak günde 1 litre kola içiyorum diyo
Masallah cnm saglikli besleniyosun keake bnde boyle yiyebilsem. Kahvaltim 3 cesitte oteye gecemiyorr. Ama yumurtami ihmal etmem en onemlisiBu da kahvaltı menüm:
2 haşlanmış yumurta
3 cheery domates 1 ufak salatalık
biraz peynir
10 kırma yeşil zeytin
fotodaki dilim kadar tambuğday ekmeği
1 çay bardağı açık çay
Kahvaltıda tatlıyı seviyosun sanırım canım aman şekerine dikkat et kuzucumharika bi topik olmuş annişler. kendimizdeki eksikleri de görmüş oluruz
bnm maalesef yumurta eksiğim var onunda sebebi kayınvalidem köy yumurtası buluyo bana her hafta. ama yiyemiyorum cok kotu kokuyo haftada bir-iki tane yiyorum.
gelelim aksam ve sabah menüme;
aksam;
zeytinyağlı türlü(karnabahar,havuç,patates)
yanına yoğurt ve turşu
sabah;
iki kaşık harnup pekmezi
5 tane kuru kayısı
bir dilim tam buğday ekmeği
peynir
bal
sarelle
2 yudum çay
ara öğünüm elma olucak işe gelirken getirdim
aslında yumurtayı yayla çorbasında kullanabilirsin kuzum. hem besleyici bir öğün olur hem de yumurta kullanmıs olursunharika bi topik olmuş annişler. kendimizdeki eksikleri de görmüş oluruz
bnm maalesef yumurta eksiğim var onunda sebebi kayınvalidem köy yumurtası buluyo bana her hafta. ama yiyemiyorum cok kotu kokuyo haftada bir-iki tane yiyorum.
gelelim aksam ve sabah menüme;
aksam;
zeytinyağlı türlü(karnabahar,havuç,patates)
yanına yoğurt ve turşu
sabah;
iki kaşık harnup pekmezi
5 tane kuru kayısı
bir dilim tam buğday ekmeği
peynir
bal
sarelle
2 yudum çay
ara öğünüm elma olucak işe gelirken getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?