2015 Haziran Anneleri Listesi

benide ekle cnm herwood 10.06.2015 yaş 28 2. bebiş

Olmus cnm ordan ogrenip buraya yazariz yasim 27 ilk bebis kismetse :)

Benide eklermisin cnm mecik- 12-06-2015 3. Bengim InsaAllah

kızlar hissettiğiniz cinsiyetide yazın böylelikle 2015 kız senesimi erkekmi öğrenmiş oluruz doğumdan sonra inşallah herkes yazar :)))))

benı de eklermısın canım jasmınka83 dogum tarh 16.06.2015 yas 31 ılk bebek kısmetse

İlk gebeliğim değil ama ilk bebeğim olacak inş 18.06.2015 yas 26 isteğim kız ama erkek hissediyorum

Gun icinde surekli listeyi guncellemek yerine her aksam ya da her sabah guncelleyelim gun icinde herkes yazsin bilgilerini aksamlari toplariz :)

İlk gebeliğim değil ama ilk bebeğim olacak inş 18.06.2015 yas 26 isteğim kız ama erkek hissediyorum
Allah gönlümüze göre nasip etsin canım yumurtlama gününde olduysa erkektir Allah bilir tabi ama kanıtlanmış bişey buda benimde 1 oğlum var rabbimden bir kızım olmasını diliyorum kız hissediyorum hayırlısı tabi oğlumda çok tuzlu şeyler yedim hiç bulantım öğürmem vs olmadı çok rahat bir hamilelik geçirdim ama bunda tam tersi sabahları çok fenayım bulantım birde meyve ve tatlılara düşkünüm bu sıra kısmet bakalım 3 ay sonra öğrenecez hayırlsıyla :))

Sağlıklı olsun ne olursa olsun modundayim canm benim ilkinde kalp atışı olmadı o yüzden simdi kalbi atsn minigimin sağlıkla buyusun sağlıkla kucagima alim başka birşey istemiyorum su an ikisi de yok ne kız ne erkek senin bi oğlun varmış allah bagislasin simdi kız istemen normal ama bende su an ikisi de yok ne gelse kabulum yeterki sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…