2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar merhaba
uzun süre bakamadım foruma
izin için 32. haftamı beklememeye karar verdim 30 da ayrılcam doktor raporuyla.zaten bebeği biraz aşağıda taşıdığım için ağrılarım artmaya başladı özellikle çatı kemiklerim akşamları ve geceleri hareket ederken çok ağrıyor.
doktor son 10 hafta için daha fazla protein almamı önerdi.toplamda 6.5 kilo aldım.sırt ağrılarım oluyor akşamları.sizde durumlar nasıl?benzer şikayetleriniz var mı?

:)) bende muz aldım yiycem diye. yemeye başladım bugün. ben zaten kabızım hep şimdi iyice beter olucam :) bizim genetik canım ya bence. bak benim ne zamandır böyle. tamam muz yemiyordum ama gerçekten ben hep faydalı şeyleri yiyorum. ama gene aynı gene aynı sonuç değişmiyor.
Bi arkadaş 24 ten sonra çok alıyolar demiş ya bende sabırsızlıkla bidahaki kontrolümü bekliyorum 28 inde gidicem, 28. Haftada olcam inş yükselmiş olur, 1 kiloyu geçerse Bayram edicem.. Canım ne bilim biz karı koca iriyiz ama bebemiz deil, genetik de deil herhal :)))

benim ayrintilida cikti bu durum Atil beye gitmistim,o da doplerde direnc gorunce takipte tutulsun diye not yazdi doktoruma.Ama doktorum bi prof ve hic orali olmadi adam cok rahat git 1 ay sonra gel dedi basindan etti.Ben de dojtormu degistim gecen hafta ,o da iki haftadan bir takipte tutmam gerek dedi.Ama 24 cu haftadan sonra bebekler daha iyi kilo alirmis,bakalim insallah.Sana ayrintili yapan doktor bi sey yok demisse belki genetik kilo alamamasi sorun yok
Insallah genetik bir seydir Canim ben Yine de baska bir doktordan randevu aldim cmt gunune doktorlar cok rahat davraniyor gercekten baska doktora iyi ki gitmissin ben de sorarim artik Cmt 2 haftada cok az kilo almis 50gr falan acaba yanlis mi olctu yoksa dedigin gibi bir sey mi var bakalim cmt gunu

Kabizsan ve şekerin varsa muzu tercih etme.kabizligin üzerine ananas tan başka bisi bilmem.

Kendime de alıyorum ama alıyorlar şükür. Ben eşime biraz küçük yumurtalardan aldiriyorum.her sabah 1,5 yiyorum.bazen hepsini.sabah aksam kocaman bi bardakl sut iciyorum.bi çorba kasesi yoğurt.ceviz,fındık,badem,k.uzum. ve bir tabak meyvem var yatmadan.bunlar ara öğünler:) sabah öğle aksam yemekleri de yiyorum.

Üzme kendini.proteine yuklen biraz.fark oluyor mutlaka.

Bunları hangi ara yiyordum dersen,yatiyorum ya yerken geçiyor vakit

canım bak ben sana yedikleirmi sayıyım. hamileliğin başından beri günde 5 porsiyon meyve, 1 bazen 2 yumurta, 3 ceviz, 5er tane çiğ badem fındık, iki bardak süt. bunlar hiç değişmedi. bir dönem et haftada 2 kere yiyebildim sadece şimdi ise 2 güne bir yiyorum, son bir aydır tahin-pekmez yiyorum, kahvaltılarda marul tere roka bol miktarda, peyniri de bol tüketiyorum. yoğurt çok nadir yiyorum sadece haftada bir kere falan maalesef. makarna pilav hiç yemiyorum günde en fazla iki dilim ekmek. bazen düşünüyorum acaba ben ekmek ya da makarna tüketmediğim için mi bebek kilo almıyor diye sonra saçma geliyor bu düşüncede. yani canım ben ne yaptıysam almıyor . o yüzden genetik herhalde dedim artık. babası zayıf bende kilolu değilim herhalde ondan diyorum. ben kilo aldırma umudumu tamamen kaybettim :( şimdi muz deniyim dedim son olarak. eğer kabızlık artarsa onu da bırakıcam mecbur.

Bi arkadaş 24 ten sonra çok alıyolar demiş ya bende sabırsızlıkla bidahaki kontrolümü bekliyorum 28 inde gidicem, 28. Haftada olcam inş yükselmiş olur, 1 kiloyu geçerse Bayram edicem.. Canım ne bilim biz karı koca iriyiz ama bebemiz deil, genetik de deil herhal :)))
benimki almadı inşallah senin ki alır canım.illaki çok kilolu bir bebeğim olsun demiyorum ama dogum erken olursa diye korkuyorum bende. erken doğum olmazsada zayıf bebeklerle kolay doğum yaparız bir çırpıda çıkariveririz inşallah :)

canım bak ben sana yedikleirmi sayıyım. hamileliğin başından beri günde 5 porsiyon meyve, 1 bazen 2 yumurta, 3 ceviz, 5er tane çiğ badem fındık, iki bardak süt. bunlar hiç değişmedi. bir dönem et haftada 2 kere yiyebildim sadece şimdi ise 2 güne bir yiyorum, son bir aydır tahin-pekmez yiyorum, kahvaltılarda marul tere roka bol miktarda, peyniri de bol tüketiyorum. yoğurt çok nadir yiyorum sadece haftada bir kere falan maalesef. makarna pilav hiç yemiyorum günde en fazla iki dilim ekmek. bazen düşünüyorum acaba ben ekmek ya da makarna tüketmediğim için mi bebek kilo almıyor diye sonra saçma geliyor bu düşüncede. yani canım ben ne yaptıysam almıyor . o yüzden genetik herhalde dedim artık. babası zayıf bende kilolu değilim herhalde ondan diyorum. ben kilo aldırma umudumu tamamen kaybettim :KK43: şimdi muz deniyim dedim son olarak. eğer kabızlık artarsa onu da bırakıcam mecbur.
Seninde masallahin varmış.şekerim old.için makarna pilav hamurisi tatlı bende de yok.k.yemişi tane olarak değil cerezlige dildir gitsin:)bende tahin pekmez de yok,yesem mini:)

Köfte delisi ben gına geliyor insana.ne et görmek istiyorum, ne ot aslında.ağzım yoruldu.

Vallahi herşeyi yiyomussun genetik olarak anne- baba olarak.Dr size bakiyordur.bi atak yapar minik..daha şimdiden annelik duygularımız agir basıyor.

Ben 48 kiloyla hamile kaldim.merak ettim sen kaç kiloydun?

canım bak ben sana yedikleirmi sayıyım. hamileliğin başından beri günde 5 porsiyon meyve, 1 bazen 2 yumurta, 3 ceviz, 5er tane çiğ badem fındık, iki bardak süt. bunlar hiç değişmedi. bir dönem et haftada 2 kere yiyebildim sadece şimdi ise 2 güne bir yiyorum, son bir aydır tahin-pekmez yiyorum, kahvaltılarda marul tere roka bol miktarda, peyniri de bol tüketiyorum. yoğurt çok nadir yiyorum sadece haftada bir kere falan maalesef. makarna pilav hiç yemiyorum günde en fazla iki dilim ekmek. bazen düşünüyorum acaba ben ekmek ya da makarna tüketmediğim için mi bebek kilo almıyor diye sonra saçma geliyor bu düşüncede. yani canım ben ne yaptıysam almıyor . o yüzden genetik herhalde dedim artık. babası zayıf bende kilolu değilim herhalde ondan diyorum. ben kilo aldırma umudumu tamamen kaybettim :KK43: şimdi muz deniyim dedim son olarak. eğer kabızlık artarsa onu da bırakıcam mecbur.

benimki almadı inşallah senin ki alır canım.illaki çok kilolu bir bebeğim olsun demiyorum ama dogum erken olursa diye korkuyorum bende. erken doğum olmazsada zayıf bebeklerle kolay doğum yaparız bir çırpıda çıkariveririz inşallah :)

Maşallah canım ne kadar güzel besleniyomuşsun, kilolu olmasa da çok sağlıklı olacağına eminim :) doğru diyosun çok kilolu olursa da normal doğumda zorlanırız, pozitif tarafından bakalım ;)

Cnm yogurt yiyemiyorum demissinya ayran yap bi kase yogursu su yerine ic. Yemeai zor da icmesi kolay oluyor. Basinda olsun azar azar icersin

Insallah genetik bir seydir Canim ben Yine de baska bir doktordan randevu aldim cmt gunune doktorlar cok rahat davraniyor gercekten baska doktora iyi ki gitmissin ben de sorarim artik Cmt 2 haftada cok az kilo almis 50gr falan acaba yanlis mi olctu yoksa dedigin gibi bir sey mi var bakalim cmt gunu
insallah bi sey yoktur canim sen yene de her ihtimal dopler iste iki damar var ona baksin ,direnc varmi yoksa yok.Malesef bazi doktorlaar boyle yalnz para gibi bakiyorlar hastalarina hic bi seyi umursamiyorlar.

Seninde masallahin varmış.şekerim old.için makarna pilav hamurisi tatlı bende de yok.k.yemişi tane olarak değil cerezlige dildir gitsin:)bende tahin pekmez de yok,yesem mini:)

Köfte delisi ben gına geliyor insana.ne et görmek istiyorum, ne ot aslında.ağzım yoruldu.

Vallahi herşeyi yiyomussun genetik olarak anne- baba olarak.Dr size bakiyordur.bi atak yapar minik..daha şimdiden annelik duygularımız agir basıyor.

Ben 48 kiloyla hamile kaldim.merak ettim sen kaç kiloydun?

61.300 le başladım canım. boyum uzun benim. 3 kilo aldım ben. bende fazla kilo almadım yani :) bende köfteden tiksinip ete geçiyorum etten tiksinip köfteye geçiyorum. hepsini değişik çeşit yapıp yemeye çalışıyorum yoksa insana gına gelmemesi imkansız. birde çerezi arttırıyım bakalım aslında aklımdaydı.

baya iyi besoeniyisun daha ne olsun senin bebisin kilosu cok az degil ama,dert etme makarna falan yemedin diye bence ,artik daha fazla kilo almaya baslayacaklar bu haftalardan ,diger olcumleri dogru geliyorsa demek ki genetik kilosu

Kizlar bebegimin hareketlerinden uykuya dalamiyorum bu kadar cok kıpırdaması normal mi?
Bazen vuruyor artik güçlü cnm yanar gibi oluyr yani bi refleks veriyrm.cogu zamnda bi saga sola takla atarak geçiyor gibio_O

Huzurlu gecelerrrr :KK68:

1 günü daha bitirdik, 1 gün daha yaklaştık miniklerimize...
Çok duygulandım nedense suan...:KK61:

Çok şey paylaşıyoruz burda,
Sağlıkla vaktinde kucağımıza aldığımız zamanlarıda görelim, o heyecanı da yaşayalım beraber inşallah...
iyi geceler canım....amin amin inşallah.

72 ile hamis kalınca çok almaya da hakkım yoktu canım zaten :) bir de şekerden çok uzak duruyorum.
Aynen katılıyorum tatlı çok kilo yapıyo benim şekerim çıktı doktor diyet verdi tatlı yemiyorum çayımı şekersiz içiyprum beş kilo almıştım ikisini verdim şuanda hiç almıyorum iyimi kötümü bilemedim

Kizlar bebegimin hareketlerinden uykuya dalamiyorum bu kadar cok kıpırdaması normal mi?
Bazen vuruyor artik güçlü cnm yanar gibi oluyr yani bi refleks veriyrm.cogu zamnda bi saga sola takla atarak geçiyor gibio_O
normaldir canım ya. artık büyüdüler...benim kız öyle güçlü tekmeler atmıyo pek gerçi ama ben de size özeniyorum böyle duydukça... merak etme canım içini ferah tut

evet canım o haftalarda çok fark ediyo. Ben de 1 ay öncesi gitmiştim.1 kiloyu görebilcek miyim diyodum şükür bugün gittik geçmişiz artık :) Merak etme canım alır kilo. sağlıklı olsunlar da bi sorun olmasın önemli olan o. az geri az ileri bi şekilde toparlarlar inşallah.

Back
X