36 lara gelmiş oluyosun canım en azından, bazı doktorlar 30-31 de yapıp senin çatın çok dar deyip keyfi sezeryan yapıyomuş
hadi gözün Aydın canım, bende 1 gündür ev hanımıyım boş kalabilmek, hatta sıkılabilmek çok güzelmiş
Ayy canım Allah yardımcın olsun geçmedimi bu aya kadar

canım bende bi Prof dinlemiştim pastörize demek ölü demektir, hiçbir faydası yok demişti.. Bi ara annemlere memlekete gittim, annem her gün koca bi bardak köy sütü, ve ayran içirdi bana, bide çift sarılı yumurtayedirdi, 20 gün kaldım dönüşte doktorda gittik ve bebeğim 10 gün öne geçmişti şok olduk, tabi burda tekrar eski haline döndü :/ eğer imkan varsa kesinlikle evde yapılması gerek diye düşğnenlerdenim
Hayırlı olsun canım.. Ben dalanın toz sabunu aldım ve çok beğendim, parfümsü deil ama dolabı açtığımda resmen temizlik kokuyo, mis gibi

inş canım.. Ben aylardır izne çıkacağım günlerin hayalini kurdum uyumak için, dün çıktım izne, gece 3 te yatıp sabah 8 de kalktım :)) okula giderken bile daha çok uyuyodum.. Ama olsun yaa, istediğinde tekrar uyuyabileceğini bilmek bile rahatlatıyo insanı