- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #42.341
Ewet canim ondandir. Bence artik haftada 1 gel diyebilir az kaldi yawrularimiza kawusmaya![]()
çok şükür az kaldı cnm bu zamana kadar sorunsuzca geldik sorunsuzca atlatalım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet canim ondandir. Bence artik haftada 1 gel diyebilir az kaldi yawrularimiza kawusmaya![]()
Ayy benimde muza alerjim war. Muz yiyemiyorum kasarda aklima gelirse sabah bi dilim yiyorum ve kilon cok dedi doktor. Ben aliyorum minnakim alamiyomus. Ekmevi falan kestim ete agirlik werdim bakalim nolcak. Buarada omega3 kullaniyomusunuz
daha bende sancı falan yok hatta hamile olduğumu bile unutuyorum 2 hafta var kontrole
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arkadasim-testine-bakabilir-misiniz.823512/
Arkadaşım testini.yolladı bende tam anlamadım konu açtım sizlerde bakar mısınız?
ben nedense haziranı hiç saymıyorum mayıs bitsin doğuracam ben:):):):):)şöyle 2500 kiloyu geçsin 36 37 38 o civar doğuralım değil mi
Bende de yoktu hiç bu hafta içinde oldu böylesende de yakında başlar canım artık kocaman oldular daa canımızı acıtmaya başladılar
![]()
Ewett heyecan basiyo walla, gece dusunuyorum nasil olcak suyum geldiginde ewde tek mi olcam bi suru sorular kafamdaBugun agrim oldu adet sancisi gibi bi saat surdu gecti Allah a sukur simdi iyi hissediyorum. Son bir ayimiizz insallah zamanini doldurur minnaklarimiz sag saglim aliriz kucagimiza. Benimde muayenem sali gunu bakalim kilo almis mi
![]()
Canimm esmam benim bebis erkenden geldi 15.05.2015 dogumlu oldu kuzum.darisi sana insaAllahÇok teşekkür ederim canım , Allah razı olsun :)
evet onun için çok iyi oldu :)
İşte benimde tam olarak düşüncem bu valla tatlımgelsinler minnaklarımız 36'dan sonra
![]()
Ayy hiç sorma canım bazen uykularım kaçıyor benim düşünmektenperşembe günüde benim kontrol var günlerimiz aynı sayılır canım bakalım minnaklarımız ne kadar kilo almış ve dönmüş mü çok merak ediyorumm
haberleşelimm
Canimm esmam benim bebis erkenden geldi 15.05.2015 dogumlu oldu kuzum.darisi sana insaAllah
Ben hiç balık yemiyorum da kaşar çok yiyorum kaşar ve muz bebişe yarıyor. Ve şöyle bir durumum da var 2 aydır kilo almadım sadece bebişim alıyor.
Ayda bir mi gidiyosuniki haftada cok geliyo bana bu sefer gittigimde haftada bir gelimmi dicem doktor yogun telefonunada bakmiyo sinir oluyorum bu duruma hem birsuru oara aliyo hemde telefinda bi soru bile soramadim simdiye kadar. Aklimi karistiriyo son zamanlarda
![]()
Gunde bi bardak sut iciyorum.insallah ise yarar aktivya yemeye calisiyorum onun faydasi olur mu acep doktora sormayi unutuyorumetten olabilir bak biraz ara ver süte yoğurda ağırlık ver onlar kilo aldırıyomuş bebeğe omega da hiç kullanmadım daha bu aya kadar
günlerimiz de aynı sayılır seninledemekki normal, peki az mı hareketleri? Bende baya azaldı.. Bide canım otu koyduğum su soğumasın ki daha çok açılsın die termos düşünçüştüm, yanlış mı düşündüm kii
benimkide çok yoğun, bide bi ay sonra gel dedi bana, hocam herkes 15 günde bi gidiyo dedim, gerek yok herşey normal dedi, ama beni daha nst ye bile sokmadı
ben omega 3 alıyorum ama haftada 1-2 kez, fazlasına gerek yok dedi doktorum, günde 2 ceviz yesen yeter dedi
Benim en son sag gogusumun altindaydi kafasi normal mi dedim ewet dedi doktor, bakalim bu sefer neremde prensimAyy hiç sorma canım bazen uykularım kaçıyor benim düşünmektenperşembe günüde benim kontrol var günlerimiz aynı sayılır canım bakalım minnaklarımız ne kadar kilo almış ve dönmüş mü çok merak ediyorumm
haberleşelimm
Maşallh canim kac kg dogdu bebegin? 36 haftada heraldeCanimm esmam benim bebis erkenden geldi 15.05.2015 dogumlu oldu kuzum.darisi sana insaAllah
Bende hala siparis wermedim ottan, hep erteliom bakalim nezaman soylicemTermosa koyarsan açılamaz ki canım , doğuma gitmeden hemen sürahiye sıcak su koy sen hazırlıklarını bitirene kadar açılır sonrada suyunu al yanına termosa koy iç![]()