- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #47.981
İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
4kg , 52 cm :) normal doğum oldu :) darısı başınıza :)
Canım maşaAllah prensese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gozunaydin cnm masallah yaren hanima...[/QUOTE]
Az kalmis elhamdülillah senin kuzu da geliyor Allahın izniyle:)baldamlam yapmadim daha canim, sancilarimin siklasmasini bekliyoruz, 7-8 dkda bir 40 saniye falan suan
Hey maşallah kızımıza,gelemediyse bir sebebi var işte.Sağlıkla büyüt canım,Allah bağışlasın.Kendine gel ayrıntıları yaz bize suni sancı aldın mı ne oldu.Kızın çok güzel mi,kime benziyor :)))İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
Gözün aydın canim benimmm:) çok mutlu oldum gelmiş sonunda yaren kızımız :)İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
hayırlı olsun canım çok bekledin ama sonuda kavuştun Yarenine maaşallah tosuncuk bi kız gelmişİyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
Çarşamba bende giricem cnm sabah dokuzbuçukta spinal olucam çok heycan yapıyorum sen ne durumdasın
Bende cars sabh sezaryen olucm. Heyecan ve korku full. Oncesnde ve snrasnda nlr yasicagz bilmemk insani tedrgn edior. Rabbim yardm etsn hepimize .
ALLAH anali babali buyutsun cnm...İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
Ohh gözün aydın canım. Atlattın şükür kavuştun kızına. Suni sancıyla oldu sanırım. Allah size sağlık, huzur versin. Bol sütün olsunİyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
Oyy kuzum yaa üzülme plesenta' da yaşlanma falan mı başlamış acaba , son zamanlarda yaşlanma olduğu zaman bebekte az kilo almaya başlıyor doktorun bişe dedi mibu arada benim kemiğim batıyor sırtıma sanki
bebek ağırlaştıkça kemiklere baskı yapıyormuş bu yüzdenmiş ağrının sebebi ve artık rahat da yatamıyorum yatakta sabaha kadar dönüyorum yatağın içinde
![]()
Bulunduğum şehirden çıkıp annemlerin yanına geldim, burada devlet hastanesinin doktoruna gidiyorum. Aslında memnundum kadıncağızdan ama bugün tam mesai biterken baktı sonucuma , ve normal dedi. Geçen pazartesi 2.800 gr demişti, bu hafta 2.700 çıktı.bakalım yarın nst ye gidicem bi daha görüşecem bakalım ne diyecek...plesanta yaşlanması olursa ultrasonda görünürdü heralde...
10dkya düştü...