- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #49.181
sütü attırıyormuş canım bende kullananların yalancısıyımCnm bu ne için kaçırdım ben orasını :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sütü attırıyormuş canım bende kullananların yalancısıyımCnm bu ne için kaçırdım ben orasını :)
Bana na tahlilden bahsetmedi yapılmicak mı acaba yada yatış yapıldığinda kan alırlar belki
Allah razı olsun ben doğurdum çok şükür normal epidural doğumla
Sancin çok mu kötüydü nasil bir şey doğum sancisi açilma olmadi mi geçmiş olsunBen doğurdum sonunda 40+4 te hastanemden çok memnun kaldım normal doğumyaptım ama normal çok zormuş en son dayanamayıp epidural istedim, epidural normal doğum yaptım yani, bu arada normal isteyenler sakın koşuyolu medipole gitmesin ben ilk başta suyum gelince oraya gittim ama inanılmaz kötüydü doğumhanesi ordan çıkıp kendi doktoruma gittim çok iyiydi
o zaman riske atma dediğin gibi canım sonuçta herkes normal istiyor ama nasip işte olacağı varsa oluyor doktorum her muayenemde sen normal doğurursun diyordu zaten normal doğum taraftarı diye seçmiştim ama olamayınca olmuyor malesefpeki sana geceden aç kalacaksın filan dedi mi keşke daha erkene alsalardı seni çünkü ameliyattan sonra da bi süre bişey yiyip içmiyormuşuz sanırım
Kizlar normalden acil sezaryene geçenler ne olcak?onlar tahlil falan yaptirmiyorlarEvet canım yatış yapıldığında olur , bana da doktorum sabah yatış yapıldığında tahliller yapılır hemen dedi
Evet canım yatış yapıldığında olur , bana da doktorum sabah yatış yapıldığında tahliller yapılır hemen dedi
ayy ben korkarım iğnedenn:)
Kizlar normalden acil sezaryene geçenler ne olcak?onlar tahlil falan yaptirmiyorlar
Deliiiiikarnımızı kesip çocuğu çıkaracaklar ondan kork sennn
![]()
İnan hiç bir fikrim yok , bilen bi arkadaşımız yanıtlaer heralde canımbende merak ettimm şimdi
nehir nilll cnm naptın eksiklerini hallettin mi süt arttırıcı çaya başladınmı
o hiç aklımdan çıkmıyo ki zaten ama çok büyük bi kesik değil ya 8 10 cm bişe bende yeri hazır bile ameliyat olmuştum ya tam sezeryan kadar kesildi basit yani eliyle koymuş gibi bulur
aklıma gelmişken sorim doğumdan sonra korse falan takacakmısın ben istiyorum ama acıtır herhalde kimi doktor heme tak diyo kimi önermiyo nasıl olacak eczanede sezeryan sonrası korsesi varmış ondan mı alsak acaba çok dert yaptım nefret edrim göbekten eminim sende de yoktu önceden benim dümdüzdü öyle olsun istiyorumm![]()
Şükürler olsun canım eksikleri hallettik , kızımın yatağını da kurduk bugünvücut temizliğimi de dün yaptım bitti
çaya başlamadım doğumdan sonra içilmesi lazımmış canım , doğumdan önce bi faydası yokmuş
![]()
Bende apandist ameliyatı olmuştum , bi o kadar kesikte bende var![]()
Benimde hiç göbeğim yoktu canım , dümdüzdü dediğin gibihemen takmıcam sezeryanın acısı ortalama bi 10 güne geçer , o zaman takıcam doğum sonrası korseyi , acır sonuçta nasıl kullanıcaz ki ben öle yapmayı düşünüyorum
![]()
Şükürler olsun canım eksikleri hallettik , kızımın yatağını da kurduk bugünvücut temizliğimi de dün yaptım bitti
çaya başlamadım doğumdan sonra içilmesi lazımmış canım , doğumdan önce bi faydası yokmuş
![]()