• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Psikoli falan bırakmıyoo o insandaa yaa artık bi zaman sonra sende dedektif gibi oluyosunnn merak ediyosunnn çok fenaa vallahii
.. ama muhtemelen bu cuma girer oda sezon ffinalinee..
gözün aydın canmm merak ettik senii allah uzun ömürler versin bebişine allah analı babalı büyütsün.. zayıf olsun bişey olmazz toplanırr merak etme senn..

Sağol canım benim , Allah'ın izniyle toplanır inşaallah çok küçük şuan meleğim sütüm de daha bugün gelmeye başladı

Peki cnm.sutun az oldugunu doymadigini nasil anlayacagim? Emme bitince gogsumde hala sut var ama
Bebekler doydugunda kendisi birakir memeyi yada memede uyuyakalir canm.. Senin sutun fazlaysa, bebeginin midesi kucukya daha, emdikten sonra hala sut olmasi normal,, buyudukce bitirir hepsini..

Gunaydin fistiklar bizimde son 2 gun kaldi cumaya gelecek minik findigim gece hic uyumadim 4ten 7ye biraz sızmışım sonra yine uyandim gözlerim şişmiş ya gece cook sicakti hep su gibi oldum bide zaman azaldi diye panik yaptim galiba:eek:bende simdi kuaföre geldim bi vücut temizligi yaptırayım ne olur ne olmaz vakit varken geldim:oops:acayip yorgunum heryerim agriyor yaa cimcimesevilay cimcimesevilay dogum yapmistir sanirim guzel haberlerini bekliyoruz nehir nilll nehir nilll dan bi haber yok sanirim merak ettim ya
Ay canimm az kalmis sanadaa:KK49: Rain60 Rain60 da cuma gunu olacakti, gunleriniz ayni yanlis hatirlamiyosam:KK76: benimde yarinki kontrolde belli olcak:KK68:

Psikoli falan bırakmıyoo o insandaa yaa artık bi zaman sonra sende dedektif gibi oluyosunnn merak ediyosunnn çok fenaa vallahii
.. ama muhtemelen bu cuma girer oda sezon ffinalinee..
gözün aydın canmm merak ettik senii allah uzun ömürler versin bebişine allah analı babalı büyütsün.. zayıf olsun bişey olmazz toplanırr merak etme senn..
Ewett zaten duygusaliz hemen aglayasim geliyo cocuklari kaybolmus olanlara:KK42:

Bebekler doydugunda kendisi birakir memeyi yada memede uyuyakalir canm.. Senin sutun fazlaysa, bebeginin midesi kucukya daha, emdikten sonra hala sut olmasi normal,, buyudukce bitirir hepsini..
Saol cnm.icim rahatladi. Sutummu az die supheye dusuyordum. Sut var memede d e uyuyakaliyor evet. Yani hersey yolunda insallah bakalimm

Kızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayın:110: ilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah
ayyy canım benim gözünaydın çok merak ettim seni merak etme kızın hemencik büyür inşallah önemli olan sağlıklı olması ismi ne oldu minik kuzunun?sanada çook geçmiş olsun canım

Dogum belgesi veriyorlar canim, orda yaziyor dogum saati... onlar kaydediyor... ben cumartesidogum yaptim sezeryanla,, doktorum 1 hafta yikanma, riske girmeyelim, su degmemesi lazim dedi,,, aslinda ustunde su gecirmez bant var ama olsun ne olur ne olmaz dedi.. cumartesi banti cikarip dus alacagim..
tamam canım yoksa ben o heyecanda saate filan bakamam herhalde:KK48:tatlım sağol cevabın için peki bebeği yıkadınız mı yoksa göbeğinin düşmesini bekletiyorlar?

Back
X