- Konu Sahibi SirriEyvan
- #3.941
Arkadaşlar bir de bir sorum olacak , doktorum rahmin ters dönmüş bu yüzden karından göremiyorum diyerek vajinal ultrasonla bakmıştı bebeğime. peki ben her gittiğimde böyle mi olacak? yoksa artık görünür mü ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduum:)amiiin inşallah benm daha öncede düşüğm var.ondan tedirgnm.ya ultrason fotosu 7haftalıkkendi bişey belli değilkihoş geldin canım allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah. benimki 15-20 gün demişti keşke hep öyle çağırsaultrason fotoğraflarına bakıyorum bıdığın
![]()
Hoşgeldin cnn rabbim kucağına almayi nasip etsin[/QUOTE]TE="evrem_evrem11, post: 37685377, member: 535259"]kızlaaar tüm sayfaları okuyamadm.tebrik ederiim sizlerii benide aranıza alııın:)tecrübesiz bir anne adayıyım kafamda deli sorulardoktora gtmemek için zor tutuyorm kendmi merak ediyorum tekrar tekrar görmk istiyorum ama doktorm artık 1ay sonra gel dedi beni görmk istemiyr zannmca
![]()
Aaaa bak sen deyince aklima geldi benimde asil amacim kalp atasinida kayda almakti gecen 2 gittigimizdede dinletti bu sefer nie dinletmediki acep bizde hic sormadik ne de olsa hareket ediyor die sanirim aklimiza gelemedi evet insanin eli ayagina karisiyor hatta doktorun dediklerini bile unutuyorum soracaklarimida unutuyorum bana mide yanmasi ve eksimesi icin ilac yazicakti yoldayken aklima geldi bu sefer oda unuttu bizdebiz eşimle öyle bir halde oluyoruz ki ona bakmaktan ikimizin de aklına gelmiyor. ilk kalbini duyacağımız zaman ses kaydına alırız falan demiştim bi baktım eşim suratında kocaman gülümsemeyle dalmış gitmiş allahım büyük adam gibi atıyor kalbi ya diyodu derken gördük cıktıık hiç aklımıza gelmedi ona bakmaktan![]()
evt bu ay sonu o testten yapılacakmış ilaçlarm değişecekmiş falan.test için kan mı alıyorlar .çok relax ya herşey yolunda yapacak bişey yok 1ay sonra seni görmek istiyorum artık dedi en son bel ağrısıyla gitmştmh
hosgeldın 2 hafta sonra 12 cı haftan ıkılı test yaptırınca tekrar bı gorunursun doktoruna artık 9ay gormeye alıssa ıyı olur![]()
Aaaa bak sen deyince aklima geldi benimde asil amacim kalp atasinida kayda almakti gecen 2 gittigimizdede dinletti bu sefer nie dinletmediki acep bizde hic sormadik ne de olsa hareket ediyor die sanirim aklimiza gelemedi evet insanin eli ayagina karisiyor hatta doktorun dediklerini bile unutuyorum soracaklarimida unutuyorum bana mide yanmasi ve eksimesi icin ilac yazicakti yoldayken aklima geldi bu sefer oda unuttu bizde![]()
Aynen canim kesinlikleinsan büyüleniyo sanki görünce![]()
Normal canim benmde yeme duzenim biraz iyilessede koku hassasiyeti bi anlik mide bulantisi hissi veriyor bi anda kuscak gibi oluyorum sonra baska seyler getirip gecmesini sagliyorum yada hemen burnumu kapatip kokusuz bi yere geciyorumbu arada benm bulantılarm kusmalarım vardı arkadşlar..3gündr rahatm çok şükür yemek bile yapıp yiyebiliyorm artık .seviniyorum ama endişede etmiyor değilimböyle geçmesi normalmiki
mrb kızlar bulantı kusma sorunum pek yok ama mide yanması ve reflü beni öldürecek ne yiyeceğimi şaşırdım var mı böyle sorun yaşayan önerisi olan.
kan alıyorlar ama aynı gun ultrasona gırmen de gerekıyor ,benım de oyle en son 7 cı haftamda gozukdum doktoruma b de 12 hafta cagırdı.Doktorun haklı genelde kanama falan olmayınca 3 aya kadar yapacak bı seylerı yok bekleyecegız ınsallah hakkımızda hayırlsıevt bu ay sonu o testten yapılacakmış ilaçlarm değişecekmiş falan.test için kan mı alıyorlar .çok relax ya herşey yolunda yapacak bişey yok 1ay sonra seni görmek istiyorum artık dedi en son bel ağrısıyla gitmştm
ben de her zaman var..kış geçimi sonbahar ve ilkbaharda bende daha fazla oluyormrb canim..bende de bi ikigundur sendeki sorun var..midem cok kotu...yanma var sanki..nasil gececek bilmiyorum![]()
aman da aman minnakını görmek bize de nasip olsun inşallahhSelam annisler oncelikle herkese guzel bir haftasonu diliyorum... biz kontrolden geldik bebesimizi gorduk bas parmagimiz kadar olmus o kdr hareketliki masallah ultrason resmini doktorumuz zor cekti allahim artik gercek icimde bir canli var ve artik onu gordum artik bir bebek o allahim sukurler olsun bebek haliyle ellerini ayaklarini gordum ilk defa bu kadar belirgin bir sekilde cok etkilendimrabbim hepinize taddirsin cok guzel bir duygu...2 hafta sonra ikili testimizi yaptircaz insallah ondada bir sorun cikmaz... bu arada zencefilin hic bir zarari yokmus dusuk yapma gibi hatta cok faydali dedi doktorumuz mide bulantisi icin aklinizda bulunsun
![]()
Benim mide bulantilarim cok kotu. Her gun yediklerimi cikarmaya basladim. Doktorumdan ilaç istedim metpamid i gunde 3kez kullanabilirsin dedi. Kullanan var mi? Yoksa ortalikta ac geziyorum yedigim 2lokmayida cikariyorum bide ustume su bile icemiyorum.