- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #4.181
Yeni gelen anneler hoşgeldiniz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynıyım cnm bide göğüs uçlarım sanki emziriyor gibi kıpkırmızı oldu dokunulmuyor mide bulantımda aynı[/QUOTE
merhaba benım de goguslerım agrıyor dokununca dolgunluktan dolayı heralde mıde bulantım akşamları kesılmeye başladı sadece oğleye kadar çok bulanıyor ama gecen hafta çok kötüydum 7.hafta bi tık daha iyi bulantılarım. ama bazen şiddetlenmıyo değil
Sağlıkla doğsunlar ama bizde gerçekten şartlar kötü, özelde muayene 75 tl şu rutin kan testleri toxoplazma rubella falan yapılan içinse 280 tl verdik. Lekelenmelerim olduğu için şimdiye kadar 4 kere gittik, hem sgk hem özel sigortam var ama bilin bakalım burdaki özel sigortalar hamilelikteki doktor kontrollerini kapsamıyor, ayrı paket alman lazım, yani hasta yerine bile koymuyorlar. İkinci çocuğum malum yaş artık biraz ilerleyince de insan devlete gitmeye çekiniyor nolur nolmaz diye. Çalışanlar için doğum izninin uzatılacağını duydum geçenlerde ama herzaman öyle bişeyler ortaya çıkıp sonra düzgün bişey yapılmıyor, keşke şartlarımız daha insani olsa. Ben çok çekiniyorum daha yeni devlet hastanesinde hoca arkadaşımın gelinlerini perişan ettiler doğumda, doğamadı da zaten özele götürdüler, gece özeller almadı, sabahı beklediler ama bu arada kadın mahvoldu. Of inşallah bunlar sadece istisnalardır demek istiyorum, iyi olanları mutlaka vardır.bizimkiler de hala 3 çocuk desin dursun2 haftada 1 45 tl veriyorum muayeneye. devlete gitsen 3 saat sıra bekle...
![]()
Bulantım falan hiç bişey yok ama şu gaz beni mahvetti ve çare bulamadım...Merhaba güzel anneler,
Geçmeyen gaz sancısı olan ve buna çare bulan var mı? resmen akşamları karnım 6 aylık gibi oluyor aşırı gazdan.![]()
Bende de gaz olayı çok var bu yüzden akşam ları bir kupa Rezene içiyorum çok iyi geliyor Doktorum Metsil diye çiğneme tableti verdi ama Rezene daha iyi geldi banaBulantım falan hiç bişey yok ama şu gaz beni mahvetti ve çare bulamadım...
Doktorum beni 12.haftada çağırdı.sanırım 11 ve 14. hafta aralığında yapılıyormusş.Arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor.Ben en son yazılanları okuyabiliyorum.Normalde Adana da yaşıyorum ama geçici süreliğine Antep e geldim.Burda internet sıkıntısı var.Gün içinde çoğu zaman çekmiyor.Birde cepten bağlanınca sıkı takip edemiyorum yazılanları.Yeni katılan hamişler hoşgelmiş.
2 li test yaptıracak olanlar kacıncı haftada yaptırıyıorduk acaba yakın zamanda yaptıracak olan var mı acaba?
Aynı canim...benim de uyanasim yok inan ki :) bu bebis beni uyuta uyuta büyüyecek...:)Günaydın kızlararamızda sabah uykusuna doyamayan bir ben miyim?
Karnım acıkmasa hiç uyanmak istemiyorum
![]()
bende aynı dozu kullanıyorum..şimdilik bacaktan yapıyorum ama şimdiden morardı neden bilmiyorum..halbuki daha önceden deneyimim var kolaylıkla göbekten yapıyordum şimdi cesaret edemiyorum..eşimde önceki hamilelğimde yapıyordu ama unutmuş tekrara öğrenince koldan yapacak sonraları...bana eşim yapıyor iğneyi cnm, kendim yapamam yasabah işe gitmeden yapıyoruz...
çok geçmiş olsun..hastanedemi hep yattın..çok zor gerçekten..ben de ilk hamileliğimde 9 ay çektim..zaten gastrit reflü her daim mide sorunum var artık alıştım..Bu arada bulantılarım da tam olarak geçmedi ama serumdan sonra şükür hiç çıkartmadım. 1 hafta oldu taktıralı ama hala bulantım var, o zamanki kadar şiddetli olmasa da.
Canim benimde heterozogot.ama doktorum sadece kan sulandirici verdi. Hatta bugun tekrar pihtilasma testi yaptirdim sonuclar gayet guzel. Neden sana igne verdiki. Benimdr 2 tane heterezigotbende 4000 lik kullanıyorum cnm ıkı gende heterozigot benım.
ama göbek gerılmeye başlıyor yavaştan mecbur bacağa geçicez yakında. koldan daha az acır gıbı gelıyor bana ama onu da tek başımıza vuramayız.
Canim benimde heterozogot.ama doktorum sadece kan sulandirici verdi. Hatta bugun tekrar pihtilasma testi yaptirdim sonuclar gayet guzel. Neden sana igne verdiki. Benimdr 2 tane heterezigot
Merhaba sevgili annelerkan değeriniz nasıl benim 11.1 cikti. Referans aralığı en düşük 12 olmalı. Doktor çok düşük değil ama normalin altında dedi önemli olan doğuma kadar bu değeri korumak dedi ama nasıl olacak bilmiyorum hiç
![]()