- Konu Sahibi SirriEyvan
- #4.221
inşallah ama biraz toparlamaya ihtiyacım var sanki genel anestezi altında yapılmadı kürtaj maalesef sadece rahim biraz uyusturuldu ama hissettim hep kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdulillah.canım çok üzüldüm vardır bundada bir hayır diyebiliyorum sadece rabbim en kısa zamanda nasip etsin tekrar.
tabi ne demek anlatayım bulantim yoktu baştan beri bebek canliyken de yoktu zaten. Goguslerim hic inmedi aksine aciyordu hep pazar günü kahverengi leke geldi göğüslerim gergin ve acıyor olunca bir aksilik olmadığını düşünüyordum ama bu gebeligi öğrendiğim den beri içimde bir şey var sanki dusurecegim diye hissediyordum.hmm bir de o sık idrara cikmadigim icin hep şüpheli yaklastim gebeligime nihayet aklıma gelen başıma geldi. Çok şükür ki daha buyumeden gitti yoksa harekeyini hissetsem daha çok uzulurdum.sadece kızıma açıklamak biraz zor oldu kardeşim diye karnımi öpüyordu hep.atlatirim bunu da da inşallah herşey bizim için hayatta.saglikla kalın inşallah. ..Offffff çok üzüldüm. Benimde ilk hamileliğim 9+2 günlükken sonlandırılmak zorunda kalmıştı ve 3. ay tekrar hamile kaldım şimdi 7 yaşında bir prensesim var. Lütfen sende çok üzülme gör bak biz doğum yapmadan sağlıklı bir hamilelik haberi alacağız senden.
Hiç bir belirti vermemişmiydi canım, bu sürede kanaman olmadı mı, var olan bulantıların geçti mi? göğüslerindeki şişlik indi mi?
Kusura bakma çok sordum ama bende şuan bile ya karnımda kalbi dursa nasıl anlarım diye endişeleniyorum, gerçi doktor kalbi dursa bulantın kesilir, göğüslerin söner var olan bütün belirtilerin yok olur dedi ama gelde anla.