- Konu Sahibi SirriEyvan
- #8.521
Kızlar hamilelik takvimimi nasıl degistirebilirim bir hafta ileride benim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napsın doktor da korkmuştur. neyse canım herşey yolundaymış çok sükür. çok fazla pimpirikli olmamak lazım ama elde değil napalım.
Ya hakikaten cok abartmamak lazim. Biz mi çok abartiyoruz sabredenler nasil yapiyor anlayamadim gerçekten. Bide sen eşinin ayarladigi bi radyoloji uzmanina cinsiyet için gitmicekmiydin?![]()
Bende sizler gibi iğne kullanıyorum, cleaxan 0.6'lik, akşam 8de iğnemi, sabah 8de coraspinimi kullanıyorum ve göbekten yapıyorum, hiç zorlanmıyorum arada morarma oluyor o kadar
İki kayıp yaşadım öncesinde, 2.kaybımda da iğne kullanmıştım ama 0.4^lüktü, bunda doz yükselttik ve şükür sorunusz ilerliyoruz şimdiHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
![]()
Bende sizler gibi iğne kullanıyorum, cleaxan 0.6'lik, akşam 8de iğnemi, sabah 8de coraspinimi kullanıyorum ve göbekten yapıyorum, hiç zorlanmıyorum arada morarma oluyor o kadar
İki kayıp yaşadım öncesinde, 2.kaybımda da iğne kullanmıştım ama 0.4^lüktü, bunda doz yükselttik ve şükür sorunusz ilerliyoruz şimdiHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
![]()
al bende de o kadar
her hafta dr un kapısındayım :) adacağız zaten 15 te bir gel demişti ama ben herhafta birşey bulup buluşturup gidiyorum nerdeyse
ona gitmeye yüzüm olmayınca eltim kadındoğum hastanesinde çalışıyor onunla orda bir doktor bulup ona gidiyoruz :)
evet canım hamilelikle alakalı birde doktor ilaç vereceğini sanmıyorum İnterneten araştırdım sedefe benziyor hamiliekden sonra geçmiş ilaç vermemiş özele para vereceğime devleti beklerim işte kaşınma için karobonatlı su öneriyorlar onun dışında bepantol diye krem var kuruyan pul pul olan yerlere ondna sürdüm .iyi geldi
ay alemsn canım bu seferde cocuk doktorunun kapısında yatacagız zaten![]()
Bu gidisle evlere usg alcaz adamlari da usg profu yapcez diye korkuyorum...
Ikide bi benimkine 4D usg al diye mirildanip duruyorum...
Bu gidisle bigun kapi calcak eve kurmaya gelecekler
Hatta gecen konustuk toplarsin senin forumdakileri butun gun bakisir durursunuz bebislere dedi...
Tabi isine gelir dedim hergun pastalar borekler ...
Guluo adam :)))
Hadi ben ilk bebeğimi kaybettim ondan boyleyim ilk gebeliği olanlar benden de betersiz rahat olun kkızlar
![]()
Yok be yaw benimkine yemek yok de elhamdülillah der...kızlar bir defter aldım..bebişime yazılar yazıyorum..ultrason fotolarını falan yapıştırdım..eşimde doğsun öyle yapsaydın dedi..
pastalar börekler dedinde..eşime mesaj attım ekmek al gelirken diye bir sürü ağlayan surat göndermiş noldu dedim?mutluluktan aglıyorum..evde yemek yediğimiz günler geldi aklıma diyoree aylar sonra yemek yapıp gelirken ekmek al deyince duygulandı adam
![]()
canım dogum tarihi değişmiyor ilerde olunca. sadece senin bebiş biraz daha iriKızlar hamilelik takvimimi nasıl degistirebilirim bir hafta ileride benim ?
başağrısı için içtiğin su miktarını arttırıp temiz hava alacaksın canım. kesin çözüm.merhaba kizlar sabahlari iyiyim ama aksam oldugu gibi bas agrilari beni olduruyo ardindan da butun yediklerimi cikardim bas agrisindan nefret ediyrumoff ne yapa bilirim bas agrisi icin acaba pc karsisinda oturdugum icinmi?
Kız otur evde brbise hazırlıkları yap:) beni de gaza getirme...eşime gideriz demi ağustosta uç aylık olucak lar dedim.deli misin ikiz lerle atarlar bizi diyorrr:):)[
oohh siz baya gezmişsiniz bizde gezentiyiz asllında. amerikadaydık yaz başı 10 gün. iznim çok yok benım ama haftasonları kaçıyoruz fırsat buldukça. ama bebişe güvenemıyorum ilk çocuk olcak ben çok zor bi bebkmişim annem korkutuyor sürekli sana benzerse yandın diye. o yüzden son başbaşa bi tatil olsun istiyorum kısmetse herşey yolunda giderse gidicez bakalım. havuza zaten girmiyorum deniz varken. ets de erken reervasyonlar başlamış tutamıyorum kendimi :))
benim kayınvalidem tokatlıaaa tokatlılar çoğalmış burdaa... kimler var el kaldırsın:)
Hahahhh o da iyiymisben tescilli panik ataklıyım sebebim var![]()
canım dogum tarihi değişmiyor ilerde olunca. sadece senin bebiş biraz daha iritabi benim bildiğim bu arkadaşlar nasıl biliyor bilmiyorum ama. bu arada durduk yere moralini bozmusun. bi daha gidersende kontrole geldim de yeter. inşallah haftaya cinsiyet haberini alırız artık canım.
Peki canm denerim sag olbaşağrısı için içtiğin su miktarını arttırıp temiz hava alacaksın canım. kesin çözüm.
Kızlaar burada mısınız, teki tarafta kimseyi bulamadım:) Bugün doktora gttik ama minişim çok utangaç çıktı, cinsiyetini göstemedi. Ne yapalım 1 ay daha merakla bekleyeceğim...