- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #10.361
Tebrik ederim canimSirriEyvan canım benimde belli oldu erkekmiş bebişim ekleyebilirsin..
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canimSirriEyvan canım benimde belli oldu erkekmiş bebişim ekleyebilirsin..
![]()
Bu acilarin hepsini ondan poposunu isirarak cikaracagimmm:)3 gün ağrıyor zaten. Napalım herşey miniklerimiz için :)
antibiyotik idrar yolları enfeksiyonu için falan mı verdi ? yaa doktorum prolutonu bile yazmayı unutmuş. Kontrole gittiğimde soracağım artıkEvet bende en bastan beri kullaniyordumda simdi progestan 200luk olanini kullaniyorum. Cokkk agir geliyor. Antibiyotik neden vermediki sana acaba
Yok canim sonucta ameliyat gecirdik enfeksiyon kapmamak icin.antibiyotik idrar yolları enfeksiyonu için falan mı verdi ? yaa doktorum prolutonu bile yazmayı unutmuş. Kontrole gittiğimde soracağım artık
Cok teşekkür ederım kullanıyorum ıgne ve haplar sonuc aynıProluton igne kullaniyomusun peki arkadaş im. Geçmiş olsun
Ben limon yiyorum 2 haftadır Boğazlar kötü ama normal fe portakal limon yiyorumAh ah ben size dedim baştan beri imom omega kullanın diye...
Decavit ve elevitten kat kat fazla vitamin iceriyor...
Ayrica omega 3 ve demir takviyesi var...
Kızlarrr bugün ilk defa Bebişimi hissettim. Önceki pit pitlar gibi değil sanki içerden tık tık vurdu ve takla atışını hissettim resmen yok böyle bir his Allahım bizlere neler bahşediyor![]()
Diyecek annesi ve sen birkez daha aşık olacaksın tatlı oğlusunadarısı başımıza cnm, bende heyecanla bekliyorum oğlumun ben burdayım demesini :)
canım bişey sorcam o zaman sen sadece omega mı kullanıyorsun içinde herşey oldugu ıcın dıger ılacları kullanmıyor musun bende omegayı sormayı unuttum da doktoruma eger senınkı tek ılacsa daha ıyı bende oyle yapayımAh ah ben size dedim baştan beri imom omega kullanın diye...
Decavit ve elevitten kat kat fazla vitamin iceriyor...
Ayrica omega 3 ve demir takviyesi var...
Fiyatı pahalı bir de çok küçük görünüyor beşik sanki 6 aya kadar ancak kullanılabilir. Ama gece kullanım açısından rahat olabilir, eğer daha sonrası için daha büyük bir şey alacaksanKızlar beşik olarak yatağın yanına konulabilen chicco next2me almayı düşünüyorum. Yan tarafı açılıyor böylece gece yatağımızdan kalkmadan bebişle ilgilenebilces. Sizin de fikrinizi almak istedim. Fiyatı biraz pahalı 649tl.
ay ne guzel hep hayalim 2 kız cocuk tebrık ederım canımSelamlar...
Biz geldik, Prensesimle beraber geldik.
Doktordan geldim, çok şükür yavrumun sağlığı yerinde gelişimi yerinde 150 gram olmuş prenses kızım.
Yüz üstü yatmış oynuyordu.
Doktor teyzemiz bir prensesiniz vardı bir tane daha geliyor dedi.
Zaten bir kızımın daha olmasını çok istiyordum, burada da dile getiriyordum.
Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder inş.