• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yakın olsak ben size yapar yapar yollarım :KK49: bebişe yarasınn da başka bişey istemiyorum. ben 4 sene önceye kadar iştahsız çok zayıftım. 51 kilo civarıydım hep. sonrasında annemin hastalığını öğrendik ve ben major depresyon tanısıyla ilaçlara boğuldum. 6 ayda tam 13 kilo aldım. ondan sonra bi daha zayıflayamadım çünkü hayatımda hiç diyet yapmamıştım ki. hep zayıftım. ama o ilaçlar beyin kimyasını değiştirdi heralde :KK53: o zamandan beri iştahım çok açık. depresyondayken yastığımın altında çikolatayla uyurdum düşün :KK45:

depresyon anskiyete aşadım bi dünya ilaç kullandım..hiç tatlıyla arası olmayan ben tulumba tatlısının şerbetini kaşıklıyodum:D

inşaAllah 9 ay sürdüğünü düşünürsek naparım bilmiyorum zaten annem bakıyor.ben hiçbir seyde yemiyorum kızlar tüm gün boyunca leblebi e patetes hiçbir meye sebze kalsiyum süt ayran falan hiçbir sey yok.bebeğin kalsiyuma ihtiyacı ar napabilirim.decavit içiyorum ama karşılar mı bilmem

ılaclar destek urunu canım bence tamamen yetıyo denmez gunnduz gunduz meyve gce gece sute alıssan haftada 3 sebze 2 kez et yesen ooo bebişş löpür löpür olur :D:kk77:

Tatlişkom misafiri olan pofuduk su 18 lik gelin kiz war ya:)
Ben yasliyim:KK66:

QUOTE="Arifa, post: 38476626, member: 638154"]Selam kizlar:KK54:,aranizda en tembel benim galiba:KK34:yemek yapmayi hic sevmem gecee gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep :KK53:
Al bende de okadar mutfakta harcadigim zamana cok aciyorum .:)[/QUOTE]
ay tamam canım o pofudukdu karıştırdım:KK23:

slm kızlar dün acile gittim kasık agrısı ve zonklamasından dolayı 14 haftalıgım doktora cinsiyeti sordum bacakları açık oldugu halde soylemedi burdan göremeyiz dedi cihazı kastedip sizce neden söylemedi gerçekten görmedi mi acaba? ayrıca kan ilacına kaçıncı haftada başlamak gerek ben dün bi tane içtim ama çok midem bulandı sanırım içemiycem

kasık agrına ne dedi doktor..bende yaşıyorumda?

Tatlişkom misafiri olan pofuduk su 18 lik gelin kiz war ya:)
Ben yasliyim:KK66:

QUOTE="Arifa, post: 38476626, member: 638154"]Selam kizlar:KK54:,aranizda en tembel benim galiba:KK34:yemek yapmayi hic sevmem gecee gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep :KK53:
Al bende de okadar mutfakta harcadigim zamana cok aciyorum .:)[/QUOTE]

Evet ya mutfagi severdim aslinda bulanti-kusma doneminde tiksindim mutfaktan:KK53:

Selam kizlar:KK54:,aranizda en tembel benim galiba:KK34:yemek yapmayi hic sevmem gecee gecee abla ya keske benim komsum olsan seni gorunce heveslenirdim beelki benim menumde aksama spagetti var kolaya kaciyorum hep :KK53:
sen de menım gıbı tembellerdensen:KK49:.Ama bugun yazdım ıspanak cok gereklı bebıse,sen ıspanaklı kükü yap orda canım hem yararlı ,hem kolay,hem de dadı guzel mıllı metbexımız:kk77:

Tatlım listede yoksun , bilgilerini alabilir miyim :)

Sende listede yokmuşsun , bilgilerini alabilir miyim canım :)

Kuzuum sen listede yokmuşsun ya , çabuk bilgilerin :)

Ben yazayım bilgilerimi hemencik :)
muhtemel doğum tarihi 30 haziran 2015
yaşım 26
ilk bebişim
erkeğe benziyor dendi :)
nasipse ismimiz Kaan Mert :):)

Back
X